- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
próbáltál már internetezni rajta ...
Közben megjött a Samsung válasza, vigyem be a helyi szervzbe. Kíváncsi leszek mit művelnek majd vele. A jelenlegi fw verziót hogyan lehet megnézni?
Potyka03
Nálam elég ha bemegyek a szerkesztésébe, és módosítás nélkül nyomok rá egy mentést. Nem lehet, hogy nálad rendszeresre van állítva, és bizonyos napok nincsenek bejelölve? -
Akinom28
csendes tag
Az én szívem is inkább a c3300 mellé húz. Igaz még csak képen láttam, élőben még nem. Magyar menü van rajta? Mert több helyen olvastam, hogy nincs. (vodás vagyok)
Nekem is a fehér szín tetszik. Élőben nem néz ki úgy mint egy játék telefon? testvéremnek egyszer volt egy fehér nokiája az olyan volt, mintha játéktelefon lett volna
Olvastam olyan problémákat is, hogy nem lehet beállítani az ébresztőjét. Nálad jelentkezett ilyen probléma? -
Akinom28
csendes tag
Szia!
Először is köszönöm a válaszodat. Lenne egy pár kérdésem. Én nem nagyon vagyok toppon a telefonok között. Én a telefonomat, csak telefonálásra használom, és néha 1-1 sms- küldök. Fényképezőm van, internetem van, így ezeket nem a telefonon szoktam használni. Tényleg csak telefonálásra kell.
Azt a mondatodat, hogy értetted, hogy csak megdöntve lehet görgetni a képeket?
Egyébként hugom az s5230 mellett van, de én nem vagyok benne biztos, hogy ez lenne a jobb. Hugom szerint a c3300 régebbi kiadás. Tényleg? -
momika
csendes tag
Helló LiVili. Lehet, hogy igazad van. De egy alig megjelent új szériából ha csak 1 is rossz az szerintem elgondolkodtató! Én ezek után ebben a készülékben nem bíznék. Lehetséges, hogy már mások is így jártak csak nem merik leírni a mobilarénában. Én most várom a SAMSUNG cég,hogy reagál a kérvényemre. Ha nem teljesíti akkor meg van már melyik portálon fogom lejáratni őket. Figyelj jól!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged