- Netfone
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- iPhone topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Összefoglaló
Samsung Galaxy A3 (2016)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probert75
addikt
válasz sinci01 #6596 üzenetére
Összefoglaló 4. pontja "Wipe Factory Reset " nélkül.
Ha nem segít, akkor "Wipe Factory Reset"-tel, de ez mindent legyalul, alaphelyzetbe kerül a teló és újra be kell lakni a nulláról.A hangerő gombokkal lehet benne mozogni és a ON/OFF gombal lehet okézni.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/corsair_ironclaw_rgb_vezetekes_gamer_eger_elado_uj/friss.html
-
GEPESZ66
veterán
válasz Probert75 #6590 üzenetére
Szia!
Köszönöm!
Na ezért érdemes itt lenni, mindig lehet tanulni másoktól valamit.
1 hete volt Hard reset a telefonomon, de eddig nem raktam fel semmit.
Gondolkodtam, hogy csak a beépített kártevőírtót kapcsolom be, de ezt már lehet olvastad, mert írtam korábban.
Az Avast előfizetésemből még van 2 hónap , kb. 2400 FT volt akkor.
Az Avast-nál hogy történik majd a hosszabbítás?
A Play áruházon keresztül lesz ilyenkor valami kedvezményesebb ár?
Gondolkodok még az Eset-en, újságos kóddal.
Ill. most hogy magyar lett-lesz a Bitdefender, azon is, kb. 1700 Ft.
Androidon ha eltávolítok egy biztonsági szoftvert, nem maradnak olyan maradványok, mint WIN esetében, ami egy másik szoftver használatakor gondot okozhat? -
Probert75
addikt
válasz GEPESZ66 #6589 üzenetére
Telefon Beállítások/Eszköz karbantartása/Akkumulátor/Nem figyelt alkalmazások. Ide tedd be. Nem összeomlott, hanem a rendszer lelőtte. És igen lehetséges, semmi furát nem ajánlott a készítő. Nekem a Play-ből telepített AOD-hoz hasonló progit, a Glance Plus-t, kellett ide betenni, mert folyton leállította a rendszer. És még ezen kívül is van sok alkalmazás is betéve ide nekem, hogy ne figyelje a rendszer.
Van olyan alkalmazás, ami figyelmeztet is, hogy tedd a kivételekbe, mert különben nem fog megfelelően működni. Ilyen a Glance Plus is.[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/corsair_ironclaw_rgb_vezetekes_gamer_eger_elado_uj/friss.html
-
GEPESZ66
veterán
Eddig Avast-ot használtam.
A Samsung Eszközkarbantartó naplójában nálam, ill. több kollégámnál is az olvasható, hogy az alkalmazás többször összeomlott a háttérben.
Írtam a Support-nak, s azt javasolták, hogy az Eszközkarbantartó/Akkumulátor-nál van egy olyan, hogy az "alkalmazásokat ne figyelje", s ide rakjam be az Avast-ot.
Másnál, esetleg más biztonsági terméknél az Eszközkezelő naplójában nem volt ilyen összeomlás a háttérben?
Egy kicsi furcsa ez a javaslat a Support-tól!
Egyáltalán ennek a javaslatnak van értelme más biztonsági szoftverek esetében is?"Regarding the Avast Mobile Security Pro "breaking down", very often there is a conflict with the built-in "Device maintenance" feature. This features tends to kill the apps running in background and Avast Mobile Security on the other hand always restarts itself what may result to conflict. Please try following to fix the issue:
- go to your device´s settings
- tap on "Device Mantenance"
- select "Battery"
- at the bottom tap on "Unmonitored apps"
- add the app in this menuPlease let me know if it helped."
-
sinci01
aktív tag
Azt hol tudom? A Rendszeralkalmazásokban található Időjárás alkalmazásban nem találok ilyet, hogy törlés, vagy eltávolítás. Leg jobb lenne leszedni és újra rakni, de gondolom ez gyári app, nem lehet eltávolítani. Most egyébként azt írja, hogy kikapcsolt állapotban van. Bármit csinálok vele azt írja, hogy az alkalmazás leáll.
Esetleg az alkalmazás adatok visszaállítása? De akkor minden kikapcsolt, blokkolt alkalmazást visszaállít. Ámbár, ezeket utólag megint le bírom tiltani.
[ Szerkesztve ]
-
sinci01
aktív tag
Üdv. Az időjárás alkalmazásom folyamatosan leáll, vagyis el sem indul, így nem tudom kitenni a widgetet sem, mert nincs értelme, Van olyan alkalmazás ami szinte ugyan olyan, mint a gyári? Időt is mutat, valamint időjárást is, és a widget nem foglalja el a fél kijeézőt?
Köszi! -
Tuomas
addikt
Csak nekem tűnik úgy, hogy az utolsó frissítés óta drasztikusan javult az energiafogyasztás, és nem merül olyan gyorsan a telefon? Nem volt hard reset.
We were here
-
sinci01
aktív tag
Üdv. SMS jelzőhangnak nem tudok beállítani csak a gyári hangok közül valamelyiket? Nem látok opciót, hogy a galériából be tudnék tallózni hangot.
-
GEPESZ66
veterán
Használjátok-e a beépített eszközkarbantartót tisztításra?
-
GEPESZ66
veterán
válasz jupp008 #6567 üzenetére
Ahogy korábban írták , változott az időjárás app.
The Weather Channel -ről veszi az adatokat:
[link]
Nálam, vidéken pontosabb lett, mint a korábbi.
Most már a lakóhelyem környékéről veszi az adatokat, ahogy az időkép is.Az utóbbi 3 évben több védelmi szoftvert próbáltam ki:
McAffee,Eset,Avast
Vírust ez idő alatt egyik sem jelzett.
A Chrome elég jól véd már az adathalász oldalakkal szemben, ill. a 64-es verzió pedig majd a kéretlen reklámok tekintetében is fejlődött.
Ezért azon gondolkozok, hogy csak a beépített kártevőírtót aktiválom, s mást nem telepítek.
Az Avast szoftvere tetszett, de sok olyan összetevője van, ami szerintem felesleges.
Ebből a szempontból az Eset szimpatikusabb, nincs telerakva felesleges komponensekkel.Egyébként a felhasználó néha biztonságosnak tűnő oldalakon is találkozhat kártevővel, ahogy lehet a neten olvasni.
Ezért bizonytalanadok el, hogy kell-e biztonsági szoftver androidra. -
törölt tag
Telenorosra is van frissítés, 223,34 MB-os, szerintem valami biztonsági frissítés lehet.
Tök jó, hogy még a Samsung foglalkozik a régebbi modellekkel is. -
István89
tag
Függetlenre még nem jött semmi. Nem gondoltam volna, hogy még kapni fog frissítést.
[ Szerkesztve ]
-
dave987
aktív tag
válasz GEPESZ66 #6562 üzenetére
Azt te érzed hogy kell-e reset. Én most utoljára odinnal feltettem a legfrissebb oroszt és nem csináltam fr-t. Mert nem érzem hogy kellene.
Egyébként azért raktam ezt fel mert az orosz független visszamenőleg is kb dupla annyi frissítést kapott mint pl a magyar. Meg hamarabb is.[ Szerkesztve ]
-
GEPESZ66
veterán
Telekomra is megjött az újabb frissítés.
Érdemes hard reset-et csinálni?
Az Avast az utóbbi időben többször összeomlott, ezt írta az eszközkarbantartó, igaz most az Eset-nél nincs ilyen gond.
Egy másik fórumon valaki viccesen azt írta, hogy "az Avast maga a vírus". -
Bjørgersson
félisten
-
GEPESZ66
veterán
A Chrome-t vagy a Samsung gyári böngészőjét használjátok?
-
Bjørgersson
félisten
-
nagyúr
válasz Bjørgersson #6545 üzenetére
Tartozékokra vagy egy év, vagy fél év garancia van, két év biztos nincs. Ha egy éven belül vagy, próbálkozz!
-
sinci01
aktív tag
Üdv. Az ultratakarékos mód eltűnt a 7-es verzióból? Nem találom!
-
Gardoni
aktív tag
válasz Bjørgersson #6545 üzenetére
Nekem van eladó, jóárasítva! Már nincs rá szükségem és tökéletesen működik. A3(6) gyári, töltő + kábel.
[ Szerkesztve ]
SAMSUNG A34 5G - 128/8
-
-
nagyúr
válasz Bjørgersson #6543 üzenetére
Pedig random kábellel fogod eladni, egy eredeti Samsung annyira sokba kerül. És az is tönkre fog menni ugyanúgy...
-
Bjørgersson
félisten
En viszont lassan lehet valtok '17-esre, ezt meg nem hibas vagy valami random kabellel szeretnem eladni.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
nagyúr
válasz Bjørgersson #6539 üzenetére
Nekem már egy éve tönkrement a gyári fehér kábel, de tetszőleges itthon talált kábellel működik rendesen.
-
nagyúr
-
Bjørgersson
félisten
válasz Bjørgersson #6538 üzenetére
Most nézem, hogy a másik kábellel a töltés is sokkal gyorsabb.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
Experience Store-ban cserélik máshol vásárolt, még garis készülék töltőjét / USB kábelét? Úgy tűnik az enyémmel már csak tölteni lehet, a számítógép nem látja. Szüleim kábeleivel viszont egyből látja a gép.
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Van egy A3asom és egy kínából rendelt kábelem. Rádugom a kábelt, de nem ajánlja fel a lehetőségeket, hogy tárhelyként akarom e használni vagy sem. Ötlet? A kábel lehet szar?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Bjørgersson
félisten
válasz GEPESZ66 #6524 üzenetére
Ingyenes bővítmény, a böngészőn belül lehet letölteni, mint az asztali verzióban is.
-
GEPESZ66
veterán
válasz Bjørgersson #6523 üzenetére
Az Adguard-ot megvetted, vagy a Firefox esetében is úgy van, mint a Samsung böngészőnél, hogy egy bővítmény, direkt ehhez.
-
Bjørgersson
félisten
-
GEPESZ66
veterán
válasz Bjørgersson #6521 üzenetére
Melyik böngészőt használod?
Alkalmazol reklámblokkolót? -
GEPESZ66
veterán
válasz Bjørgersson #6519 üzenetére
És a beépített kártevőírtót sem engedélyezted?
Bár szerintem az böngészés közben nem véd. -
-
GEPESZ66
veterán
Avast Pro 6.9.2
Samsung A3 2016
Android 7.0Az Avast 4-5 naponta összeomlik, ezt látom a telefon eszközkarbanrtartójának a naplójában.
Újratelepítés után is ez előfordul.Kompatibilitási gond lehet?
Ne törődjek vele?
Esetleg töröljem le, s rakjam fel az Eset-et? -
Probert75
addikt
Miért van Fonts mappa, ha a bele rakott magyar ékezetes betűtípust nem látja semmilyen progi?
-
GEPESZ66
veterán
válasz Probert75 #6508 üzenetére
Szerintem ez telepítve van (McAfee),csak be kell kapcsolni, nem nyújt állandó védelmet, néha átnézi a telefont.
Ha telepíted, akkor szerintem a McAfee feltelepül, aminek már van állandó védelme.
Ha csak bekapcsolod, szerintem nem lassítja.
De ha nem kapcsolod be,s akarsz állandó védelmet, akkor esetleg Eset, vagy Avast az áruházból.[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
Már régebben is kérdezni akartam! A Eszköz karbantartása menüben lévő víruskereső lassítja a telefont, érdemes bekapcsolni és engedni a biztonsági szoftver telepítését?
-
dave987
aktív tag
válasz monosgeri21 #6506 üzenetére
Igen, ez az egyik, a másik meg amikor középen nagyban írja a hőfokot.
[kép][ Szerkesztve ]
-
dave987
aktív tag
Feltettem a decemberi biztonsági szintű orosz (SER) fw-t, s az időjárás widget olyan lett mint az új samsungokon.
Valamint nem csináltam fr-t, se előtte se utána, ugyanúgy használom gond nélkül. Persze ha akadna vagy bugolna rögtön resetelném...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Probert75 #6501 üzenetére
Igen, ezért lenne jó a sötét téma, de most az akkukímélésről volt szó.
6-os Android alatt próbáltam fekete és szürke témát is, és a fekete nem volt jó, mert már annyira sötét volt, hogy a használatot nehezítette. 7-esre tudnék én is csinálni sötét témát, csak olyan szemét módon van megcsinálva a témaszerkesztő, hogy hiába töltöm fel otthon a telefonra, amit csinálok, csak időkorlátosan lehet használni. Még ahhoz is Samsung developer account kell, hogy ingyenes témát töltsek fel a témaáruházba.