- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
LiVili
csendes tag
Jelentések:
Országkód.
XA = Austria, France, Germany, Italy, Netherlands, Switzerland, UK
XB = Denmark, Norway, Sweden
XC = Portugal, Spain
XD = Croatia, Czech, Hungary, Slovakia
XE = Bulgaria, Estonia, Kazakhstan, Latvia, Lithuania, Russia, Ukraine
XF = Bulgaria, Croatia, Romania
XP = Dutch, French, Italian, Spanish, Dutch, Polski, Portuguese, Turkish
XW = UK, Italy, Germany, France, Australia, Netherlands, Belgium, Switzerland
XX = Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, Italy, Spain, United Kingdom
DD = India
DX = Indonesia, Malaysia, Philippines, Singapore, Vietnam
ZC = China, Hong Kong
ZH = Hong KongÉv/hónap kódok:
A = 2001 - Január
B = 2002 - Február
C = 2003 - Március
D = 2004 - Aprilis
E = 2005 - Május
F = 2006 - Június
G = 2007 - Július
H = 2008 - Augusztus
I = 2009 - Szeptember
J = 2010 - Október
K = 2011 - November
L = 2012 - DecemberPéldául: I5700 verzió - I5700XEIL5 December 2009
XE = Bulgaria, Estonia, Kazakhstan, Lithuania, Russia, Ukraine, United Kingdom
I = 2009
L = December
5 = Verziónagyon belejöttem
-
LiVili
csendes tag
Ezeket a kódokat találtam, Champen is működnek:
Samsung szervízkódok (foleg S5230-ra)
*#06# Megmutatja a telefon IMEI számát.
*#78# Az éritofelület pontos beállítása (csak gyakorlott felhasználóknak).
*#03# Megmutatja a telefon UNIQUE számát. (Az is olyasmi mint az IMEI. Nem tudom mire használják.)
*#7465625# Megmutatja, hogy a telefonon milyen szolgáltatások vannak korlátozva.
*#232337# Megmutatja a pontos Bluetooth címedet. (Majdnem olyan mint a számítógépeknél az IP.)
*#1234# Megmutatja a telefonodon levo szoftver verzióját.
*#2222# Megmutatja a telefonod hardver verzióját. (Hülyén hangzik, de azt is módosítják egy kicsit.)
*#0228# Akkumlátor infó. (Másodpercenként frissít.)
*#0289# Melody test
*#0782# Másodpercpontosan mutatja a telefonodon beállított idot.
*2767*3855# Teljes szoftver-RESET.
*2767*927# WAP Reset.
*2767*667# MMS Reset
*2767*36245# Email Reset
*#0842# Rezgésteszt.
*#0*# LCD teszt.
*#6984125*# Rengeteg mindent beállíthatsz, megtekinthetsz, lényegében sok renszergazda, beállítás. -
momika
csendes tag
A beállításoknál az üzenetek pontban az alkalmazásoknál a vissza jelzést megnyomom és pár perc múlva kéri a SIM kártyát ami persze benne van. Most a 4 napos ünnepek alatt már olyat csinált egyszerűen kikapcsolt és vissza már nem lehetet. Nekem elegem volt abból hogy havonta a szervizbe járjak ezzel a ócska telefonnal. Csak ezért írtam erre a portálra, hogy ez a telefon egy nagy SELEJT!!!
-
momika
csendes tag
Kedves CIGAM. A hibája a menübe lépve az üzenet elküldésének hanggal való vissza jelzését szerettem volna beállítani. Ezt nem lehet mert rögtön meg hülyül és azt kéri helyezzem bele a SIM kártyát holott benne van. Ezzel vittem vissza 6-szor. Állítolag megjavították amit kétlek mert akkor 2 hónap után miért romlott el ujból? Ismét beadtam a szervizbe ahol kijelentettem, hogy egy másik gyártmányú SAMSUNG készüléket akarok, mert a bizalmam el veszett ebben a készülékben. Most írtam egy kérvényt a SAMSUNG Electronics Magyar Zrt.-nek. Várom a válaszukat és bizok benne,hogy kapok egy általam kiválasztott másik gyártmányú telefont. Ha sikerül ujból jelentkezek. Szia. Momika.
-
somé
őstag
Értem.
Usb: A teló háttértárra van állítva, nem Kies-re, de ahogy próbálom, úgy néz ki mindegy.
Oda-vissza: a telefon és a gép között megvan a kapcsolat, mindegyik látja a másikat, egyéb beállítások rendben vannak.
Ha gépről küldenék azt írja "...a kapcsolódó partner nem válaszolt megadott időn belül,....a kapcsolódó fél nem volt képes válaszolni..", ha telóról akarnék gépre küldeni, és kiválasztanám, hogy melyik eszközre küldeném, ott nem látható a gép, ha alaphelyzetben a bluetooth ikonra kattintok, ott látható a PC saját eszközként.Nem tudok rájönni mi lehet a probléma.
-
somé
őstag
Ez érdekes. Viszont a fogadó fél 1 üzenetet kap, ezt csak azért említem, mert pl. nokiánál ha túlléptem a 160 karaktert, akkor azt az sms-t több részletben is kapja meg a fogadó, nem egyben.
3 variáció van a beállításoknál a karaktertámpgatásoknál, ékezet nélkül, ékezetes és automatikus.
Ezek szerint ékezet nélkül kell sms-t küldenem, így kiírhatom a 160 karaktert ? Hány karaktert számolhat egy ékezetes magánhangzóra ?Más: usb-s bluetooth adaptert használok adatkábel mellett, ill. használnám, de sajnos ezzel a telefonnal semmilyen formában nem tudok fájlt küldeni sem oda, sem vissza. Kapcsolat megvan oda-vissza, fájlküldés mégsem megy
Soha nem volt gondom, s5230-cal semmi probléma.
-
-
LiVili
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest