- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung SmartTag2 teszt
- Nagyot mentek a Xiaomi tabletek 2024-ben
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A40 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toomy
senior tag
válasz
István89 #5028 üzenetére
Köszi az infót!
Holnap letesztelem a P40pro-m 66W-os gyári kábelével.
De lehet veszek majd egy gyári samsung kábelt.
Amúgy nem olyan vészes az a plusz fél óra a jelenlegi töltéssel sem.
Csak kíváncsiságból majd megnézem hogy asztali gép USB-jére dugva
mennyi a lassú töltési idő. Mert hát kb. az a legjobb az akksinak meg az,
hogy csak 80-85%-ra töltjük és nem merítjük le 0-ra. -
Toomy
senior tag
válasz
István89 #5026 üzenetére
10-12 órán keresztül ment a zseblámpa + youtube folyamatos képernyővel,
k. 90%-os fényerővel.
Azzal a töltőszettel amit írtam, szinte pont 2óra volt (épp most végzett)
a feltöltés 100%-ra a 0-ról.
A beállításokban még nemtaláltam meg a gyorstöltés engedélyezését.Közben megtalátam és be van kapcsolva alapból.
Amúgy a gyári töltővel és kábellel mennyi a töltés 0-100-ra gyorstöltéssel?[ Szerkesztve ]
-
István89
tag
Sajnos az exynos miatt 30% alatt már merül mint a titanic, a 10-12 órában mennyi képernyőidő fért bele? Nálam, ha megy pl. streaming és sokat nyomogatom napközben, akkor már rá kell tölteni, mert nem fogja kibírni a teljes napot, új korábban se volt sokkal jobb a helyzet, de akkor az 1 nap azért stabil volt.
De kiírja, hogy gyorstöltéssel megy, igaz Samsung gyári töltő és kábellel van használva. A töltési beállításoknál be van kapcsolva a gyorstöltés funkció? Nem emlékszem rá, hogy ezt külön kapcsoltam be vagy alapból be van állítva.
-
Toomy
senior tag
Sziasztok!
A páromnak vettem egy ilyen telefont. 2017-es j3 (2/16) lett lecserélve erre.
Ég és föld a különbség.
A legjobb a cserében, hogy ugyanakora a két telefon, de a kijelző mégis nagyobb.
Az akkuja nagyon jó. Bekapcsolt zseblámpával és majdnem egész napos
youtube melett 10-12 órát ment 90%-ról a 0-ig.
Tehát átlagos felhasználás mellet simán menni fog egy napot.
A samsung Smart switc alkalmazással minden átment rá, csak az aplikációkba
kell bejelentkezni.
A temurol van egy 20W-os töltőfej és egy 66W-os töltőkábel kb. 2óra a
teljes feltöltés 0-ról 100%-ra.
Amúgy ez a telefon nem írja ki a töltésnél hogy gyorstöltéssel tölt?
Az én P40pro-m és a másodlagos Redmi Note 10-em kiírja ha gyorstöltéssel tölt. -
rebla
aktív tag
válasz
pirosmajom #5023 üzenetére
nagyon szívesen!
Redmi Note 12 Pro 5G 256/8 hyperos 1.0.13.0 UMOEUXM
-
rebla
aktív tag
válasz
pirosmajom #5019 üzenetére
[link] így könnyebb... katt a linkre...
-
rebla
aktív tag
válasz
Még annyi hogy amikor rádugod a telefont, akkor utána lehúzod az értesítő sávot (redőnyt
) fentről lefele egy kézmozdulat, és ott ráböksz az "asszem usb aktív " és úgy kell kiválasztani emlékeim szerint, a kép átvitellt stb lehetőségek közül, nekem nem samum van.... de szerintem minden adroidosnál... aztán a pc-n megjelenik mint egy usb eszköz. Megnyitod kijelölöd a képeket stb... másol és beilleszt a pcre... ennél jobban nem tudom leírni.
-
rebla
aktív tag
válasz
Igen! Amikor rá dugod A telefon feldobja vagy csak töltés vagy adat átvitel meg asszem képek... Valami ilyesmi.... Kiválasztod az adat átvitelt vagy a képeket és megjelenik a a pc- n a fájl kezeleőbe mint egy pendrive.... Megnyitod másol.és beilleszted a pc re valahová...
-
rebla
aktív tag
válasz
pirosmajom #5017 üzenetére
Amikor még működött a telefon mentettem le a dolgokat... Amúgy másképpen nem fog menni semmilyen adapterrel.
Vagy félre értelek...
Ha működik rendben, akkor rádugod a pc re kiválasztod az adat átvitelt ( telefonon) megjelenik mint meghajtó megkeresed a mappát amit menteni szeretnél és átmásolod[ Szerkesztve ]
-
rebla
aktív tag
Én is gondolkodtam kijelző cserén...(garanciába alaplapot cseréltek anno) Meg akkor aksit is kellene... Aztán eszembe jutott, mi van ha egyszer, mondjuk jövőre azt az üzenetet kapom mint a lenovo készülékemnél, h az otp alkalmazás nem használható ezen adroid verzíónál tovább ..
ezért is cseréltem le...de aki nem futtat banki stb progikat annak jó lehet,mert fain kis teló.Redmi Note 12 Pro 5G 256/8 hyperos 1.0.13.0 UMOEUXM
-
nyitom
aktív tag
Én nemrég cseréltettem kijelzőt, ami 32 ezerből kijött. Nekem megérte.
ELVTÁRSAK KONYEC !!!
-
István89
tag
Igen, valóban logikus, hogy nem megy róla, mert az a S széria kiváltsága, hiszen ott van DEX is, amihez értelemszerűen jól jöhet.
Örülök, hogy találtál mentést, de jövőre nézve érdemes beállítani a samsung cloud-ot, hogy ne járjatok így legközelebb. Én amikor valakinek visszaállítottam a telefonját és nem volt mentése, akkor a Google felhőből sikerült visszahozni a telefonszámokat mert szerencsére készült oda is mentés a névjegyzékről.
[ Szerkesztve ]
-
rebla
aktív tag
válasz
István89 #5007 üzenetére
Pont ilyennel próbálkoztam és tápot is kapott...ezek a telefonok nem támogatják a usb c- hdmi kimenetet ezt olvastam egész délután. Az s23 megy róla. A xiaomi note 7 sem a note 12 pro sem az A 55 sem... Szóval szerintem csak a kijelző csere segíthetne, de annyit nem ér az egész.... Meg körülnézek mert mint ha csináltam volna multkor egy mentést amikor villogott egyszer kétszer de nem emlékszem rá öregszem...
-
István89
tag
válasz
MrChris #5008 üzenetére
Igen, én ezért nem váltottam eddig, mert ennek a telefonnak a fogása baromi jó 1 kézzel is és valóban nagyon könnyű, de az akkumulátor az szerintem a legfájóbb már a kezdetektől. A lassulás az megszokható, de azért már vannak idegőrlő pillanatok böngészés alatt vagy ha megnyitok közben egy alkalmazást. Mostanság pedig, ha hívnak, akkor pár mp-ig nem hallom a másik felet, amikor felveszem.
Mindenesetre jó tudni, hogy ennyiért is megveszi valaki, de mókolás nélkül, a frissítés hiánya miatt ez éveken belül nem lesz használható sok mindenre, a telefonálás és sms-en kívül, de akinek a többi nem fontos, annak még jó lehet. -
MrChris
nagyúr
-
István89
tag
Gondolom a onedrive nem volt beállítva, hogy szinkronizálja fel a képeket a felhőbe? 5 Gb ingyenes volt, amikor a samsung cloud megszüntette a sajátját csak a képeknél, ez pont az A40 megvásárlása után történt a Samsungnál, csak azért tudom én is. Ez szerintem azóta is szar döntés volt a részükről, mert a samsung cloud igazán jó megoldás volt mindenre is.
Nincs ilyen adapterem, de kinéztem én is egyet egy készülékhez, az egyik topicban ajánlották: [link]
Lehet ez menne, mert erre rá lehet dugni mondjuk egy töltőt is. Lehet az A40-nek így önmagában kevés lesz, tehát kellene hozzá még egy kis energia.
Nálunk még van három A40, ebből 1 lett lecserélve S23-ra kisméret miatt, az A40 meg ment addig tartaléknak, de pl a sajátomnál is és a másiknál is akku az ami gyengus, bár ez új korában se volt acélos, hála az exynos-nak.
Most megnéztem aprón, és nem gondoltam volna, hogy ennyiért árulják a használt A40-es telefonokat. [link]
[ Szerkesztve ]
-
rebla
aktív tag
Nem kompatibilis az eszköz, vagyis inkább a telefon a hdmi adapterrel...
Equip hdmi usb adapter... (s23 al megy)
Lenne rajta pár kép. Ötlet hogyan lehet lementeni?
Illetve szerintem az érintő része sem megy valamint a kijelző.
A telefon fut, mert két gyors oldalsoli gomb nyomásával elindul a led világítás (így lett beállítva)
ötlet?
A szgépre dugva kiírja hogy ott van a samu csak ugye engedélyezni kellene az átvitelt...Vagy ugye keresni a telefon kijelzőt de az elég macerás... (bár ha olcson valakinek van donor szóljon)
Köszi![ Szerkesztve ]
-
rebla
aktív tag
Eljött a vég... Nincs képernyő...mindenre reagál hanggal de a kijelző halott. Kapott asszony helyette egy s23 at....( Hasonló méret kicsi a keze) Most vettem egy kütyüt typ c hdmi adapter. hogy a pár rajtamaradtt adatot lementsem még nem póbáltam majd késöbb remélem sikerül...
-
garga01
őstag
Sziasztok!
Észrevettem, hogy töltés közben határozottan melegebb a telefon hátulja (akkuja), nem forró de elég meleg, a kijelző is melegebb ha telefonálok éppen. Jól sejtem, hogy az akkunak annyi lesz benne?Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
-
rebla
aktív tag
Asszonynak el kezdett ma villogni a kijelző, gondolom már a végét járja...esetleg valakinek volt ilyen? Ujraindítás megvolt.
-
MeroM
senior tag
Sziasztok
Segítségre lenne szükségem:
Google térképen nem tudom használni a hangalapú keresést! (mikrofon ikon) minden más telon/tableten működik csak ezen a telon nem akar menni se a waze be se a térképben
Válaszokat előre is köszönöm. -
tvamos
nagyúr
válasz
kabalapasika #4989 üzenetére
Szivesen! Nagyon orulok, hogy tudtam segiteni.
[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
üszök
őstag
Bocs lehet én vagyok lemaradva. A8 al próbáltam utoljára vagy 2 éve.
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
tvamos
nagyúr
válasz
kabalapasika #4986 üzenetére
Esetleg ezzel probalkozhatnal. Nem tudom, segit-e.
[ Szerkesztve ]
-
kabalapasika
tag
Köszi mindenkinek a segítséget!Hard reset megtörtént recoveryből!Sajnos azután is kéri a kódot!Egy évig nem volt használva….sajnos nem tudom hogy rossz a jelszó vagy a Google megszüntette a fiókot.
-
asynur
tag
Hozzám azután került az a40, hogy egy rokonom leváltotta. Ezen mintázat zár volt, amit ismertem, de sehogy sem tudtam a saját fiókommal belépni és rendesen használatba venni csak miután sikerült az eredeti google fiókkal kijelentkezni, ahogy Nekton is írja . (esetemben az eredeti tulaj közreműködésével), .
Arra nem emlékszem már pontosan, hogy a factory reset-et simán csak nem engedte jelszó nélkül vagy engedte és továbbra is "zárolva" volt a teló és csak a sallangot takarította le.
Ezek a dolgok azért az újabb telefonokon már nem mennek annyira egyszerű a fejlettebb lopásvédelem miatt. -
üszök
őstag
válasz
kabalapasika #4981 üzenetére
A Hard reset az Factory reset volt? Gondolom nem.
Az mindent visz nem kérdezősködik fiókok után. [link]
viszont itt minden adat távozik a telefonról.
-
Nekton
aktív tag
válasz
kabalapasika #4981 üzenetére
Sajnos kelleni fog az eredetileg belépett google fiók és a jelszava. Hátha volt megadva hozzá helyreállításhoz telefonszám, vagy másodlagos fiók. Asztali gépen próbáljatok belépni.
-
kabalapasika
tag
Sziasztok!
Haláleset után megörököltünk egy ilyen telefont….Amit most használatba vennénk!De a telefon levolt zárva kóddal!Ezt hogy lehet megszüntetni?Sajnos a hard reset sem segített!Továbbra is kéri! -
üszök
őstag
El kell búcsúzzak az A40 től mert vettem egy Iphone 15-öt.
Most vettem észre az A40-nél, hogy baloldalt középtájon fel van vállva a hátlap. Ha körömmel alá nyúlok végig fel lehet nyitni. Valószínűleg fel van puffadva az akku. 100% töltésnél érezni, hogy elvan válva a hátlap. Jó telefon volt szerettem. 4,5 évig használtam, napi 2 töltés volt a minimum.[ Szerkesztve ]
-
válasz
garga01 #4976 üzenetére
Ha Samsung telefonra cseréled ezt az A40-est, a Smart Switch-el átköltözve (akár összekötve kábellal a két telefont, akár vezeték nélkül wifivel) meg fognak maradni a beállításaid. Tehát az is, hogy melyik telefonszám mivel legyen hívva. Legalábbis 99%, hogy így lesz. Az mindent egy az egyben átvisz, annyi, hogy a programokba, appokba újra be kell lépni.
Ez tudom nem vígasztal, csak azért írtam le, ha esetleg telefont váltasz, nem akkora szívás már. -
garga01
őstag
Köszi, ettől féltem...
Az a nagy gondom vele, hogy mivel céges + privát sim is van benne, most épp 367 telszám van, és a 90%-a meg van adva, melyik kártyáról menjen a hívás. Anno mikor a régi Nokiáról költöztem át, eszméletlen szívás volt ezt beállítani. Google accountba vannak mentve a kontakttok, külön egy a cégesnek és egy a privátnak (2 db fiókkal vagyok belépve rajta).
Azt lenne jó megoldani, hogy egy app vagy vmi beállítsa, melyik fiók melyik kártyáról menjen.Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
-
garga01
őstag
Sziasztok!
Egy ideje azt csinálja a telefonom, hogy hiába van bekapcsolva a mobilnet nincs internet és nincs ott fent a nyíl sem hogy lenne kapcsolat. A Wifi + mobilnet is mindig be van kapcsolva, hogyha megyek-jövök automatán átmegy egyikről a másikra. 2 db Yettel SIM van benne, mind a kettőt cseréltettem már mert azt tippeltem esetleg az a gond. Mind a két sim-en van net is, ha átváltom a másikra, van hogy megjavul, de van hogy ez sem segít csak újraindítás. Elég zavaró, mert sokszor elfelejtem aztán ha hosszabb ideig nem vagyok wifin feltűnk egy idő után, hogy nem jött semmi e-mail, üzenet... Ezen segíthetne egy gyári visszaállítás? Nagyon nem akarnám, főleg ha nem segít, de ha nincs más megcsinálom...Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
kiskkas
tag
Kedves fórumozók, segitséget kérnék. Idegesítő a Samsung A40 telefon képernyője hivás közben egy rövid idő múlva elhomályosodik ha közel tartom a fülemhez, ha távol. Telefon beállitásokban nem találok rá megoldást. Normális ez Samsung 40 es nél ha lejár a garancia.
Kihangositáskor ugyan ez van asztalra tett telefonnál is.[ Szerkesztve ]
Xiami Note 10 5G . iPlay-40 pro
-
velho
csendes tag
válasz
István89 #4965 üzenetére
Mint már feljebb is írtam, elsősorban azért kellett, mert a régire már nem tudtam telepíteni az e-bankot. Közölte a telepítő, hogy nem kompatibilis. A régi telóm egy Galaxy A3 2015 még mindig kifogástalanul működik, nagyon vigyáztam rá. Ha majd mégiscsak megadja magát akkor a SIM kártyáját átteszem ebbe, és utána egyben lesz a két telefon. Ezt találtam ki, persze lehet hogy hülyeség.
-
velho
csendes tag
Nálam a sebesség teljesen rendben van. (Még szép - gyakorlatilag új telefon) Csak az érdekelne, hogy új korában mennyit bírt az aksi egy feltöltéssel. Olvastam a fórumon hogy ennek a telónak ez a gyenge pontja, habár ez nagyon felhasználótól függ. De azért kíváncsi lennék az eredeti üzemidőre.
-
velho
csendes tag
Szia!
Egy hét után azt kell mondjam hogy tetszik, egyedül az akksi idővel nem vagyok elégedett. A cég azt állította, hogy maximális a teljesítménye. Ezzel együtt kicsivel több mint három napot bír úgy, hogy nem is ez a fő telefonom. Tehát alig használom. Ennyit még a 8 éves (!) Galaxy A3 is tud még mindig. Szóval ez csalódás. -
velho
csendes tag
válasz
Crafter32 #4938 üzenetére
Hali!
Én most vettem egyet Rejoy-tól. Újszerű, gyönyörű állapotban, teljesen karcmentes, kiválóan működik. Egy éves garanciával. Akksi még tanul, kíváncsi vagyok mit tud majd ha beáll. Nekem is A3 - at váltott, mert az új e-bank már nem települt a régi telóra. Utálom a nagy tepsiket, iPhone meg nekem teljesen ismeretlen világ. Ha mégis úgy döntök akkor az is Rejoy lesz. Nincs a piacon megfelelő méretű telefon és talán már nem is lesz. -
Pete55555
addikt
Sziasztok,
Asszony idáig nagy megelégedéssel használta a kis A40-et, egészen addig, amíg beleejtette a mosószeres vízbe... Utána még felhívott róla, de állítása szerint elzöldült a képernyő, nem is hallott jól, azóta vártam vele pár napot, feldugtam töltőre, fel is ment szépen 100%-ra, bekapcsoláskor viszont sajnos bootlop van. Ebből ki tudom rángatni valahogy? Legalább egy recovery jó lenne, ha jól emlékszem még akkor onnan le lehetne SD-re menteni az adatokat - főleg a képek kellenének ugye. Onedrive mentést beállítottam neki még anno, de az 5 Gb hamar telement, és a Drágám elfelejtett szólni, hogy mentsem le
Így 2020-2021 van meg... 2 év hiányzik.
Szóval ötlet? Vagy megvárom míg lemerül, újra feltöltöm, és egyből recovery-be próbáljak belépni?
Másik kérdés. Megéri ezzel foglalkozni, javítani, vagy kuka?
...Szeretem leracsniztatni...
-
Adott egy A40. Minden oké vele, annyi gondom van, hogy most először kapott egy vodás kártyát és nincs volte. Magyarul a hívások 2g-n bonyolódnak.
Ez eddig is ilyen volt? Van erre valami megoldás?
Telekom volte megy vele. -
Nekton
aktív tag
Nálunk asszony használja. Simán megy még rajta minden. Most jött frissítés is.
-
üszök
őstag
Helo halo. Használja még valaki az A40 et? Az enyém 4 éves és még hibátlanul megy. Napi 2 töltés az alap nálam. Sajnos fogalmam sincs mire fogom cserélni mert ez a méret pont jó. Amik szóba jöhetnének azok mind 300k kategória annyit meg nem biztos, hogy akarok adni telefonért.
-
Crafter32
őstag
Igen, jött hozzá frissítés, akkor ezekszerint az utolsó.
-
sali24
csendes tag
-
gombasm
aktív tag
válasz
Crafter32 #4938 üzenetére
Feleségem használja nagy megelégedéssel, szerencsére még minden jó rajta és az akku is kibírja bőven a napot. Frissítések sem rontottak rajta semmit, pedig a szóbeszéd szerint azokkal rontják el a régieket, hogy vegyél újabbat...
.
Ha egyszer tönkremegy nehezen fogok neki találni ilyen méretű mobilt, főleg úgy, hogy mindig Samsungot használt és azt is szeretne majd ez után...
Poco F2 pro & Huawei Mate 40 pro & CMF phone 1 & Poco X6 pro
-
Crafter32
őstag
Használja még vki itt az A40-et rajtam kívül?
Próbáltam visszakeresni a vásárlás időpontját, de nem találtam. Valószínűleg 2019-ben vettem a telefont, mikor az A3 2016-ot kint felejtettem az udvaron mikor szakadt az eső. Vissza is olvastam a kommenteket és látom hasonló problémával küzd mindenki. Töltést nekem is néha nem veszi. Először nagyon megijedtem, vennem kell új telefont, de a hátlapját az ujjam hegyével elkezdtem kocogtatni és elindul a töltés. Ez már többször előfordult, általában nagyobb ütés érte a telefont vagy sikerült ráülni stb után.
Az ujjlenyomat szintén nem működik régóta, számkombinációra kellett váltani ami kényelmetlen napi szinten.
Aksija kibírja még reggeltől estig, érezhetően gyengült.
Érdekes látni mikor a Rejoyban árulnak néha A40et használtként ha jól emlékszem 60ezer forint körül.
Wifi gondom nincs vele. Kamera app nem gyorsan indul de nem is az a nagyon lassú.Szoktam nézni alternatívát. Sony Xperia 10 IV jelenleg a Partnerogsmnél 123.000, Pixel 6a 124.000. Kisebb méretben ott van az Asus 9, de brutál áron. Kínaiakat nem ismerem. A13 , A14 túl nagy és túl nehéz is szerintem. Sony mellé téve az A40et még kisebb a Sony képernyője, már már túl kicsinek érződik a keskenysége miatt és a Youtubeot nézve a nagy fekete holttér képernyő arány miatt.
Más alternatívát pedig nem tudok kisebb méretben és 150 ezer forint alatt. Így még mindig ott tartok, használom amíg működik. -
tvamos
nagyúr
válasz
fireman123 #4934 üzenetére
En is igy vagyok vele. "(a méret a lényeg
)" Mondjuk az S23 tetszik, csak annak meg az ara ugye...
-
oil120
senior tag
válasz
Nálunk is a feleségemnek volt.
A folyamatos hálózatdobálás és lassulások miatt, melyet nem tudtak javítani, végül az én levedlett S8-mat kapta meg, melyben aksit, hátlapot és USB panelt cseréltem, most azt használja helyette. -
MrChris
nagyúr
válasz
Nálunk 2 van 3 éve. Érezhető, hogy kevesebbet bír az akksi, de még tűrhető. Ami zavar, hogy lassabb lett a frissítések után, főképp egy kamera proginál (opencamera) észrevehető, bírta vele a 4k-t, aztán mára stabilan csak a fhd megy.
-
fireman123
őstag
Feleségem is használja közel 4 éve, 2 évesen egyszer csak nem vette fel a töltést, még éppen garis volt, javították (elvileg cserélték a belsejét
...legalábbis ezt mondták), azóta rendben van.....de nem igazán tudnám, hogy mi legyen helyette (a méret a lényeg
) ha megadja magát.
-
A Zéé
addikt
Sajnos ma végleg megadta magát a telefonom. A kamerájában is elmozdult valami, a képek bal oldala életlen volt, a töltessel is voltak gondok, de tegnap este óta egyáltalán nem tudom tölteni. Kb. a megjelenés óta megvolt, a mai napig szerettem, de ennyi volt
Sajnálom, hogy kihaltak az ekkora méretű, középkategóriás készülékek. Egy A33 5G lett helyette.Just a simple Lineman...
-
volgabi
csendes tag
Sziasztok! Létezik az hogy a legutóbbi szoftver frissités óta szórakozzon a wifi és a bluetooth?
Hiba abból adódik hogy nem lehet bekapcsoni egyiket sem azóta.
Néha ha gondol egyet akkor bekapcsol, viszont a következő telefon újraindításnál vagy kikapcsolás után már ismét nem engedi a wifit és a bluetoothot bekapcsolni. -
joci86
senior tag
Ma nem akart GPS jelet találni a Waze, és sajnos a Google Térkép sem tudott navigálni...
Korábban sosem fordult elő ilyen probléma.
Még nem telepítettem a pár napos rendszerfrissítést, szóval nem az kavar be.GPS test alkalmazás lát műholdakat, illetve mikor megérkeztem városon belül a célponthoz, hirtelen meglett a GPS jel.
Tapasztalt már valaki ilyet?
Az érdekelne, hogy hardveres vagy szoftveres lehet a gond...Újraindítás megvolt, nem segített...
A gari egy hónapja járt le...
-
tvamos
nagyúr
válasz
newline610 #4925 üzenetére
Nekem is ilyen.
-
Hétfőn este települt a telefonomra az A405FNXXU4CVK1 buildszámú frissítés. Azóta nem ismeri fel az ujjlenyomatomat a telefon, hiába "állítom" be ismét. (5.1.0.12 verzió) Más is tapasztalta ezt?
-
Petyás
tag
Sziasztok!
Az oldalpnelre beteszek névjegyeket, de idővel eltűnnek a 2. SIM névjegyei onnan. (1. SIM-ről csak egy névjegy van ott, lehet ha több lenne az is eltűnne?)
Találkozott valaki ilyennel?
Mi rá a megoldás?
Köszönöm! -
garga01
őstag
Sziasztok!
Más nem járt így véletlen?
Amikor telefonálok valakivel, majd elveszem a fülemtől és le akarnám rakni, lezárt képernyő fogad, feloldom a telefont és nem a hívás ablak jön be, hanem helyette ez az adja meg a számát felugró ablak. Megadtam már neki vagy 5x, az átugrikot is nyomtam akkor is előjön. Keresgéltem a neten, az üzenetek appban kikapcsoltam a csevegés funkciót, de ez sem segített továbbra is feljön és rettentően idegesítő. Mit lehet ezzel kezdeni? Gyári beállításokat nem igazán szeretnék, be van rajta állítva Google meg MS autentikátor is.
Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
Ryoo
senior tag
válasz
fireman123 #4918 üzenetére
Szia! Töröld ki a telefonról az elmentett wifi hálózatot, amire eddig kapcsolódott automatikusan. És add hozzá újra, utána sztem menni fog.
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS5
-
fireman123
őstag
Sziasztok, feleségem telóján hiába van bekapcsolva, hogy a wifire autómatikusan kapcsolódjon, mégse kapcsolódik, csak ha manuálisan újból rálépek....mit kellene még esetleg állítani?
-
--Ham--
csendes tag
Jött valami szoftverfrissítés! Mit lehet tudni róla?
"Rablótámadás, kezeket fel! Jobb, ha te mondod, a te hangod mélyebb! "
-
rebla
aktív tag
"Én meg február óta most fogom ismét használni, akkor nem vette már a töltést és nem akartam megcsináltatni, de most rászántam magam és egy tízesért megcsináltattam."
Mármint az akku cserét? Ha igen, hogy teljesít? Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
enddav
aktív tag
Én meg február óta most fogom ismét használni, akkor nem vette már a töltést és nem akartam megcsináltatni, de most rászántam magam és egy tízesért megcsináltattam.
Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit.
-
-
enquirer
csendes újonc
Sziasztok!
Elnézést, ha kicsit off topic lesz a kérdésem, de láttam, hogy korábban volt tárgyalva az Odin használata itt a topicban. Nekem egy Galaxy A31-es készülékem van, amire most jött meg az android 12-es, OneUi 4.1-el. OTA-n ez csak az oroszoknál elérhető most. A Sammobile-on is ha rákeresek az A31 firmwarekre, a régiónál nagyar vonatkozásra nem lehet rákeresni a korábbi verziók tekintetében sem.
[link]
Jelenleg, a telefonomon is a szoftver adatainál a build szám A315FXXS1CVD2, ami megegyezik a legutolsó Russia (SER) letölthető verzióval, ami még android 11. A kérdésem az lenne, hogy ezek alapján letölthetem és Odinnal felrakhatom a fentebb berakott linken legfelül megtalálható A315FXXU1DVD8 firmware-t, Russia (SER) régiót kiválasztva?Köszönöm szépen a segítséget!
-
I02S3F
addikt
válasz
glacious #4908 üzenetére
Ez az alkalmazás hanganyagot játszik le, amit hosszú ideig hallgatok, amihez szükséges, hogy fusson a háttérben, nem?
Hát már mindent bevetettem! A nem szükséges appok leliltva, az energiaéhes appok legnagyobb része lecserélve lightweight-re. És ugyanúgy 8-8,5 óra alatt lemerül, vagyis 32%-ra merül.
Mostmár csak két út áll előttem! (ami igazából 3)
- vagy veszek külső akksit.
- kérek egy telót a cégtől (ez az aktuális saját tulajdon)
- veszek új telót (minek, ha ad a cég?)Még nem tudom mi lesz, de új telót kérni a cégtől a legolcsóbb. A második legolcsóbb az akssi vásárlása, szóval ezzel el is dőlt a fontossági sorrend
[ Szerkesztve ]
-
I02S3F
addikt
Ugyan írtam a supportuknak, de van egy másik megoldás is! Ez pedig a Safe mode. Este lehúzomtöltőről a telót és megnézem mennyit merül. Hétfőn pedig megnézem, hogy safe mode+használat mellett mennyit merül.
így ki tudom zárni, hogy a telóval van-e a gond, vagy a szoftver együttállás okozza-e a merülést! Örülök, mert van megoldás
!
(Azért írtam le, hogy másnak ez hátha segítség)
-
MrChris
nagyúr
Az mit jelent, hogy a fotós app lassú? Nekem most van mellette egy A52/5G és a samsung fotós progi sebessége szinte csont ugyan olyan. Program betöltése (bő fél másodperc), exponálás szinte azonos időben történik. Az Opencamera mintha 1-2 tizeddel lassabban töltődne be.
-
lorcsi
veterán
korábban panaszkodtam, h lassú a telefon..de rettenetesen
rutinból a samsung mail appját használom
de ma eszembe jutott h a másik fiókommal a google appra állítottam be..ég és föld a kettő közötti különbség
egyszóval a samsung mail kliense egy nagy nullade a fotós app még mindig nagyon lassú
eladó: vadi új soundcore motion+
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új A széria határozottan meggyőzően kezd, ideje is volt rendet tenni a termékpalettán, de ez az A sorozat már nem a prémium kategóriát támadja.
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Samsung SmartTag2 teszt
- Kuponkunyeráló
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest