-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
domerator
veterán
válasz
atiko333 #3024 üzenetére
Nos en is meg vagyok elegedve a telefonnal, az utobbi evekben nem hittem volna hogy egy samsungrol ezt tudom mondani
Nalam azert neha erzodik meg a fel-egy giga ram hianya (nekem is dual simes van), pedig egyaltalan nem jatszom rajta. Telefonalok joparat naponta, spotify megy naphosszat mobilnettel, waze vagy mas navi neha, egy ket excel vagy pdf megnezese, onenote, illetve bongeszes operaval... ja es 2 email log a neten. Na ha ezekbol surun kell valtogatni egymas utan akkor jol elgondolkodik a kicsike, de ettol fuggetlenul azt kell mondjam, hogy egyelore nem bantam meg. Azt is el kell ismernem, hogy ez a droid mar nem egy Froyo, sokkal jobban birja az iramot es hala a jozan esznek, ez mar nem fekete hatteres (nem erdekel az amoled fogyasztasa).
Viszont hogy kerek legyen a mondokam, azt is hozza kell tenenm hogy a droidnak meg mindig rettenet sok marhasaga van es ha nem uritek egy nap tobbszor is ramot, akkor sokkal rosszabb a helyzet, illetve tetszik vagy nem, de az i5c-m mindezeket joval gordulekenyebben vitte... csak az nem ket kartyas ugyebar.
Szoval tenyleg szeretem ezt a kis samut a gyengesegei ellenere is (nem sok van), amikor eloszor nyomkodtam meg egy telenor okostelo akademian, mar akkor nagyon tetszett. Ajanlott a reszemrol, de akinek nem kell a ket kartya, az inkabb vegye a masfel gigas verziot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- HP notebook topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- PR-Telecom
- Milyen monitort vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged