- iPhone topik
- Netfone
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Összefoglaló
Samsung Galaxy A3 (2016)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lakicsabi
csendes tag
Sziasztok. Nálam jól működik a touchwiz a sammobile-ról es minden amit onnan frissítettem. Viszont a smart lock nem akar működni pedig az előző os alatt tette a dolgát. Ennyi hiba van nálam a frissítés óta + üzemidő csökkenés
-
-
Sanyi.mTs
addikt
nálam volt fr 7-esre frissítés után. most 160 óránál tart a telefon és nem (feltűnően) akadozik. pár gyári app tiltva.
most néztem, h este 21:30-05:30 között kikapcsolt wifi és net mellett 1%-ot esett a töltöttség. -
szemesi69
addikt
Párom telefonja 1000 óra felett szokott menni, mert ő nem indítja újra, én szoktam újraindítani, mikor néha ránézek, és nem lassul be, mivel keveset használja 8 napot is elmegy simán kb. 1 óra kijelző idővel, pedig a gyerek is lenyúlja néha játszani
Xiaomi redmi note 12 pro
-
SchiSa
tag
nekem normál használatban, 2 napot bír
a 7-es telepítésekor volt újraindítás, előtte hr[ Szerkesztve ]
-
-
GEPESZ66
veterán
válasz tomaszem #5882 üzenetére
Nekem pár napja a Google fiókban, a szinkronizálásná a Fittnesz adatok, Play zene, stb nem akart frissíteni, csak ott volt a karika mellette.
A Play áruház sem akar rendesen megnyílni.
Ekkor mintha jobban merült volna.
Beállítottam, hogy ezek ne frissüljenek, ezután jó lett.
Illetve a Karbantartásnél a Memóriát is kipucoltam. -
Tuomas
addikt
Ejj, most már én is azt mondom, ezzel a 7es frissítéssel félrement valami. Valami nagyon beragad, mert az este folyamán ultratakarékos módban(!), kikapcsolt wifi és mobilnettel merült kb 15 %-ot...
Hard reset volt, 2x is.[ Szerkesztve ]
We were here
-
Celtis
veterán
Próbálta esetleg valaki Toyota Corolla Touch and Go 2 multimédia rendszerrel a mirrorlinket összehozni?
Sajnos sehol sem találom, hogy kompatibilis-e az A3-2016 vele vagy sem. Összekötve USB-n a telefonon engedélyezhető a mirrorlink, neki is áll csatlakozni, elfordul és elsötétedik a kijelző, de a fejegységen nem történik semmi. Nem tudom, hogy esetleg valami szoftver hiányzik vagy reménytelen ez is. -
dave987
aktív tag
válasz Gardoni #5875 üzenetére
Érdekességként megosztom hogy sammobileról letöltve az apk-t, minden gyári alkalmazást fel tudtam frissíteni egy olyan újabb verzióra aminek már s8 féle az ikonja. A kamerát és az fm rádiót leszámítva... Általában nem a legújabb verzió ment fel, próbálkoznom kellett régebbivel.
Bocs, nem válasznak szántam.
[ Szerkesztve ]
-
Gardoni
aktív tag
Hát én akkor egy nagyon jó példányt fogtam ki meg a párom is, mert nekünk semmi problémánk nincs a telóval és a 7-essel sem. Minden levan frissítve a Play-el és a Galaxy Apps-al, és ami itt nem érhető el (gyári alkalmazások: email, böngésző, saját fájlok, galéria stb...) az a Sammobile APK oldalról! Futár vagyok GPS is megy napi szinten, 24h-t simán viszi a teló, sőt többet is, mert ha nincs fuvar persze megy a netezés. Szóval nekem megérte.
[ Szerkesztve ]
SAMSUNG A34 5G - 128/8
-
dave987
aktív tag
-
GEPESZ66
veterán
Úgy nézem,hogy kezdik kiadni a frissebb 7-et,több régióra kijött már.
-
Celtis
veterán
Felraktam egy videót szemléltetésként. Nincs más nyitott alkalmazás, és közvetlenül előtte végeztem egy optimalizálást.
Csak a fényképezőt nyitom meg, ami most így villámgyors. Amúgy az is 5-10 vagy több másodpercig tart. Utána megnyomom a home gombot. Most egész gyors a telefon alig 5 másodperc alatt bejön a home képernyő.
Szabad memória 227MB, lefoglalt 161MB. Ez vélhetően kevés, mert újraindítás után 560MB a szabad, és ilyenkor nincs is gond, de fogalmam sincs mi okozza a különbséget. Hogy lehet ezt kideríteni?
-
Celtis
veterán
Nem hiszem, hogy akkuhiba, mert használatfüggő. A 7-es upgrade után egy darabog sokkal jobb lett. Az pedig, hogy időnként elképesztő lassú, mindenképpen szoftveres gond, mert újraindítás után megjavul.
Egy rugóra jár az agyunk, mert ezek az alkalmazások nálam is le vannak tiltva.Nagyon szívesen kidobnám, csak nem találok megfelelőt helyette. 4,5-ös kijelző lenne jó, de 5 alatt nincs semmi.
-
GEPESZ66
veterán
Ha jól emlékszem erre korábban nem kaptam választ.
A XEO vagy XEH romban van-e már VoLTE? -
CJ3
senior tag
Stabil lett a kis Droidom végre .....Ugyan 7.0 van rajta de visszaállt a menü stb a régebbire amit szerettem....
Most letiltottam minden ratyi frissítést, nekem még egyszer senki nem cseszi el a telóm.....
Viszont a csengőhang üzenethangot tallozni kelll....
Hol a gyökér mappája ezeknek?
Alarms Notifaction Ringtones....Az eredeti alap gyári hangokat hol találom?Mert pl az üzenethez gyárit szoktam rakni. Meg pl a Viber hangot is tallozni kell ott is hol vannak a gyáriak
[ Szerkesztve ]
Crypto
-
CJ3
senior tag
Most kivettem az SD kártyát is irt valami olyat h
Hard resetnél kiírta h
E: falied to find / misc particion........ valami de újra rakta.....
Bent legyen az SD kártya meg a SIM kártya mert akkor most még egyet rányomok csak nem mertem h nehogy törölje a tartamát.
A Videókon mindenkinek siker nekem irta ki ezt az E:...szerintem keres valamit az SD kártyán
[ Szerkesztve ]
Crypto
-
nagyúr
Reset után a reset előtt rajta lévő Google fiók adatait/jelszavát kéri, és volt már, aki nem emlékezett a jelszóra, így kizárta magát a telefonból. Csak ezért. Én se töröltem a fiókot, de visszaíráskor azért izgultam, hogy jól emlékszem-e a jelszóra.
Természetesen nem az egész fiókot kell törölni mindenestül, csak a telefonról. -
CJ3
senior tag
Nekem is a 6.0 nál semmi baj 7.0 nél meg széthullik a telefonom :/
Crypto
-
nagyúr
válasz csapoze #5849 üzenetére
Itt valami számomra teljesen ismeretlen problémáról van szó.
Ha jól értem, a töltésmutató megáll 85%-on és nem megy feljebb. Nekem az eredeti 5.1 és a 6.0-n is csinált olyat, hogy 97%-nál abba hagyta a töltést. Sőt, más is írta már ezt a topikban. De ez független a 7.0 frissítéstől. -
csapoze
csendes tag
[link] érkezik majd javítás, szerintem ezzel aproblémával függ össze a gyors merülés.
-
amoledus
aktív tag
Az autos toltes ota csinalja ezt ? Hozzank is sok zarlatos hibas akkus telefont hoznak nagy reszuk autos toltovel volt toltve , egyebkent minden gyarto 2-3evre tervez 2ev mindenkepp mennie kell mert addig garis,nem hulyek,hogy 1evre tervezzenek es 2ev garit adjanak! Egyet nem ertek miert nem gariztatod ?
Off:az ms a windows 7 ota(az jo lett) amit csinal az komedia
[ Szerkesztve ]
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
-
nagyúr
De, egy évre tervezi őket, ha tovább tartanak, az csak a véletlen műve.
Az A3(7) topikban is sokan panaszkodnak a frissítésre, úgy látszik a páratlan verzió számú androidok mindig rosszabbul sikerülnek, ahogy a Microsoftnál is minden második Windows verzió félresikerült. Mondjuk a MS azóta korrigált annyiban, hogy most már zsinórban a 3. windowst dobja piacra, ami sz.r... -
CJ3
senior tag
Megcáfolnám teljes mértékben....Az én telefonom most ugyanezt csinálja......Merül gyorsan nem értem mitől mikor eddig napokat bírt ki. Lassú. Újra indul. és sorolhatnám...Remélem a Hard reset megoldja a dolgokat.
Frissítés előtt semmi baja nem volt.
( Amúgy remélem a Samsung nem egy évre tervezi a telókat, mert eddig csak jót tudok róla mondani de most :/
[ Szerkesztve ]
Crypto
-
szemesi69
addikt
+1 Kifogott egy hibásat, én s4 minivel jártam így, volt, hogy 2 százalékot merült éjszaka, de inkább 30-40 százalékot, 6 szerviz után, ki is harcoltam a cseréjét, akkor lett az A3 2015, ami nagyon bevált.
Gonosz legyek? Legközelebb dobok egy képet a páron telójáról, mikor 8 nap után töltőre van dugva, igaz keveset használja, de a gyerek néha lenyúlja játszani, de ennyit el megy többnyire, mindezt 7-es droiddal, és lassúnak sem mondanám[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
nagyúr
Egy éve kínlódsz a telefonnal. Dobd ki végre...
Teljesen nyilvánvaló, hogy egy hibás példányt fogtál ki. Vagy eleve selejt volt az akku, vagy később vált azzá, de az is lehet, hogy vmi alaplap hiba, vagy a cpu rossz és nem tud deep sleep módba menni. Régen vissza kellett volna vinned garanciában.
Néhány hozzászólással ezelőtt linkeltem egy képet, amin látszik, hogy milyen appok vannak nálam letiltva. Próbáld meg, hogy ezeket tiltod, csak ezeket. Továbbá bemégy a beállítások/fiókokba, és letiltasz minden személyi adat meg alkalmazás szinkronizálást (nem névjegy, naptár, email stb szinkronizálásra gondoltam). A play és a Samsung áruházban tiltsd le az automatikus frissítést, meg az értesítést a frissítésekről.
Írtam egy hosszú hozzászólást arról is, mit csinálj az akksival, hogy jobban bírja.
Ha ezek sem segítenek, akkor biztos lehetsz benne, hogy hardverhibás a telefonod.szerk.: Milyen memóriakártya van benne?
Mindenhol ennyire merül, vagy van olyan hely (pl munkahely) ahol nem jelentkezik ez a durva merülés?[ Szerkesztve ]
-
Celtis
veterán
Uraim,
Botrány ez a telefon. A 7-es frissítés ígéretesnek tűnt, de semmit nem használt. Tetű lassú a készülék és borzasztó gyorsan merül. Estétől reggelig érintés nélkül 20%. (máskor meg 1%)
Most épp nyaralok. Van egy kis navigáció, mondjuk reggel és délután az autóban töltőn.Aztán városnézés közben fotózás és némi google maps. Gyakorlatilag alig bírja ki estéig a telefon, de ez lenne a legkisebb gond.Olyan borzalmas lassú, hogy elmondhatatlan. Van, hogy a home gomb nyomásra 15-20(!) másodperc mire összerakja a home képernyőt. A dupla home gombra 10-ből kb. 5-ször indul el a kamera, akkor is baromi lassan, Nem tudom eldönteni, hogy reagált-e egyáltalán.Ha újra nyomom, akkor persze előlapi vált, oda-vissza. Volt hogy lapozni sem lehetett, megállt félúton a két lap között. Újraindítás után talán 1-2 napig elfogadható sebességű aztán bedől.
Egyszerűen botrány ez a telefon. Ilyen fos telefonom sosem volt. Ha lehetne normális telefont venni 5'' alatt, már mennék is a boltba és ezt baltával vágnám szét. -
Bjørgersson
félisten
Én Samsung Smart Switch-csel szoktam mindent menteni, aztán visszaállítani.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
nagyúr
-
CJ3
senior tag
Hard Reset előtt tipp javaslat? névjegyzék képek kimentve. más?
Crypto
-
nagyúr
Esetleg nézd meg, hogy én miket tiltottam le:
[kép]
Ezen kívül próbáltam a onedrive-ot is letiltani, de érthetetlen módon jobban merült a telefon, ha letiltottam, mint ha nem... Ezt pár hete már le is írtam.
Facebookot meg ezzel használok, nemrég ingyen lehetett tölteni, de van free változata is, igaz sajnos üzenetekről nem értesít. A Messenger lite-ot nemrég töröltem a telefonról, mert kb 2/3-ára csökkentette az üzemidőt.szemesi69: hát igen.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Probert75 #5834 üzenetére
Azért nem rossz példa, mert ha ritkán töltöd is, 600-1000 töltés után akkor is cserélni kell (persze minőségtől is függ). Ez teljes töltésre vonatkozik. Aki pl. csak megszokásból minden este töltőre teszi 50%-nál, annak 4-5 évig is kitarthat.
Nyilván az avasodás itt hiányzik a képletből.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Szerintem az akkura már csak azért sem adnak 2 év garit, mert "kopó alkatrész". Ha hibás, az egy éven belül biztosan kibukik. Simán lehet, hogy egy év, pláne másfél év után elhasználódik, persze használati szokásoktól függ. Azt a Samsungnál sem tudják megmondani, hogy hányszor lett töltve, ha vki pl játékmániás vagy sokat kamerázik stb. napi kétszeri töltés simán előfordulhat.
Korábbi telefonom (s3 mini) akksija egy héttel az egy év gari vége előtt tönkrement. Volt, hogy napi kétszer töltöttem. Egy év alatt megvolt a 600 töltési ciklus.
Ezt meg kétnaponta kell csak tölteni, pedig ugyanúgy használom.Kicsit túlzok, de kb. olyan, mint a kocsiban az olajcsere. Van aki havonta vezet 10-20ezer km-t, van aki egy év alatt se.
[ Szerkesztve ]
-
kiszeb
csendes tag
-
Veron
addikt
válasz Markizmark #5829 üzenetére
akkor is ha kiterjesztett, 2 éves gari van rá és az akku nem kiszerelhető a telefonból?
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
nagyúr
Próbáld meg néhányszor kikapcsolásig meríteni, onnan tedd rá töltőre, és ne piszkáld.
Ha jelzett, hogy 100%, ne húzd le, hagyd rajta még vagy 2 órán keresztül, vagy akár reggelig.
Ez teljesen ellentmond mindennek, amit a li-po akkumulátorokról tudok, de működik. Egyik sem az akkumulátor miatt kell, nincs memória effektus vagy ilyenek. A merítés az akkumulátor statisztikát teszi helyre. A túltöltés pedig azért kell, mert úgy vettem észre, hogy 100%-nál még nincs teljesen feltöltve az akksi. (Meg lehet nézni a pontos akkufeszültséget, ha tárcsázóba beírjátok, hogy *#0228#). -
Veron
addikt
válasz mike1334 #5825 üzenetére
A Nougattal nekem is csak 4 órát bír a korábbi bő 5 óra helyett. Az lehet még, hogy mivel 1.5 éves, teljesen független a frissítéstől, és a kora miatt degradálódott.
Nálam nincs ilyen törölt app, a (bármelyik) böngésző, messenger duó meríti általában. Többfelé kombot is kipróbáltam (Chrome, Via, Opera, Messenger Lite, régi és új verziók), valamint FReset is megvolt, de bárhogy is csak 4 óra körüli kijelzőidőt produkál. Néha hirtelen leugrik pár százalékot a töltöttség látszólag ok nélkül. Viszont 5% alatt pedig meglepően sokáig bírja.
Szóval engem is érdekelné valami megoldási ötlet erre a problémára. Már ha létezik persze.[ Szerkesztve ]
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
szemesi69
addikt
válasz Probert75 #5822 üzenetére
Bocs, ezt benéztem, összekevertem az üzenet beállítások között lévő push üzenetekkel, azt lövöm ki Kösz, hogy korigáltál Igazad van csak root után lehetne. A telefon a páromé, csak most tudtam ránézni, hogy haza jött. Beállítani, frissíteni én szoktam. Viszont a frissítés jelzése nem csak azon múlik, ott samsung app, meg egyebek amik befojásolják, azt mind kilőni nem lenne egyszerű
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
velho
csendes tag
válasz Bjørgersson #5781 üzenetére
Leher hogy hülyeséget mondok, de valahol mintha azt olvastam volna hogy ez a Samsung Push Service-n jön, ezért hiába kapcsolod ki az automatikus frissítést, az üzenet meg fog jelenni.
Azt már nálam okosabbtól kell megkérdezned hogy azt hogy tudod kilőni. -
szemesi69
addikt
Újra indítás után sem tűnik el? Vagy a következő töltés után, ha már biztos, hogy törölted? Mert ha elvileg nem maradt a programból semmi, akkor a következő töltés utánai aku statisztikában már nem kellene látszódnia. Vagy nem törölte teljesen és maradt utána szemét, azt meg nem egyszerű megtalálni.
Xiaomi redmi note 12 pro
-
kiszeb
csendes tag
válasz Bjørgersson #5812 üzenetére
Meg volt persze. Viszont, mikor annó marshmallowra frisítettem nőtt az üzemidő, ezért nem értem most miért nem.
-
-
kiszeb
csendes tag
Sziasztok. Van egy egy éves ilyen telefonom több mint egy hete frisítettem a nugatra. Azóta viszont max 3.5 óra kijelző időt tudok összehozni. Főleg, ha használom akkor merül gyorsabban. Az aksi használatnál a kijelző után ami legtöbbet fogyaszt az valami 102118 nevű program. Az ikonja ugyanaz mint az android operációs rendszeré. Megkérdezném nektek mennyi szokott lenni az üzemidő, valamint tudjátok-e mi ez a 102118. Frissítés után újra belaktam a telót ez nem lehet probléma. Előre is köszönöm a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
GEPESZ66
veterán
Az utóbbi pár napban nálam volt olyan, hogy az ébresztéskor (gyári óra) csak rezgés volt, hang nem.
Ezt követően próbáltam módosítani az ébresztő hangon, de kiírta a telefon, hogy "hívás közben nem módosítható".
Pedig nem hívtam senkit.
Újraindítás után jó lett.
Kb. 1 hete felraktam a Jabra bluetooth headset programját az áruházból, esetleg ez okozhatja a problémát?
Figyelem, s ha még egyszer előjön ez a gond, akkor törlöm a headset programját, s meglátom, hogy anélkül jól ébreszt-e.
Más tippem nincs, hisz 1 éven keresztül nem volt ilyen gondom. -
tozso76
aktív tag
Bocs, nem ide szántam
[ Szerkesztve ]
-
jupp008
senior tag
-
bazsimano
őstag
sziasztok!
bepokhalosodott az uveg, azaz eltort, minden muxik rajta. van valami olcso megbizhato szerviz aki ki tudja cserelni az lcdt?koszonom
b. -
Venn
tag
Sziasztok
Olyan gondom van,hogy nem működik az NFC-m német független 7.0 rom van fent
Simple telepitése után szembesültem a dologgal, 6.0 androiddal még működött.. másnak van vagy volt ilyen probléma, Esetleg valami megoldást ha tudtok akkor megköszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro 256GB Független Használt/1 hónap gar./Akku 85%/p3982
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával