- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Összefoglaló
Samsung Galaxy A3 (2016)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
válasz Sanyi.mTs #6789 üzenetére
Én is lecseréltem végül szombaton...Xiaomi Redmi 4X lett az utód, eddig meg vagyok vele elégedve, bitang akksija van (4100mAh), nem nehezebb feltűnően, nem zavaró a nagyobb méret sem, a színei szépek (fekete téma itt is), van ujjlenyomat olvasó, 3 GB RAM és 32 GB ROM, és egész megszokható a MIUI is Ja és 40e forint volt, hazai garival
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
mike1334
veterán
Elvittem szervizbe, sok jót nem mondtak. 6e-ért vizsgálnák be, 15e lenne az usb csere, ha viszont a töltésvezérlő a ludas, akkor inkább vegyek új telefont. Nem lutrizok, kinéztem egy telót 40e-ért (én többet sok pénzt egy telóért sem), ezt meg lehet feldobom hardverapróra alkatrésznek vagy, ha valaki otthon barkácsol és lutrizna, akkor annak...
-
mike1334
veterán
-
mike1334
veterán
Azért köszi.
Éjszakára kikapcsoltam, reggelre 28%-ot mutatott (nem volt töltőn), de azóta is semmi...átraktam ultratakarékos üzemmódba, lehet délután elmegyek egy samsung storeba, hogy tudnak-e rá vmit mondani, de sanszos, hogy többe kerülne a javítás, mint amennyit megér még a telefon.....unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
mike1334
veterán
Persze. Laptopra is dugtam, úgy se semmi...egyszer 24 után 25%-ot írt ki, de rögtön vissza is váltott..
Az a fura, hogy kikapcsolva és bekapcsolva is jelzi, hogy tölt..de nem nő a százalék...
Gari már nincs, mennyibe fáj egy ilyesmi?[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
A telóm érzékeli a töltést, ki is írja, hogy tölt, de csak csökkent a töltöttség..kifújkáltam, kitisztítottam...semmi...csináltam egy rendszer visszaállítást, de nem javult meg, nem tölt...
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
Valahogy ki lehet kapcsolni azt a sok vackot (hírek, újabban képek...) a kezdőképernyőn? Köszi!
-
mike1334
veterán
Mások vagyunk Korábban nekem sem, de főleg a kényszer (internet hiánya a dolgozóban) és a kényelem (este meleg ágyikóban, és nem a laptop előtt a nappaliban) miatt így alakult. Amúgy ott a 10 colos tablet is, de egy kezemen meg tudom számolni, hogy az elmúlt egy évben hányszor kapcsoltam be.
-
mike1334
veterán
Na én meg olyan helyen dolgozok, ahol nincs internet a gépeken, mivel biztonsági okokból tilos...és otthon is sokkal egyszerűbb mobilon megnézni valamit, mint laptopon, van, hogy be sincs kapcsolva napokig. Filmet, sorozatot tv-n nézünk, játszani xboxon, netezni mobilon...laptopon max hosszabb levél írása vagy az asszony Farmeramaja. És én is elmúltam 30, társaságban nem veszem elő a telefont, de tömegközlekedésen, szünetben, este az ágyban igen. Egyébként ismerek olyat, akinek a céges telója A3 és igen sokat kell rajta lógnia
-
mike1334
veterán
-
-
mike1334
veterán
KB 200 hozzászólás óta nem követem a topikot...érdemes frissíteni a telót? Akksi idő még mindig gáz 7-essel? Meg ahogy az előző pár hozzászólást nézem, más gond is van a frissítéssel...de már hetek óta nyúz a teló, hogy frissítsem...
-
mike1334
veterán
Megdöbbentő, hogy a felhasználói élményt rontják fokozatosan a frissítésekkel, mintha láttam volna már ilyet vhol..khm...alma...
Amúgy én nem frissítettem, pedig már vagy két hete ajánlgatja, és így is úgy tűnik, hogy gyorsabban merül, bár olyan üzemidőt, amit te szoktál írni, soha nem sikerült elérni.
-
mike1334
veterán
Volt olyan poszt, amiben összefoglalta valaki, hogy milyen előnyökkel/hátrányokkal/újításokkal jár a frissítés?
-
mike1334
veterán
Nem csak a hátlap a gáz...túl vékony a teló, nincs rendes fogása...de te tudod. Én se tettem egy telóra se tokot, de aztán mikor elmerült a vízben, átgondoltam a dolgot...
aryes
Nem tudom miért karcosodik neked, én zsebben hordom, pólóval törlöm, ha más nincs kéznél, még sincs rajta egy karc se......unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
mike1334
veterán
Tegyél rá tokot. Én utálom a telefonokon a tokot, de az első repülése az utolsó is volt. Nagy baja nem lett, de rendeltem rá aliról egy tokot, biztos, ami biztos. Nagyon csúszós a telefon, sík talajon is "elmászik". Próbáld ki, tedd le a telót egy asztalra, ami kicsit is nincs szintben, nézz rá 15 perccel később és már arrébb van...az üveg hátlap hátránya..más kérdés, hogy szerintem rohadt jól néz ki vele, de már megszoktam a tokot...
Egy éve használom lassan a telót, nagy bajom nincs vele, teszi a dolgát, a chrome szokott csak néha akadozni, de nem vészes, nem érzem úgy, hogy le kellene cserélnem....unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
mike1334
veterán
Lehet valahogy engedélyt adni egyesével az alkalmazásoknak, hogy frissülhetnek? Csak olyat találtam, hogy vagy mind frissül vagy egy sem...
-
mike1334
veterán
Azért ez nem igaz. Egyedüli hátránya az áruház szegényes kínálata volt (legalábbis nekem). Viszont itt meg átesik a ló túloldalára...nem szeretek mindent letöltéssel megoldani..illene ilyesmit gyárilag tudnia szvsz.
-
mike1334
veterán
Be lehet valahogy állítani, hogy a wifi fix időpontban bekapcsoljon? Ébresztőnek rádiót akarok beállítani, de amelyik program ezt tudja, annál bugos a wifi bekapcsolása funkció (bekapcsolja a wifit, csatlakozik is, de nem indul el a rádió, de ha alapból megy a wifi, akkor jó, viszont úgy feleslegesen merül...). Köszi!
-
mike1334
veterán
válasz Bjørgersson #4175 üzenetére
D-vel kezdődik és három betű, mi az?
-
-
mike1334
veterán
Naponta töltöm hétköznap 50-60%-ról, hétvégén hagyom 20%ig kb. A két legnagyobb fogyasztó a böngesző és a kijelző, a többi elhanyagolható, ms nem is mérhető, nem mutatja. Újraindítani nem szoktam, talán két hónapja volt utoljára kikapcsolva. Na mindegy tényleg, biztosan elérhető labor körülmények között a 16 óra böngészés, ha fekete alapon fekete szöveget olvasok teljesen levett fényerővel ( ), de egy cikkbe azért nem biztos, hogy beleírnám így...
-
-
mike1334
veterán
Az új A3 tesztjében, meg a 2016-os tesztjében is 16 órás netezést írnak közepes fényerőn..hát nem tudom, hogy ezt milyen körülmények között produkálták, nekem azért nem nagyon sikerült sose a közelébe se érni ennek...
-
mike1334
veterán
válasz Bjørgersson #3945 üzenetére
Gyakorlatilag ők "A" Samsung... Ha gariztatni akarod is hozzájuk kell vinni..nekem is ott mentették meg (félig) az elázott telóm...(ilyesmit helyben javítanak).
-
mike1334
veterán
Ha már böngésző...más nem vette észre ilyesmit?: mostanában prohardver fórumon, ha átváltok asztali nézetbe, mikor a friss hozzászólások gombra kattintanék van, hogy nem érzékel a kijelző...a címsorba bele tudok kattintani, meg ha nyomok egy "enter" ott, akkor betölti újra és jó, csak simán az új hozzászólások gomb nem működik...
-
mike1334
veterán
Se ha a gari úgyis ugrana a gari a leejtés miatt, akkor kicseréltetheti, nem változik semmi a mostani helyzethez képest. De lehet nem ugrik a garancia, nem lehet biztksan tudni, én csak a hozzáállásukról próbáltam képet adni
-
mike1334
veterán
válasz Sanyi.mTs #3360 üzenetére
Nekem beázott a telóm, Samsung márkaboltban kiszárították, de nem ragadt vissza a kijelző, vmiért el elválik többszöri visszaragasztás után is. Végül szerviz lett belőle ahol szétszedték, látták, hogy beázott és ráírták a lapra, hogy a beázásból szarmazó elektronikai sérülés miatt nem javítják garanciában..a kettőnek semmi köze egymáshoz, mégis ugrott a garim...lehet törésre is azt mondanák, hogy leesett sérült, ennyi volt a gari ..de persze előre nem lehet tudni...
-
mike1334
veterán
Hasonló merült fel bennem, mint mikor pár napja láttam, hogy hány amerikai töri össze a tvjét, mert trump lett az elnök..nem értettem, hogy ez miért jó. Aztán mikor tegnap vettem tvt és kötöttem rá baleset biztosítást is, akkor ugrott be, hogy lehet egyrészt nézettségvadászok (a youtube fizet, ha elegen nézik a videóid), másrészt lehet régi/hibás a tv (ez esetben telefon, bár régi nem igen lehet még egy a3..), és ha van biztosítás úgyis javítják/cserélik...
-
mike1334
veterán
Ritkán nekem is szokott olyat csinálni, hogy a feloldó mintánál nem érzékel érintést...ilyenkor lezárom gombbal és újra ébresztem...utána újra jó. Lumia 620ról jövök, ott rendszeresen csinálta ezt a hívásnál nem lehet felvenni dolgot, de a fenti megoldás ott is működött...
-
mike1334
veterán
válasz GEPESZ66 #3292 üzenetére
Komolyan...mindenki write only ma?
"Nem ennek a telefonnak az akksi idejével van baj...a kedves fórumozó azt írta, hogy az akksi idő az csak e-pénisz...de nagyon nem az, hanem fontos fícsör".
Na? Még mindig nem megy?...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
mike1334
veterán
Nem ennek a telefonnak az akksi idejével van baj...a kedves fórumozó azt írta, hogy az akksi idő az csak e-pénisz...de nagyon nem az, hanem fontos fícsör...azért 5 óra kijelző időt bírjon már legalább. Nem mindenki tudja (vagy akarja) tölteni folyton. És akármilyen hihetetlen nem mindenki tudja tölteni a nap bármely szakaszában a telefonját. Én mikor telefont kerestem, akkor alapból kiestek azok, amiknek nem volt legalább 5 órás kijelzőidejük vegyes használat mellett....soha nem játszom, nekem nem fontos a 8 mag és a 3gb ram..de az akksi idő viszont az...sose értettem, hogy miért nem lehet elfogadni, hogy minden embernek más a fontos egy telefonnál...
-
-
mike1334
veterán
Asszonynak két évig szolgált a redmi 1s most már lassan fél éve 3 pro van...hát nem olyan rossz teló az azért
Persze ez se, félre ne értsetek...de a balesete után elgondolkoztam nagyon, hogy megéri e ennyi pénzt adni egy telóért és arra jutottam, hogy többet nem...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
mike1334
veterán
Hm...tegnap frissítettem (Telenoros vagyok) a rendszert. Este meg reggel wifin neteztem...most nem megy a mobilnet...a frissítésnél állítódott át vmi (ha igen, akkor hogy tudom visszaállítani?), vagy a Telenornál van gubanc?
-
mike1334
veterán
A frissítés után ezt a ronda fehérséget hogy lehet eltüntetni?
-
mike1334
veterán
-
mike1334
veterán
Per pillanat egy kb 3 cm x 5 mm-es cellux csík simán tartja, és nem is nagyon látszik, ha tennék rá egy tokot még ennyire se látszana, hála a fekete színnek
Nem tudom mi hajlott meg, de sanszos, hogy a kijelző és/vagy az üveg, mert először felül vált el, most meg alul...gondolom ahol jobban köt a ragasztó, ott nem enged el...de így hogy lefeszítem, mégse válik el máshol...Amúgy gondolkodom, hogy írok a szervíznek, hogy fenntartják e a véleményüket, hogy elektronikai hiba okozta e a problémát, mert ha igen, akkor bevizsgáltatom máshol és meg is csináltatom, a javítás díját meg rájuk terhelem
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
Köszi és bocsi, reggel épp felébredve telóról néztem, nem láttam a linket
Adok még egy hetet annak, hogy mennyire zavaró, ha nagyon, akkor rámegyek a ragasztóval, úgyis ugrott a garancia a beázás miatt, sokra nem mennék vele később se...Jól néz ki a tok, lehet berendelem, bár átlátszót szerettem volna, de üsse kő, csak működjön
Annyira pici erő kell hozzá, hogy mikor visszanyomom úgy is marad, de változó, hogy meddig..van hogy akár egy óra múlva is cska alig vált fel, de van, hogy pár másodperc és kezd megint feljönni...szerintem az alap ragasztó se bírta már ezt a folytonos felmelegítést-visszakötést...
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
Gondoltam én is erre, de annyira nem válik fel, hogy tudjak alá ragasztót nyomni...kb 1-2 mm az egész...épp elég ahhoz hogy idegesítsen és a gombokkal szórakozzon, de nem akkor hogy igazán nagy gondot okozzon...
A tokot hol vetted?...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
mike1334
veterán
válasz Attila57 #2949 üzenetére
Khm..a samsung márkaboltból ment a telemaxhoz...valószínűleg elhajolt vmikor, vagy a beázáskor (pottyant és keményre érkezett, van is egy kis lapulás a sarkán a keretnek), vagy mikor szétszedték, vagy mikor melegítették, vagy mikor nem volt még présük és csak összeragasztották és csak két héttel később préselték..passzolom. Sajna nem tudnám bizonyítani, hogy a torzulás a javítás során keletkezett (nem is vagyok benne biztos), így a szerviz is csak a cserét tudja ajánlani. A samsung bolt előtt le a kalappal, egyrészt a beázásnál megmentették a telót, semmi sem romlott el, majd még kétszer préselték, végül új ragasztót is rendeltek hozzá, és újrapréselték, de sajnos mindig felvált...jah és mindezt csak az eredeti szárítás áráért, nem kértek pénzt később...szóval nagy plusz pont a márkának (pöpec teló) és a márkaboltnak, de a telemax nem cáfolta meg a hírnevét...(elektronikai hiba a beázás miatt<----ez az indokolás a garanciás csere/javítás megtagadásának, bár filóztam rajta, hogy megérdeklődöm, hogy elektromágnes tartotta e a helyén a kijelzőt vagy mi...).
Kijelző amúgy tökéletes, se karc se törés......unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
mike1334
veterán
válasz consono #2945 üzenetére
Hát az úgy tényleg elég gáz lenne..bár vmi vékonyabb csíkon gondolkoztam...kicsit sajnálom, hogy elküldtem szervizbe, előtte felül volt felválva, ott csak a közelségérzékelőt buktam, de itt a gomboknál mindig nyomkodni kell, félek, hogy előbb-utóbb megreped...
-
mike1334
veterán
válasz GEPESZ66 #2943 üzenetére
Hm...és az edzett üveg erősvajon annyira hogy lent tartsa az alját? Nagyon kicsi nyomásra is kiegyenesedik....több ötletem nincs, a csere meg 30e forint, még akkor is jobban járok, ha eladom jövőre és veszek egy újat...
-
mike1334
veterán
Ha már az eredeti kérdésre nem jött válasz, hátha erre
Van olyan szilikon vagy egyéb tok, ami elölről nem takar, de ráhajlik a telefon szélein az elejére? Olyasmi ami mondjuk alul és felül fogja/leszorítja az előlapot egy pár milis sávban......unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
mike1334
veterán
Egy kissé szokatlan kérdés:
Beázott a telóm, de időben eljutott a szervízbe, így megmenekült. Viszont a szervízben a szárítás után nem tudták rendesen összepréselni, mert hiányzott a foglalat hozzá. Két héttel később melegítették a ragasztót és préselték, de felvált. Még egyszer préselték, de ugyanaz lett az eredménye. Újra is ragasztották, de felvált. Elment szervízbe, ahol ráírták, hogy beázott, sérült az elektronika (wtf, elektronikának semmi baja, a kijelző hajlott meg...mindegy), ugrott a gari.
Eddig felül vált fel, így nem volt közelségérzékelőm, de most hogy összerakták újra, alul vált fel, így a gombok nem nagyon működnek, csak ha lenyomom a kijelzőt, akkor is csak pár percig tart.
Sufni tuning megoldásban arra gondoltam, hogy egy ilyen üvegfólia elégge mereven tartaná e a kijlezőt, hogy az ne válhasson fel, vagy ahhoz nem elég erős és az üveg válna fel? Esetleg létezik olyan szilikon tok mondjuk, ami fogná az üveget a széleken?[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
A Deezert ki lehet lőni, vagy gubancot okoz, ha leállítom?
-
mike1334
veterán
Akkor pontosítok..a kezelőfelülete nem jön be, máshogy vagyok szokva és szokás nagy úr Fülhallgatónál meg tök mindegy milyet használok már vagy néggyel próbáltam és le is okéztam és így is...de az mx playerre rálesek, köszi.
-
mike1334
veterán
Milyen zenelejátszót használtok? A gyári nagyon béna...
-
mike1334
veterán
Használt már vki folyékony üveget erre a telóra? Be lehet kenni vhogy a hátlapot is? Írták, hogy hamar kiszárad a cucc, és nem lehet lefordítani míg megszárad, de akkor a hátlapot hogy...?
-
mike1334
veterán
Most már én is beléptem a klubba
A telefon nagyon szép, holnap kiderül, hogy mit tud a gyakorlatban
Szerintem egy sima fóliát fog kapni (az nem áll el ugye a széleken?), meg esetleg idővel egy szilikon tokot....unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
mike1334
veterán
Köszi a válaszokat mindenkinek
Igazából üveget azért nem tetetnék rá, ami miatt te sem, mert nem passzol a széleken. A tok meg pont elrontja az egész teló "kinézetét" szerintem, mert azért ez egy szép, elegáns telefon. Igazából arra lettem volna kíváncsi, hogy "pőrén" mit bír a teló...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
mike1334
veterán
Ismét kérdés, mert sok idő eltelt, több a tapasztalat....tok és fólia/üveg nélkül karcolódik valakinek zsebben? Köszönöm!
-
mike1334
veterán
Nem feltétlenül fémekre (pl kulcs) gondoltam. Nálam a papírzsepi pusztított sokszor. Nem is gondolná az ember, de elég érdes a felülete és hajlamos pici karcokat ejteni a kijelzőn. Igaz nem tudom az újabb gg-knek ez mennyire árt, ez csak menet közben fog kiderülni. Másik eset az edzett üveg, ami leesés esetén védhet picit, persze ez se biztos. Ja és persze előfordulhat, hogy a homokszem egyből a kijelzőre jut és mikor letörlöd karcol, de azért ez nem tipikus. Amúgy kopik a teló tok nélkül? Havernak tavalyi A3 van, tokban tartja (ebben a kihúzós fajtában) és az övé eléggé kopik az oldalán.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 12 töltés 2027.11.19. iCentre jótállás
- iPhone 12 Pro 128GB Vodafone Használt/1-3 hónap gar./Akku 89%/p3981
- IPhone X 64GB gyári független nagyon szép megkímélt állapotú
- Honor Magic 6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával