Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Crafter32

    őstag

    Használja még vki itt az A40-et rajtam kívül?

    Próbáltam visszakeresni a vásárlás időpontját, de nem találtam. Valószínűleg 2019-ben vettem a telefont, mikor az A3 2016-ot kint felejtettem az udvaron mikor szakadt az eső. Vissza is olvastam a kommenteket és látom hasonló problémával küzd mindenki. Töltést nekem is néha nem veszi. Először nagyon megijedtem, vennem kell új telefont, de a hátlapját az ujjam hegyével elkezdtem kocogtatni és elindul a töltés. Ez már többször előfordult, általában nagyobb ütés érte a telefont vagy sikerült ráülni stb után.
    Az ujjlenyomat szintén nem működik régóta, számkombinációra kellett váltani ami kényelmetlen napi szinten.
    Aksija kibírja még reggeltől estig, érezhetően gyengült.
    Érdekes látni mikor a Rejoyban árulnak néha A40et használtként ha jól emlékszem 60ezer forint körül.
    Wifi gondom nincs vele. Kamera app nem gyorsan indul de nem is az a nagyon lassú.

    Szoktam nézni alternatívát. Sony Xperia 10 IV jelenleg a Partnerogsmnél 123.000, Pixel 6a 124.000. Kisebb méretben ott van az Asus 9, de brutál áron. Kínaiakat nem ismerem. A13 , A14 túl nagy és túl nehéz is szerintem. Sony mellé téve az A40et még kisebb a Sony képernyője, már már túl kicsinek érződik a keskenysége miatt és a Youtubeot nézve a nagy fekete holttér képernyő arány miatt.
    Más alternatívát pedig nem tudok kisebb méretben és 150 ezer forint alatt. Így még mindig ott tartok, használom amíg működik.

Új hozzászólás Aktív témák