- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Fotók, videók mobillal
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A40 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crafter32
őstag
Használja még vki itt az A40-et rajtam kívül?
Próbáltam visszakeresni a vásárlás időpontját, de nem találtam. Valószínűleg 2019-ben vettem a telefont, mikor az A3 2016-ot kint felejtettem az udvaron mikor szakadt az eső. Vissza is olvastam a kommenteket és látom hasonló problémával küzd mindenki. Töltést nekem is néha nem veszi. Először nagyon megijedtem, vennem kell új telefont, de a hátlapját az ujjam hegyével elkezdtem kocogtatni és elindul a töltés. Ez már többször előfordult, általában nagyobb ütés érte a telefont vagy sikerült ráülni stb után.
Az ujjlenyomat szintén nem működik régóta, számkombinációra kellett váltani ami kényelmetlen napi szinten.
Aksija kibírja még reggeltől estig, érezhetően gyengült.
Érdekes látni mikor a Rejoyban árulnak néha A40et használtként ha jól emlékszem 60ezer forint körül.
Wifi gondom nincs vele. Kamera app nem gyorsan indul de nem is az a nagyon lassú.Szoktam nézni alternatívát. Sony Xperia 10 IV jelenleg a Partnerogsmnél 123.000, Pixel 6a 124.000. Kisebb méretben ott van az Asus 9, de brutál áron. Kínaiakat nem ismerem. A13 , A14 túl nagy és túl nehéz is szerintem. Sony mellé téve az A40et még kisebb a Sony képernyője, már már túl kicsinek érződik a keskenysége miatt és a Youtubeot nézve a nagy fekete holttér képernyő arány miatt.
Más alternatívát pedig nem tudok kisebb méretben és 150 ezer forint alatt. Így még mindig ott tartok, használom amíg működik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új A széria határozottan meggyőzően kezd, ideje is volt rendet tenni a termékpalettán, de ez az A sorozat már nem a prémium kategóriát támadja.
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Huawei Mate 20 Lite / arany
- Sam Galaxy Flip5 DS 5G 8+512GB, menta
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest