- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Visszatér a Pebble
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Összefoglaló
Samsung Galaxy A3 (2016)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sinci01
aktív tag
Ma jött egy Telekomos 285 MB-os frissítés, tudtok valamit róla, mit javítanak, rontanak el benne?
-
sinci01
aktív tag
Milyen alkalmazással tudom menteni a telefon adatait PC-re? A Samsung Kies nem csatlakozik, a Smart Switch meg nem elérhető a Sami oldaláról.
-
sinci01
aktív tag
Sőt, a face értesítési hangjai is eltűntek, szerintem vmi rendszerhiba lesz. Tudja valaki milyen alkalmazás adatait kellene törölnöm, hogy helyreálljanak az értesítési hangok?
Köszi! -
sinci01
aktív tag
Üdv. Ma frissült a Viber, azóta nem ad hangjelzést ha üzenet jön rajta. Másnál is van ilyen baj? Volt restart is.
-
sinci01
aktív tag
válasz GEPESZ66 #6909 üzenetére
Tegnap letöltöttem a Clean Master-t, majd futtattam. Majdnem 2 GB felesleges fájlt, töredéket, maradékot, szemetet takarított. Ma majdnem duplájára nőtt az üzemidőm. Lehet ez volt a baj, hogy fogta a sok sz@r a telefont?
Remélem megoldódik a bajom, legalább még tudom halasztani a reset-et... -
sinci01
aktív tag
Üdv. Pár hete elkezdett "meghülyülni" a telefonom. Egyre kevesebbet bír az akku, pár alkalmazás leáll működés közben.
Köze lehet hozzá, hogy sem az 5-ről a 6-ra, sem a 6-ról a 7-re való frissítésnél nem volt reset?
Ha csinálok egy full resetet, akkor van remény, hogy nő az üzemidő, valamint stabilabb lesz? -
sinci01
aktív tag
válasz sfbalazs #6831 üzenetére
Hát ez az, hogy teljesen egyezik a garancia levélen levő, dobozon levő, vmint a telefonban levő.
Én is erre tippeltem, hogy részletre megvették, majd b@szták se fizetni a törlesztőt. Kicsit gyanús volt a dolog, amikor megvettem, rá 2 hétre az eladó száma nem volt elérhető, mert nem volt olyan hívószám a rendszerben az automata szerint. Tudakozóban a név alapján teljesen más lakhely szerepelt, mind a gari jegyen.
Megvan számlaszám, minden ahova utaltam, lehetne belőle ügyet csinálni, de így, hogy a telefon működik, nem foglalkoztam vele. De ez is csak most derült ki a szolgáltatói függetlenítés során.
Meglepődött a menyecske is akivel beszéltem, hogy a letiltott IMEI számról hívom.
Na, marad a függetlenítésre más módszer, ami már nem ide való...[ Szerkesztve ]
-
sinci01
aktív tag
Na, erre varrjatok gombot:
Kb. 2 éve vettem egy A3 2016-ot, 1 hetesen, papírokkal, garanciával. Ma felhívtam a Telekomot, hogy szeretném függetleníteni, erre,azt mondják, hogy az IMEI számom 2016 óta le van tiltva, mivel a vevő (akitől vettem a telefont) nem fizette a törlesztőt. Viszont én a mai napig használom a telefont, a Telekom hálózatán. Így nem függetlenítette az ügyintéző, és megbeszéltük, hogy akkor marad a tiltás, ami van is, meg nincs is.
Na, ez hogy lehet, ha le van tiltva, mégis tudom használni? Ezek után hogyan tudom függetleníteni a telót?
Hmmmm, X-akta. -
sinci01
aktív tag
Üdv. A face lite nem játssza le az összes videót. Van erre vmi orvosság?
Köszi -
sinci01
aktív tag
Én a No Led-et használom, és még szerintem jobb is mint az AOD. Egész jól testre szabható, színes ikonokkal, hangemlékeztető lehetőséggel, és órát is mutat.
-
sinci01
aktív tag
-
sinci01
aktív tag
Most olvasom, hogy a 2017-es A3 megkapja a z Oreot, de a 2016-os már nem...
-
sinci01
aktív tag
Ma jött egy 186 MB-os frissítés Telekomon. Mit tartalmaz, tudja vki?
Lassan érik egy Hard reset a telefonomon. Melyik az a módszer, amivel total alapra állítom a készüléket?
Köszi! -
sinci01
aktív tag
Üdv. Ha a PC-re csatlakoztatom a telót, egyből felismeri, meg is jelenik a fájlkezelőben, de nem tudom megnyitni, mert mappát nem jelenít meg. 8-10 alkalommal is lehúzom, újra csatlakoztatom, egyszercsak megjeleníti a mappákat. Ez mitől van? Tök idegesítő, ha gyorsan fel szeretnék vmit másolni a memóriába, de tökölni kell vele, hogy látható legyen a mappaszerkezet. Vmi ötlet?
Köszi! -
sinci01
aktív tag
Üdv. Szinkronizáltam a jegyzeteimet, fényképeimet, névjegyeket a Samsung Cloud-al, de a neten belépve hol találom a fényképeimet, valamint a mentett adataimat? A gmail-on meg tudom nézni a fényképeket, meg minden, de itt??
-
sinci01
aktív tag
Törlés után is 8 kb. HÁt pár alkalmazás ki van kapcsolva,
Dictionary; facebook (gyári) Google Play filmek; ...zene; Hangouts;One Drive; One Note; Power Point; S Health; S Voice;Skype;
Hát kb. ezek vannak kilőve.
Nem használok másik appot, ezt az S tervezőt nem találom, nekem csak simán Naptár néven szerepel. Gondolom ez lenne a tervező. -
sinci01
aktív tag
Azt hol tudom? A Rendszeralkalmazásokban található Időjárás alkalmazásban nem találok ilyet, hogy törlés, vagy eltávolítás. Leg jobb lenne leszedni és újra rakni, de gondolom ez gyári app, nem lehet eltávolítani. Most egyébként azt írja, hogy kikapcsolt állapotban van. Bármit csinálok vele azt írja, hogy az alkalmazás leáll.
Esetleg az alkalmazás adatok visszaállítása? De akkor minden kikapcsolt, blokkolt alkalmazást visszaállít. Ámbár, ezeket utólag megint le bírom tiltani.
[ Szerkesztve ]
-
sinci01
aktív tag
Üdv. Az időjárás alkalmazásom folyamatosan leáll, vagyis el sem indul, így nem tudom kitenni a widgetet sem, mert nincs értelme, Van olyan alkalmazás ami szinte ugyan olyan, mint a gyári? Időt is mutat, valamint időjárást is, és a widget nem foglalja el a fél kijeézőt?
Köszi! -
sinci01
aktív tag
Üdv. SMS jelzőhangnak nem tudok beállítani csak a gyári hangok közül valamelyiket? Nem látok opciót, hogy a galériából be tudnék tallózni hangot.
-
sinci01
aktív tag
Üdv. Az ultratakarékos mód eltűnt a 7-es verzióból? Nem találom!
-
sinci01
aktív tag
Üdv. Létezik valami megoldás a Gmail problémára? Sokszor nem jelzi az üzeneteke, csak ha belépek! Gondolom ez mánál is így van!
-
sinci01
aktív tag
Egy idegesítő jelenség, nem tudom másnál is jelentkezik-e?
Ha a felső gyorsmenüt lehúzom és bekapcsolom a Bkuetooth-ot, vagy a WI-FI-t, el telik 2-3 másodperc, mire bekapcsolja. Sokszor azt hiszem nem érzékelte az ujjam, ismét odanyúlok, hogy bekapcsoljam, de pont akkor aktiválja, és már sikeresen ki is kapcsolom, amit már az előbb bekapcsoltam. -
sinci01
aktív tag
Szia! Igen, ez már a 7.0 és FR nem volt, sem most, sem az 5-ről 6-ra frissítésnél.
Lehet rá kellene szánnom magam. Ez tökjó, hogy emlékszel rá, hogy baj volt az időjárás app-al. Vannak még figyelmes emberek!
Pár Google alkalmazás van letiltva, valamint a Chrome és a Power point.[ Szerkesztve ]
-
sinci01
aktív tag
SMS írásakor az automatikus javítást is átdolgozták, mert ha írok valamit és a rendszer mást gondol, automatikusan kijavítja a szöveget, és be is illeszti. Az előző verzióban nem volt ilyen, kijavította, felkínálta, de nem illesztette be. Néha tök értelmetlen szöveget írok, így ki kell kapcsolni, de jó lenne ha maradna, mert a javítás jó, csak az automata beillesztést b@szták el. Így minden szó leírásakor meg kell nézni mit illesztett be. Ez tök gáz. Van erre valami megoldás????
-
sinci01
aktív tag
Sziasztok! A predektív szövegbevitellel kapcsolatos beállításokat hol találom? Ez a 7-es beállítások menü valami borzalom, az elődé sokkal jobb és áttekinthetőbb volt. Ebben semmit nem találok?
Viber gépeléskor a szöveget kék vonallal aláhúzza, hogy mit ajánl, majd tovább lépek és egy teljesen más szót illeszt be, mint amit szeretnék. -
sinci01
aktív tag
Ha elmentek egy névjegyet pl Minta Béla névvel, akkor a névjegyzékben Béla, MInta formátumba jelenik meg. Hogy a francba lehet normálisan elmenteni, hogy úgy jelenjen meg, ahogy beírom. A 6.0 verziónál volt vezetéknév, keresztnév, de a 7.0-nál nincs ilyen beállítás.
[ Szerkesztve ]
-
sinci01
aktív tag
Hol találom azt a beállítást a 7.0 verzióban, hogy ha elmulasztott hívásom vagy SMS-em van, akkor bizonyos időközönként hangjelzést ad?
Köszi! -
sinci01
aktív tag
Hi! A feleségem 2017-es A5-je hívás indításkor, ha a telefonkönyvben nem szereplő számot hív, akkor jiírja a telefon, hogy azonosítás és lekéri a tudakozóból, vagy nem tudom honnan a telefon tulajdonosát, ha az nincs titkosítva. XY KFT, stb. Erről hallottatok már valamit? Egyből felhívtam a telekomot, de azt mondták, hogy ez nem hálózati funkció, hanem a készülék tudja. Tud ilyet a 2016-os A3 is? ( feleségem telenotos)
-
sinci01
aktív tag
Sziasztok! Az alap képernyőn az óra mellett az időjrás nem jelenik meg, valamint a naptárban nem tudom bekapcsolni az 1 hétre előre megjelenő időjárást, azt írja vegyem fel alSamsung időjárás widgetet, de nem tudom, Az alkalmazásokban rámegyek az időjárásra és amikor a beállításokba megyek: "az időjárás leállt"
Lehet valahogy orvosolni ezt a problémát? -
sinci01
aktív tag
Sziasztok! A jegyzetben írt szövegeket hol tárolja a masina? Le tudom azokat menteni kártyára, vagy beállítani, hogy eleve oda mentese őket?
Köszi! -
sinci01
aktív tag
Vettem egy mágneses autós tartót. (egy vékony lemezt kell a telefon hátuljára ragasztani, majd a mágnest az autóba valahova)
Amikor felrakom a mágnesre, bekapcsol az NFC. Szerintetek az állandó mágneses mező ártalmas lehet a készülékre? -
sinci01
aktív tag
Azt hiszem a vezeték okozta a lassú töltést. Mióta kicseréltem hasít ezerrel. Én azt gondoltam egy vezeték vagy jó, vagy eltörik és nem jó. Ezek szerint a nem jó is jó, csak lassabban tölt, viszont nem értem miért. Ha elszakad egy szál akkor nem jó, de mégis, csak kicsit jó. Hmmmm..... X-akta.
-
sinci01
aktív tag
Kinek mennyi idő alatt töltődik fel a készülék? Új korában nem kellett neki 2 óra, most 1 évesen majdnem 3 óra alatt töltődik fel a gyári töltőjével. Nektek is ilyen lassan tölt?
-
sinci01
aktív tag
Ezt az aktív idő kijelzést, ami az S7-en van és az A3 2017-ben is lesz, valahogy fel lehet varázsolni a 2016 A3-ra?
-
sinci01
aktív tag
Sziasztok!
Kinek mennyi idő alatt töltődik fel az aksi teljesen? Lassan 1 éves a telefonom és nekem tovább tart a töltés, mint új korában.
Más: a naptárban történt bejegyzéseket, hogyan lehet törölni automatikusan, ha már elmúltak? Korábbi Samsung telefonon volt ilyen funkció, de itt nem találkoztam ilyennel.
Köszi! -
sinci01
aktív tag
Azt be lehet állítani, hogy a záró képernyőre egyből beadja a mintafeloldást? Most ad egy képet, eltolom, majd utána a feloldó mintás oldalt. Korábban egyből a feloldó oldalt adta gombnyomásra.
Ez most lassítja a feloldást...
Köszi -
sinci01
aktív tag
válasz FroZone99 #3059 üzenetére
Én csak simán hagytam, hogy letöltődjön, majd megkérdezte, hogy azonnal telepítse, vagy éjjeli időpontban szeretném? Kb 20-25 perces folyamat volt a frissítése. Én nem csináltam semmi mentést, sem resetet. Újraindítottam és használom a meglévő régi beállításokkal, alkalmazásokkal. Majd ha nagyon akadozik leresetelem.
Amit észrevettem, hogy indulás után több RAM-ot fogyaszt. -
sinci01
aktív tag
Ezt a dupla érintéses képernyőfeloldást nem lehet levenni 1x érintésre? Előszor oldalra kell húzni, majd jöhet a minta. 5-nél egyből a minta ablakot adta fel.
-
sinci01
aktív tag
Azt hiszem ezt a 6.0-ás frissítés érkezését, az akkuidőt kisit túl lihegitek páran. Semmi baj az ég világon az 5-ös verzióval sem.
2 töltés közötti eltelt időt pedig sosem lehet összehasonlítani, mert egyszer többet nyomkodod a telefont, másszor kevesebbszer, utazol, gyenge a hálózati lefedettség, keresi a hálózatot, máskor irodában ülsz, full térerővel, párszor megpiszkálva a telefonod.
De sebaj, biztosan a 6--s verzió szuper jó lesz, és tuti, napokkal meghosszabbítja az akku üzemidejét.
Ez kb. olyan mint az orvoslásban a placebo... -
sinci01
aktív tag
Fekete pénteken volt olyan telefon a Telekomnál, amit 60.000 helyett 30.000-ért adtak. Ha mostanában lesz fekete péntek, én várnék.
Egyébként én májusban a Jófogáson vettem 48-ért 0 perces, aznap vásárolt, Telekomos, garanciás, telefont. Szerintem ott is érdemes szétnézni.
[ Szerkesztve ]
-
sinci01
aktív tag
Emberek, ha minden alkalmazást letiltatok, akkor nektek nem okostelefon, hanem nyomógombos telefon kell. Elveszti a mivoltát a készülék, ha mindent kikapcsolsz, letiltasz, mert nyersz fél nap üzemidőt.
-
sinci01
aktív tag
Ha kikapcsolom a mobil netet, feldob egy ablakot, hogy tuti ki akarom kapcsolni? Ezt hol lehet kiiktatni?
Korábban valaki írta, hogy kikapcsolható, csak azt nem, hogy hogyan.
Köszi. -
sinci01
aktív tag
Nektek is bugos a naptár? Ha beállítok egy eseményt, és egész naposra állítom, valamint leveszem az értesítést 30 perccel az esemény előttről, mentem, majd újra megnyitom benne hagyja az értesítést. Ha másodszor eljátszom ugyanezt, akkor már úgy marad. Ez akkor gáz ha elfelejtem és a következő napi esemény előtt 23:30 órakor csipog.
-
sinci01
aktív tag
válasz joefasalasso #1763 üzenetére
Nem kell semmilyen app. A felső menüt lehúzod és 2x megérinted a hangszórót. Elsőre rezgőre állítja, másodszorra némára. Harmadszori megérintésre visszaáll alapállapotba. Ennél gyorsabb nincs!
-
sinci01
aktív tag
válasz schferenc77 #1596 üzenetére
Kisebbnek mindegyik kisebb valamennyivel, lásd az enyémet is.
Jelenleg nekem ez van fent. -
sinci01
aktív tag
válasz GEPESZ66 #1590 üzenetére
Szerintem itt is lehet találni ilyen tulajdonságokkal bírót: [tempered glass]
Új hozzászólás Aktív témák
- Az elfelejtett kiberfegyver
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OTP Bank topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Tudományos Pandémia Klub
- Melyik tápegységet vegyem?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest