Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A40 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fehér_ember
addikt
Valaki próbálta már hogy ukrán régióra téve lesz-e esetleg gyári hívásrögzítő a telefonon?
Úgy láttam hogy elméletileg csak SEK CSC-vel volna rá esély.
Nekem mincs ilyen telefonom de jóbarátomnak fontos lenne a hívásrögzítés az A40-esén; ezért kérdezem. -
válasz
István89 #5028 üzenetére
Köszi az infót!
Holnap letesztelem a P40pro-m 66W-os gyári kábelével.
De lehet veszek majd egy gyári samsung kábelt.
Amúgy nem olyan vészes az a plusz fél óra a jelenlegi töltéssel sem.
Csak kíváncsiságból majd megnézem hogy asztali gép USB-jére dugva
mennyi a lassú töltési idő. Mert hát kb. az a legjobb az akksinak meg az,
hogy csak 80-85%-ra töltjük és nem merítjük le 0-ra. -
válasz
István89 #5026 üzenetére
10-12 órán keresztül ment a zseblámpa + youtube folyamatos képernyővel,
k. 90%-os fényerővel.
Azzal a töltőszettel amit írtam, szinte pont 2óra volt (épp most végzett)
a feltöltés 100%-ra a 0-ról.
A beállításokban még nemtaláltam meg a gyorstöltés engedélyezését.Közben megtalátam és be van kapcsolva alapból.
Amúgy a gyári töltővel és kábellel mennyi a töltés 0-100-ra gyorstöltéssel? -
István89
tag
Sajnos az exynos miatt 30% alatt már merül mint a titanic, a 10-12 órában mennyi képernyőidő fért bele? Nálam, ha megy pl. streaming és sokat nyomogatom napközben, akkor már rá kell tölteni, mert nem fogja kibírni a teljes napot, új korábban se volt sokkal jobb a helyzet, de akkor az 1 nap azért stabil volt.
De kiírja, hogy gyorstöltéssel megy, igaz Samsung gyári töltő és kábellel van használva. A töltési beállításoknál be van kapcsolva a gyorstöltés funkció? Nem emlékszem rá, hogy ezt külön kapcsoltam be vagy alapból be van állítva.
-
Sziasztok!
A páromnak vettem egy ilyen telefont. 2017-es j3 (2/16) lett lecserélve erre.
Ég és föld a különbség.
A legjobb a cserében, hogy ugyanakora a két telefon, de a kijelző mégis nagyobb.
Az akkuja nagyon jó. Bekapcsolt zseblámpával és majdnem egész napos
youtube melett 10-12 órát ment 90%-ról a 0-ig.
Tehát átlagos felhasználás mellet simán menni fog egy napot.
A samsung Smart switc alkalmazással minden átment rá, csak az aplikációkba
kell bejelentkezni.
A temurol van egy 20W-os töltőfej és egy 66W-os töltőkábel kb. 2óra a
teljes feltöltés 0-ról 100%-ra.
Amúgy ez a telefon nem írja ki a töltésnél hogy gyorstöltéssel tölt?
Az én P40pro-m és a másodlagos Redmi Note 10-em kiírja ha gyorstöltéssel tölt. -
rebla
aktív tag
válasz
pirosmajom #5023 üzenetére
nagyon szívesen!
-
rebla
aktív tag
válasz
pirosmajom #5019 üzenetére
[link] így könnyebb... katt a linkre...
-
rebla
aktív tag
válasz
Még annyi hogy amikor rádugod a telefont, akkor utána lehúzod az értesítő sávot (redőnyt
) fentről lefele egy kézmozdulat, és ott ráböksz az "asszem usb aktív " és úgy kell kiválasztani emlékeim szerint, a kép átvitellt stb lehetőségek közül, nekem nem samum van.... de szerintem minden adroidosnál... aztán a pc-n megjelenik mint egy usb eszköz. Megnyitod kijelölöd a képeket stb... másol és beilleszt a pcre... ennél jobban nem tudom leírni.
-
rebla
aktív tag
válasz
Igen! Amikor rá dugod A telefon feldobja vagy csak töltés vagy adat átvitel meg asszem képek... Valami ilyesmi.... Kiválasztod az adat átvitelt vagy a képeket és megjelenik a a pc- n a fájl kezeleőbe mint egy pendrive.... Megnyitod másol.és beilleszted a pc re valahová...
-
rebla
aktív tag
válasz
pirosmajom #5017 üzenetére
Amikor még működött a telefon mentettem le a dolgokat... Amúgy másképpen nem fog menni semmilyen adapterrel.
Vagy félre értelek...
Ha működik rendben, akkor rádugod a pc re kiválasztod az adat átvitelt ( telefonon) megjelenik mint meghajtó megkeresed a mappát amit menteni szeretnél és átmásolod -
rebla
aktív tag
Én is gondolkodtam kijelző cserén...(garanciába alaplapot cseréltek anno) Meg akkor aksit is kellene... Aztán eszembe jutott, mi van ha egyszer, mondjuk jövőre azt az üzenetet kapom mint a lenovo készülékemnél, h az otp alkalmazás nem használható ezen adroid verzíónál tovább ..
ezért is cseréltem le...de aki nem futtat banki stb progikat annak jó lehet,mert fain kis teló. -
nyitom
aktív tag
Én nemrég cseréltettem kijelzőt, ami 32 ezerből kijött. Nekem megérte.
-
István89
tag
Igen, valóban logikus, hogy nem megy róla, mert az a S széria kiváltsága, hiszen ott van DEX is, amihez értelemszerűen jól jöhet.
Örülök, hogy találtál mentést, de jövőre nézve érdemes beállítani a samsung cloud-ot, hogy ne járjatok így legközelebb. Én amikor valakinek visszaállítottam a telefonját és nem volt mentése, akkor a Google felhőből sikerült visszahozni a telefonszámokat mert szerencsére készült oda is mentés a névjegyzékről.
-
rebla
aktív tag
válasz
István89 #5007 üzenetére
Pont ilyennel próbálkoztam és tápot is kapott...ezek a telefonok nem támogatják a usb c- hdmi kimenetet ezt olvastam egész délután. Az s23 megy róla. A xiaomi note 7 sem a note 12 pro sem az A 55 sem... Szóval szerintem csak a kijelző csere segíthetne, de annyit nem ér az egész.... Meg körülnézek mert mint ha csináltam volna multkor egy mentést amikor villogott egyszer kétszer de nem emlékszem rá öregszem...
-
István89
tag
válasz
MrChris #5008 üzenetére
Igen, én ezért nem váltottam eddig, mert ennek a telefonnak a fogása baromi jó 1 kézzel is és valóban nagyon könnyű, de az akkumulátor az szerintem a legfájóbb már a kezdetektől. A lassulás az megszokható, de azért már vannak idegőrlő pillanatok böngészés alatt vagy ha megnyitok közben egy alkalmazást. Mostanság pedig, ha hívnak, akkor pár mp-ig nem hallom a másik felet, amikor felveszem.
Mindenesetre jó tudni, hogy ennyiért is megveszi valaki, de mókolás nélkül, a frissítés hiánya miatt ez éveken belül nem lesz használható sok mindenre, a telefonálás és sms-en kívül, de akinek a többi nem fontos, annak még jó lehet. -
MrChris
nagyúr
-
István89
tag
Gondolom a onedrive nem volt beállítva, hogy szinkronizálja fel a képeket a felhőbe? 5 Gb ingyenes volt, amikor a samsung cloud megszüntette a sajátját csak a képeknél, ez pont az A40 megvásárlása után történt a Samsungnál, csak azért tudom én is. Ez szerintem azóta is szar döntés volt a részükről, mert a samsung cloud igazán jó megoldás volt mindenre is.
Nincs ilyen adapterem, de kinéztem én is egyet egy készülékhez, az egyik topicban ajánlották: [link]
Lehet ez menne, mert erre rá lehet dugni mondjuk egy töltőt is. Lehet az A40-nek így önmagában kevés lesz, tehát kellene hozzá még egy kis energia.
Nálunk még van három A40, ebből 1 lett lecserélve S23-ra kisméret miatt, az A40 meg ment addig tartaléknak, de pl a sajátomnál is és a másiknál is akku az ami gyengus, bár ez új korában se volt acélos, hála az exynos-nak.
Most megnéztem aprón, és nem gondoltam volna, hogy ennyiért árulják a használt A40-es telefonokat. [link]
-
rebla
aktív tag
Nem kompatibilis az eszköz, vagyis inkább a telefon a hdmi adapterrel...
Equip hdmi usb adapter... (s23 al megy)
Lenne rajta pár kép. Ötlet hogyan lehet lementeni?
Illetve szerintem az érintő része sem megy valamint a kijelző.
A telefon fut, mert két gyors oldalsoli gomb nyomásával elindul a led világítás (így lett beállítva)
ötlet?
A szgépre dugva kiírja hogy ott van a samu csak ugye engedélyezni kellene az átvitelt...Vagy ugye keresni a telefon kijelzőt de az elég macerás... (bár ha olcson valakinek van donor szóljon)
Köszi! -
rebla
aktív tag
Eljött a vég... Nincs képernyő...mindenre reagál hanggal de a kijelző halott. Kapott asszony helyette egy s23 at....( Hasonló méret kicsi a keze) Most vettem egy kütyüt typ c hdmi adapter. hogy a pár rajtamaradtt adatot lementsem még nem póbáltam majd késöbb remélem sikerül...
-
garga01
őstag
Sziasztok!
Észrevettem, hogy töltés közben határozottan melegebb a telefon hátulja (akkuja), nem forró de elég meleg, a kijelző is melegebb ha telefonálok éppen. Jól sejtem, hogy az akkunak annyi lesz benne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az új A széria határozottan meggyőzően kezd, ideje is volt rendet tenni a termékpalettán, de ez az A sorozat már nem a prémium kategóriát támadja.
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest