- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adry0414
újonc
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, abban, hogy mi lehet a Crazy Penguin unlockin code-ja?? A kisfiam játszana vele, de nem találok sehol hozzá, megvenni meg nem szeretném.
Köszi
-
domojko
senior tag
Otthon lehet szoftvert frissíteni ezen a készüléken. A gyerek beállította a telefonzárt, és nem tudjuk a kódot.
-
Potyka03
senior tag
Valaki tudja hogy azt a védő,átlátszó plexit hogy lehet leszerelni róla?
-
krissz97
csendes tag
Jó már sikerült megoldanom. Én is megcsináltam ezt a visszaállítást csak nekem is visszahozta azt a kis "E" betűt. Leállítottam de még a visszaállítás után ha rámegyek az internetre akkor azt írja ki hogy" Nem sikerült kapcsolódni a böngészőhöz. Hozzon létre egy új profilt." Mit csináljak ha ezt hozza be?
-
krissz97
csendes tag
Üdv!
Nekem az lenne a problémám, hogy nemrég felraktam egy játékot a telefonra de nem jeleníti meg a játékok listája között között, és csak a játék telepítő JAR fájljával tudom elindítani újra. Mi lehet a probléma? -
DS39
nagyúr
üdv!
csináltam egy teljes visszaállítást a telóban, a törölhetetlen java-s játékok miatt, ez meg is oldotta, no para. viszont azóta a kék E ikon (pontosabban világoskék négyzetben fehér E betű) folyamatosan ott van már a bekapcsolás után a térerőjelző mellett, függetlenül attól hogy használom-e a netet vagy sem. ez eddig csak akkor látszott ha neteztem, aközben pirosan, aztán kilépés után így kéken, de olyan 5mp-en belül el is tűnt. (azt megfigyeltem, hogy amíg kéken látszik, (szerencsére) nem használja a netet, de akkor nem értem hogy minek van az ott, hiszen korábban nem volt)
van/volt valakinek ilyen? van rá megoldás hogy eltűnjön, ha nincs használatban a net?
köszi a válaszokat.
-
jacru
csendes tag
válasz
csicsoba #303 üzenetére
ezzel a kóddal ("betárcsázod") *#52828378# megjelenik egy menü ott át lehet állítani a telepíthető java alkalmazások méretét. játék pedig van jó pár hozzá, persze nem android szintűek. én anno torrentről töltöttem egy rakat s5230-as cuccot, amik között jó pár kompatibilis volt a Champpel. de ha googlezol kicsit találsz kifejezetten Champre is.
arra érdemes vigyázni van olyan játék amit telepítesz, de nem látszik a menüben így csak foglalja a helyet a memóban (pl Death Race). (van rá kód hogy reseteld, *2767*3855# , de még nem próbáltam szóval csak saját felelősségre!)igazából ez a teló nem játékra való, Opera Mini tökéletesen fut rajta, jó vele böngészni is, szótárprogit is nyomtam rá, (sajnos pdf olvasót azóta se találtam hozzá
)
összességében zenehallgatásra kiváló, a dupla hangszóró csúcs ötlet, az érintőképernyője egyszerű és gyorsan kezelhető.
-
-
-
Potyka03
senior tag
próbáld másik telóba,vagy a gépen ha van hozzá adaptered.
A játékokra meg mindenkinek csak annyit tudok mondani hogy ez a Samsung....minek akartok a telefonon játszani?Ha játszani akartok a telón akkor androidosat vegyetek.Ez a kis champ nem szórakozásra lett kitalálva.Én amikor játszottam rajta akkor a vodafone live-ról töltöttem játékokat,az apps egy *****Bocsánat a nyers és velős véleményért.
-
HELP922
csendes tag
nekem is ez volt de én ezt a telot most karácsonyra kaptam
és én is pobákoztam gy csomo játékkal de egyetsem inditot
elja és nem e tudjátok azt hogy erakom a mem. kártyát pobálnámuraformálni de nem sikerur
mert azt irja ki hogy hibaés igy nem tudom bőviteni
HELP -
csicsoba
csendes tag
Üdvözletem!
Segítségre szorulok, bízva tapasztalataitokban , íme a bibi:
Kislányom kapott egy samsung champ telefont, persze játék az most így karácsony táján neki a legfontosabb.
El is határoztam, hogy telepítek neki néhányat, a farmosak a kedvencei.
Megrökönyödve tapasztaltam, hogy semmi sem jó a kis telónak.
Amikor el akarom indítani a telepítést, figyelmeztet:nem megbízható alkalmazás
Én persze telepíteném, de az esetek 90%-ban az eredmény: A letöltött JAR érvénytelen.
Ami meg elindul, nem játszható.A fórumban találtam linket, az onnan letöltött játékokkal is ez volt, illetve túl nagyok voltak, amit el sem indított.
Mit tegyek, mit rakjak fel, kihez forduljak?
Kérek egy gyorssegélyt, ha meg akartok menteni
Köszönöm előre is!
csicsoba
-
HELP922
csendes tag
Sziasztok
Nem tudnátok hogy a Samsung champhoz játékokat leolteni és
Potyesz koszi a választ -
HELP922
csendes tag
Sziasztok
Birnátok-e segiteni abba hogy hol lehet samsung GT-c3300k-hoz témákat letőlténi
(fontos lene) -
rtzmp
aktív tag
-
MÚMIKA
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy miért nem mennek rajta a játékok?A régi LG telefonomra egyből felmentek.Ha valaki tud segíteni az üggyel kapcsolatban akkor segítsen!
Köszönöm! :XD -
wep
tag
Sziasztok!
a jar érvénytelen hibával tudott már valaki valamit kezdeni?
A szervizmenüs állítgatás nem oldja meg a problémát.
Semmiféle játékot nem tudok telepíteni, a gyerek meg itt tipródik mellettem és majdnem bőg.
Már tele a tudatom ezzel a szeméttel meg a Samsunggal is -
-
mttssz
senior tag
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy ha házilag cserélnék fw-t a Champemen (C3300) akkor ahhoz kell valami különleges eszköz, vagy elég csak egy sima gyári USB mint az S5320-nál?
Előre is köszönöm a válaszokat:
MaTMaN -
LiVili
csendes tag
válasz
Smile8822 #287 üzenetére
Alaptelefon alapfunkciókkal, ha nem vársz túl sokat tőle, tökéletes választás. Telefonáláskor tökéletesen hallani egymást, jó, hogy vannak rajta fizikai híváskezelő gombok. Az sms írás nekem lassú volt, mert volt qwerty a korábbi telefonomon (hozzászoktam a jóhoz
). A legjobb benne, hogy a rádió füles nélkül is megy, kihangosítva is egész jól szól. Az is szuper, hogy a telefon előlapján dupla hangszóró van, így biztosan meghallod, ha csörög a telefon. A rezgése nekem elég gyengécske. Gyorsan reagál érintésre, azonnal teszi a dolgát, "félreérinteni" még virsli ujjakkal is nehéz. Ráadásul a sok kapacitív érintőképernyő között ezt most, hogy jön a tél, még kesztyűvel is lehet kezelni.
Ezen a telefonon tényleg nem rossz a rezisztív megoldás. Az összeszerelése átlagos, nálam voltak kisebb hézagok a műanyag keret peremén, viszont az ütést nagyon jól bírja, szegényt rendesen próbára tettem.
A gyorsabb gépelés miatt lecseréltem, de rádió/zenehallgatásra megtartottam a kis samucskát.
-
Mosanke
senior tag
Sziasztok!
Most dobták be a Tescos szórólapot - és ez nem a reklám helye -, hogy 2011.11.02.-től 11.990 forintért lesz kapható ez a Samsung C3300 készülék. Igaz a szépséghibája az (már akinek az), hogy Telenor függő. Személyenként mindenki kettőt (is) vehet és kap hozzá SIM kártyát is 400 Ft lebeszélhetőséggel.
-
ArmanD.
őstag
Sziasztok
Érdeklődnék hogy egy Samsung S5230 töltője kompatibilis e a champ-el? Lehet e tölteni vele illetve a dugója kompatibilis e? köszönöm
-
Potyka03
senior tag
ha ennyi nyűgőd van akkor vegyél okostelefont.Nem az olyanoknak találták ki akik ekkora ígényt szabnak meg nem is internetezésre van...de amúgy semmi gond.
Rosszul néz ki?Kinek mi az ízlése...Kicsi?Vegyél legközelebb nagyobbat.
Motion senzor hiányod van?Vegyél méregdrága telefont vagy jobbat.
Nemtudom mégis mit vártál egy 15 000 Ft-os telefontól,de te tudod. -
LiVili
csendes tag
Az ütődést tényleg jól bírja, én is megröptettem és a kijelzőjével esett a betonra. Ezért jó, hogy kicsit süllyesztve van a kijelző, és körbefut körülötte ez az átlátszó műanyag keret. Csak nagyítóval lehet észrevenni a karcokat, pedig pici műanyag darabkák is törtek ki a keretből.
-
mttssz
senior tag
Sziasztok!
Ez volt az előző telefonom, előfizettem internet-csomagra, de megbántam, hogy megvettem.Pozitívumok:
+ a benne levő telepakolt 8GB-s kártya ellenére gyors volt.
+ jól bírta az ütődést (sokszor lett leejtve).
+ sokáig bírta az akkumulátor.
+ könnyen kezelhető volt.Negatívumok:
- brutálisan rosszul néz ki.
- túl kicsi.
- nincs benn motion sensor.
- (számomra) furcsán voltak rendezve a menü ikonjai.
- néha eléggé nehézkesen érzékelte az érintést.
- az internet rajt valami eszméletlen lassú volt.Most így hirtelen ennyi jutott eszembe róla. De ahogy már írták előttem: annak, akinek csak az alapfunkciók kellenek, tökéletes.
-
csaba_28
csendes tag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne hogy hogyan lehet névjegyeket beimportálni úgy hogy helyesen látszódjanak az ékezetes karakterek.
Be importáltam a kies-be a Google névjegyzékemet és az ékezetes nevek nem jól jelennek meg.Előre is köszönöm a segítséget
-
Dread
tag
képtelen vagyok ezen a telefonon bekapcsolni a gprst az adatforgalomhoz már 1 hete mondogatja egyik ismerösöm hogy löjjem be neki rajta a netet de csak felidegesit ez a telo, nekem nagyon nem jön be
valaki amugy tud segiteni?
-
gyuri86
tag
válasz
Csocsesz75 #273 üzenetére
15 fps-nél nagyobbat nem is kezeli. "Nem támogatott tartalom".
Idő közben rájöttem hogy mi a baj. Akármekkora bitrátát állítottam be, az összes film elkezdett akadni. Az elején még szépen lejátszotta, de a filmek felétől már szaggatott a kép, olyannyira belassult az egész teló hogy még a gombnyomásokra sem reagált, kilépni sem lehetett csak 2-3 perc után tért magához és akkor elkezdett minden megnyomott gombot-menüt behozniGondolom a gyenge proci nem bírta feldolgozni a fájlt.
Egy 1,5 órás filmet pl. 30 perces részekre szedtem, és úgy konvertáltam át, így már akadás nélkül végigvitte. -
gyuri86
tag
sziasztok.
szeretnék mp4-et nézni telón, de az átkonvertált filmek akadoznak, a hang szépen megy rajta, viszont a kép szaggat. Ez a 15fps-nek köszönhető? vagy próbáljak nagyobb bitrátát beállítani? 3gp-s videókat viszi? -
Potyka03
senior tag
válasz
gheszilard #269 üzenetére
örömmel megosztjuk veled
Bemész egy Samsung üzletbe és ott frissitik neked magyarra
Mivel ő is ott tette -
Potyka03
senior tag
én szívesen segítenék,csak kvázi azt se tudom hogy hogy lehet feltenni rá programokat,s eggyáltalán honnan...amúgy ha olyan a program ami csatlakozik a netre(általában letöltés előtt a commenteket mindig érdemes elolvasni
) De lehet hogy a telefonon belül le lehet tiltani a hálózati hozzáféréseket(magyarul internet hozzáféréseket)pl. hogyha törlöd az internetprofilokat...akkor utána rájössz hogy kell-e hozzá internet.Sajnos csak ennyit tudtam segíteni
-
fidig
tag
Sziasztok!
Valaki tud segíteni abban, hogy a GETrack nevezetű programot, ha használom a telefonomon, akkor ahhoz a netet nem veszi igénybe, ergo ingyenes??? Vagy tudtok jobb programot ajánlani, amit bringázás közben tudnék használni?
Köszönöm!
-
Tomty
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy nem sikerül előhoznom a telefonálás közben a billentyűzetet, pedig mikor automatával beszélek nagyon idegesítő, hogy nem tudok továbblépni a menüben, míg meg nem nyomok egy számot
Valki tudja a megoldást kérem írja le.
-
Nighthunter
csendes tag
ÜDV!
Ojan problémám lenne hogy c3300k meg probáltam letőlteni játékot és mikkor telepíteném azt írja ki hogy a letőltött jar érvénytelen mi a mególdás erre a hibára? -
LiVili
csendes tag
válasz
Lalikiraly #260 üzenetére
Csak hangerőt lehet állítani vele. SD kártyát nem adnak hozzá. A gyári fülese szerintem kritikán aluli, olyan, mintha fürdőszobából szólna. A rádió legalábbis nekem ilyen, a zene tűrhetőbb. Telefonálásra viszont jó.
Egyébként nem tudom, hogy van-e összefüggés (aki tudja, írja meg legyen szíves), de a mikrofonos fülhallgatók szerintem borzalmasan szólnak. Próbáltam már Nokiával és ezzel a Samsunggal is, de az iPodom fülesénél semmi nem szól szebben. -
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne. Hogyha a champon elindítjátok a zenelejátszót.
És mondjuk zsebben van a teló lezárt képernyővel. Olyankor a hangerő gombok csak hangerő állításra vannak vagy zenét is lehet léptetni velük? erre tudnátok valamit mondani? Illetve milyen minőségű a fülese a gyári? Meg SD kártyát adnak hozzá?Előre is köszi nagyon.
-
Nem is gondoltam volna, hogy ahhoz képest egész jókat írnak mindenhol erről a kis telóról. Lehet őt fogom választani az SE Spiro helyett. Árban tök annyiért kapnám meg a kettő közül bármelyiket. És tényleg elég jó a képernyőjének az érzékenysége. Igen feketében már picit komolyabb a kinézete. Nekem főleg zenehallgatásra kell...
-
Potyka03
senior tag
*#6984125*# Rengeteg mindent beállíthatsz, megtekinthetsz, lényegében sok renszergazda, beállítás.
EZ NÁLAM NEM MÜKÖDIK!!
Másnál megy? -
LiVili
csendes tag
Jelentések:
Országkód.
XA = Austria, France, Germany, Italy, Netherlands, Switzerland, UK
XB = Denmark, Norway, Sweden
XC = Portugal, Spain
XD = Croatia, Czech, Hungary, Slovakia
XE = Bulgaria, Estonia, Kazakhstan, Latvia, Lithuania, Russia, Ukraine
XF = Bulgaria, Croatia, Romania
XP = Dutch, French, Italian, Spanish, Dutch, Polski, Portuguese, Turkish
XW = UK, Italy, Germany, France, Australia, Netherlands, Belgium, Switzerland
XX = Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, Italy, Spain, United Kingdom
DD = India
DX = Indonesia, Malaysia, Philippines, Singapore, Vietnam
ZC = China, Hong Kong
ZH = Hong KongÉv/hónap kódok:
A = 2001 - Január
B = 2002 - Február
C = 2003 - Március
D = 2004 - Aprilis
E = 2005 - Május
F = 2006 - Június
G = 2007 - Július
H = 2008 - Augusztus
I = 2009 - Szeptember
J = 2010 - Október
K = 2011 - November
L = 2012 - DecemberPéldául: I5700 verzió - I5700XEIL5 December 2009
XE = Bulgaria, Estonia, Kazakhstan, Lithuania, Russia, Ukraine, United Kingdom
I = 2009
L = December
5 = Verziónagyon belejöttem
-
LiVili
csendes tag
Ezeket a kódokat találtam, Champen is működnek:
Samsung szervízkódok (foleg S5230-ra)
*#06# Megmutatja a telefon IMEI számát.
*#78# Az éritofelület pontos beállítása (csak gyakorlott felhasználóknak).
*#03# Megmutatja a telefon UNIQUE számát. (Az is olyasmi mint az IMEI. Nem tudom mire használják.)
*#7465625# Megmutatja, hogy a telefonon milyen szolgáltatások vannak korlátozva.
*#232337# Megmutatja a pontos Bluetooth címedet. (Majdnem olyan mint a számítógépeknél az IP.)
*#1234# Megmutatja a telefonodon levo szoftver verzióját.
*#2222# Megmutatja a telefonod hardver verzióját. (Hülyén hangzik, de azt is módosítják egy kicsit.)
*#0228# Akkumlátor infó. (Másodpercenként frissít.)
*#0289# Melody test
*#0782# Másodpercpontosan mutatja a telefonodon beállított idot.
*2767*3855# Teljes szoftver-RESET.
*2767*927# WAP Reset.
*2767*667# MMS Reset
*2767*36245# Email Reset
*#0842# Rezgésteszt.
*#0*# LCD teszt.
*#6984125*# Rengeteg mindent beállíthatsz, megtekinthetsz, lényegében sok renszergazda, beállítás. -
cigam
titán
próbáltál már internetezni rajta ...
Közben megjött a Samsung válasza, vigyem be a helyi szervzbe. Kíváncsi leszek mit művelnek majd vele. A jelenlegi fw verziót hogyan lehet megnézni?
Potyka03
Nálam elég ha bemegyek a szerkesztésébe, és módosítás nélkül nyomok rá egy mentést. Nem lehet, hogy nálad rendszeresre van állítva, és bizonyos napok nincsenek bejelölve? -
Potyka03
senior tag
válasz
Akinom28 #243 üzenetére
Én röviden úgy fogalmaznék hogy Champ-et azért jó venni mert atombiztos akkumlátora van.Nekem elketyeg két hétig is,zenehallgatással(meg néha rádiózással) másfél hétig bírja.
Ha telefonálok úgyis iszonyat sokat bír,számomra ez a telefon azért előnyös
És nekem is van fényképezőgépem,de ha nincs nálam akkor az 1.3-as is helyettesíti a 6 mp-s lumixomat,szóval gyönyörű képeket csinál ez az 1.3-as kamera -
LiVili
csendes tag
válasz
Akinom28 #241 üzenetére
Pici, cuki, és igen, eléggé játéktelefon kinézete van. De ez engem nem zavar.
Feketében valamivel komolyabbnak tűnik, de abban a színben nekem egyáltalán nem tetszik.
Persze, van rajta magyar menü! Az ébresztő nálam állandó jelleggel hétfőtől péntekig 6.15-re van állítva, nem szoktam piszkálni, rendesen működik. Az egyszeri ébresztésnél csak újra meg kell nyitni, rányomni a mentést, és működik. Én ebben a zöld jelölő karikában nem bízom.
Ha tényleg csak telefonálásra kell, szerintem jó választás. -
Akinom28
csendes tag
Az én szívem is inkább a c3300 mellé húz. Igaz még csak képen láttam, élőben még nem. Magyar menü van rajta? Mert több helyen olvastam, hogy nincs. (vodás vagyok)
Nekem is a fehér szín tetszik. Élőben nem néz ki úgy mint egy játék telefon? testvéremnek egyszer volt egy fehér nokiája az olyan volt, mintha játéktelefon lett volna
Olvastam olyan problémákat is, hogy nem lehet beállítani az ébresztőjét. Nálad jelentkezett ilyen probléma? -
LiVili
csendes tag
válasz
Akinom28 #239 üzenetére
A "döntögetés" annyit jelent, hogy a telefon fektetett állapotban tartva, jobbra/balra döntve futtatja a galériában található képeket szép sorban. Elég látványos, de gyakorlatilag nem sok haszna, sztem nehéz megállítani egy kiválasztott képnél.
Persze egyesével is lehet lapozni a képek között a képernyő megfelelő irányban simogatásával.
Az S5230-at már vagy 4 éve gyártják, a Champ viszonylag új, asszem még nincs 1 éve forgalomban. Én a szoftver, a menü, a szabványos csatlakozók és a vezeték nélküli rádió miatt mindenképpen a Chamet ajánlom, ráadásul tök kis cuki, kézbesimuló.Nekem fehérben van és nagyon szép, az ujjlenyomatok sem látszanak rajta. Számomra az S5230 egyetlen előnye a fektetett qwerty billentyűzet, így sokkal gyorsabban lehet gépelni. Volt már mindenféle telefonom, Androidos okostelefon is, de egy jó darabig maradok ennél a Samucskánál.
Persze nem akarlak rábeszélni, de nekem jó tapasztalataim vannak róla.
Ja és egy abszolút apróság, amitől csak még jobban megszerettem: a névjegyzéknél tesóm szülinapját beírtam a telefonszáma alá, és amikor a szülinapján felhívott engem, a képe és a neve alatt jelezte a telefon, hogy ma van a szülinapja. Hát ettől behaltam. -
Akinom28
csendes tag
Szia!
Először is köszönöm a válaszodat. Lenne egy pár kérdésem. Én nem nagyon vagyok toppon a telefonok között. Én a telefonomat, csak telefonálásra használom, és néha 1-1 sms- küldök. Fényképezőm van, internetem van, így ezeket nem a telefonon szoktam használni. Tényleg csak telefonálásra kell.
Azt a mondatodat, hogy értetted, hogy csak megdöntve lehet görgetni a képeket?
Egyébként hugom az s5230 mellett van, de én nem vagyok benne biztos, hogy ez lenne a jobb. Hugom szerint a c3300 régebbi kiadás. Tényleg? -
LiVili
csendes tag
válasz
Akinom28 #237 üzenetére
Szia!
Tesómnak S5230 van, úgyhogy alaposan összehasonlítottam a Champpel.
Az S5230 mellett szól, hogy bizonyos funkcióknál, mint pl. a képnézegető, elérhető a giroszkóp, a telefont megdöntve lehet görgetni a képeket (sztem tök gagyi), van fektetett módú qwerty billentyűzet és jobb a kamerája. Ellene szól, hogy nincsenek szabványos csatlakozói, a rádió csak headsettel működtethető, régebbi típusú (és szerintem bonyolultabb, kevésbé átlátható) a menürendszere és widgetek.
A Champ egyszerűbb, könnyebben kezelhető, a rádió füles nélkül is szól és rögzíteni is lehet belőle, USB-s és 3,5-es jack dugós. Én a Champet ajánlom, bár ha vársz egy kicsit, megveheted az S5230 utódját, a Star II-t, ami hasonló az elődjéhez, de a Champen található szoftvert kezeli és wifi is van benne. -
Akinom28
csendes tag
Sziasztok!
Én most akarok venni egy telefont, amiben szeretném a segítségeteket kérni. Vagy a C3300-t vagy pedig az S5230-st. Melyiket ajánljátok? és miért? Melyik az újjabb kiadás?
Köszi a segítséget! -
Potyka03
senior tag
Jut eszembe,tudja valaki hogy kell játékot telepíteni rá?S honnan lehet letölteni játékokat rá eggyáltalán?
-
cigam
titán
Találtam egy bug-ot.
- Beállítok egy nem ismétlődő ébresztést 9:00-ra.
- Másnap rendben riaszt. Mikor leállítom a riasztási idő melletti zöld karika (ami jelzi hogy a riasztás éles, vagy nem) kiszürkül.
- Pár nappal később, csak ráböktem erre a karikára ami zöldre váltott, jelezve, hogy az adott riasztás aktív.
- Enneke ellenére nem riaszt a megadott időpontban.Kíváncsi vagyok, hogy egyedi gond vagy mindenkinél így működik?
A manuel 45. oldala csak a riasztás kikapcsolásáról ír, a bekapcsolásáról nem:
Az ébresztés kikapcsolása
- Menü üzemmódban válassza az Ébr.óra menüpontot.
- Érintse meg a kikapcsolni kívánt hangjelzést melletti O ikont.(copy paste másoltam a + t-betű nem az én saram
)
A honlapon levő email form-ba is elküldtem a samsung felé a hiba leírását, kíváncsi vagyok mit válaszolnak rá.
-
momika
csendes tag
Szia. Lineh. Köszi, hogy velem érzel. A szervízbe hétfőn mikor a telefonért mentem édesanyámmal elkezdtek magyarázkodni elég lekezelő hangnemben. Mikor kiejtettük az internet szót egyből kedves és segítőkész lett a szervizes ember. Megadta a szervíz vezető nevét és telefon számát, hogy keressük őt és kérjük a segítségét, hogy a telefon probléma megoldodjon gyorsan. Ajánlotta, hogy használjam most és amint elromlik azonnal keressem őt és vigyem a telefont hozzáa részletes hiba leírásával valamint az összes papírt is. Egyenlöre most használom és várom mikor szarik be újból. Ha nem történik valami érdemleges akkor én is felkeresem a fogyasztó védelmi felügyelőséget meg interneten is közé teszem. Még egyszer köszi, hogy írtál. jelentkezek ha történik valami fejlemény. Szia. MOMIKA.
-
lineh
csendes tag
nem tudtad velük megbeszélni hogy levásárold az árát legalább? igaz ha kisebb hiba van és elméletileg javitható akkor nem szokták kicserélni,de ennyire nem tudtad velü megdumálni? volt már nekem rengeteg garis vitám az évek során számtech cuccokkal
fogyasztóvédelemmel fenyegetőzz elöször, hogy elmész. aztán irj egy beadványt, csatold a számlák garik másolatát és inditsd meg az eljárást a fogyasztóvédelmi hatóságnál. de nem sok jóval kecsegtetlek .) ebben a magyar bürokratikus közigazgatási rendszerbenha van türelmed még szivni és idegeskedni akkor eljárást inditsd mreg, de elöször az Edigitallal probálj egyezkedni
-
lineh
csendes tag
sziasztok!
vettem tegnap egy ilyen mobilt és nagyon megvagyok vele elégedve
annyi kérdésem lenne hogy valaki találthozzá pdf olvasó alkalmazáést? van rá ilyeb?
köszi -
-
Potyka03
senior tag
Kicseréltek benne valamit?Ez érdekes....amúgy meg az S5230-assal is vannak problémák,és ott is kifoghatod a hibásat,szóval ott is vigyázz.Ha elromlik és meglesz a 3.-ik akkor kötelesek kicserélni!!!!Vagy ha nem hallgatnak a szép szóra akkor vissza e-digitalba és ott reklamálni és megmutatni a szervízes papírt.
-
momika
csendes tag
Potyka. Ahogy igértem ha lesz fejlemény a telefonommal kapcsolatban most írok. Hétfön elmentem de nem hoztam el. Ismét megjavították holott én cserét kértem huzakodtak mire be keményittem és fenyegetőztem az internettel. Egyből segítő kész lett a szervizes ember. Megadta a szerviz vezető nevét és számát majd mondta,hogy kérjem meg segítsen meg sürgetni a cserét. Beszéltem vele, azt ajánlotta vigyem haza és használjam . A harmadik javítás után ha elromlik a cég köteles kicserélni. Most használom és várok ,hogy meddig működik. Ugyanis kicseréltekbenne valamit. Bár én ezt már kétlem, én már ennek a cégnek nem hiszek. Ez a fejlemény. Mit szólsz ehhez? Kérlek Írj hamar kíváncsi vagyok mi a véleményed. Előre is köszi. MOMIKA.
-
cigam
titán
válasz
sirszevenap #221 üzenetére
Ez furi. Melyik szolgáltatónál vagytok? (Vagy már mindegyik "sugároz" pontosidőt? Anno csak t-mobile-nál volt ilyen szolgáltatás)
-
cigam
titán
Be van állítva az automatikus időfrissítés, ennek ellenére nem váltott át nyári időszámításra.
Másnál se? -
Potyka03
senior tag
Nekem van hozzá még 1 töltőm akinek kell!!
1500 Ft-ért elpasszolom!!!Akit érdekel írjon privátba! -
sirszevenap
addikt
Sziasztok! Akit érdekelne annak lenne egy Samsung Champ-em! Vodás minden tartozékkal!
Szép állapotú , kijelző karcmentem, 3 hónapos, hátulján némi karc a használatból eredően!
9k-ra tartom, akit érdekel írjon pü.t!
Köszönöm a figyelmet! Várom a jelentkezőket!
üdv. sirszevenap
-
momika
csendes tag
válasz
Potyka03 #211 üzenetére
Szia Potyka. Köszi a gyors választ. Az nem baj, hogy már eltelt 4 hónap? Ezt a készüléket még ( 2010 november 26-án ) vettem amiről szó van. Szerinted ha felhívom a Samsung ügyfélszolgálatát és elmondom a problémámat ott tudnak ez ügyben tanácsot adni. Fel lehet őket bármikor hívni akár ma is? Ha lehetne most is sűrgőss válasz kéne. Előre is köszi. MOMIKA.
-
Potyka03
senior tag
Nem,nem zavarsz a témával kapcs.Azért vagyunk itt hogy segítsünk.Hozd el a készüléket,és vidd be az Edigital-ba.Majd ott kérdezd meg őket hogy visszaveszik-e+ráfizetés esetén megveheted-e az S5230-as Samsung készüléket.Biztos hogy így belefognak menni.Persze mondd el az okot hogy miért akarod ezt.De azért kérdezz rá a lehetőségekre
A kérdés ingyen van,és a segítőkészség is
-
momika
csendes tag
válasz
Potyka03 #209 üzenetére
Potyka. De szerinted ennyi idő után milyen papírokat kell elvinnem és szóba állnak velem? Szerinted itt adnak a Samsungtól más gyártmányú készüléket? Én kinéztem egy másik készüléket ez a ( SAMSUNG S 5230) típus. Szerinted az EXTREM DIGITAL ebbe bele megy? Most akkor szerinted hozzam el a készüléket a szervízből? Bocsi, hogy Téged zavarlak a problémámmal, de TE olyan segítő kész vagy. Én nekem TE vagy a nyertes. Én egy tapasztalatlan nő vagyok a mobil telefonokban. Remélem ezzel nem hoztalak zavarba, ha igen akkor bocsánat. Kevés a segítő kész ember ebben a világban. Ismét sűrgőssen kéne a válasz, még ma. Előre és hálásan köszönöm. MOMIKA
-
momika
csendes tag
válasz
Potyka03 #207 üzenetére
Potyka. A telefonomért szerdán mehettem volna , de arra az SMS számra vissza írtam ,hogy nem veszem át. Én amikor beadtam mondtam, hogy cserét kérek és ezt írják is rá a lapra. Megtették a szervíz lapon rajta van. Szerinted ez a szám az egyik szervízes emberé? Kérlek sűrgőss valász kéne még ma. Köszi. MOMIKA.
-
momika
csendes tag
Sziasztok. Én "MOMIKA" néven írtam erről a készülékről. Én ezt a készüléket immár 6x vittem vissza javítatni ugyan azzal a híbával. Nekem elegem volt és begőzőlttem, hogy ennyiszer kellet vissza vinnem egy "2010 november 26-án vásárolt készüléket. Most "2011 március 16-án ismét beadtam javításra, de kijelentettem a szervízbe, hogy egy más gyártmányú készüléket akarok ez helyett, mert ebben a készülékben már nem bízok. Remélem, hogy ezzel az írásommal a figyelmeteket felhívtam. Ha nem akkor az a Ti bajotok lesz, ha ti is kifogtok ilyen készüléket ettől a cégtől. Sziasztok. MOMIKA.
-
momika
csendes tag
válasz
Potyka03 #204 üzenetére
Potyka. Köszönöm, hogy próbálsz vígasztalni. Csak rohadtul ki vagyunk akadva ez a telefon miatt. Ha tudnál segíteni hányszor kell szevízbe vinni javításra, hogy végre ki cseréltethessem? Állítólag van ilyen lehetőség. Sűrgőssen kellene a válasz. Előre is köszi és még egyszer bocsi a kemény írásomért. Szia. Momika.
-
momika
csendes tag
válasz
Potyka03 #202 üzenetére
Szia Potyka. Amit leírtam attól nem tántoríthat el senki. A "SZAR" készüléküket amit megjavítottak és jelezték, hogy érte mehetek. Vissza írtam ,hogy én a kérvénybe leírt cserét kérem és nem veszem át ezt a készüléket. A SAMSUNG ELECTRONICS" Zrt-től még nem kaptam választ. Majd kiderül mit lépnek. Még egyszerbocsi a kemény válaszért, de veled nem bántak lekezelően a szervízben. Én nekem ettől elszállt az agyam és nem hagyom magam átverni.
-
Potyka03
senior tag
nem,nem vagyok Samsung cég alkalmazott,se stb....viszont sztem ebből csak egy dolgot vonj le tanulságot.Edigitalba ne vegyél több telót,még tapasztalatom nincs ott,de pár terméket vettem már ott ami nem volt jó.Nemtudom milyen szolgáltatónál vagy,de egy Vodafonos sztem jó választás lenne,mert eddigi tapasztalataim szerint nem túrtak bele a szoftverbe,meg semmi és tökéletes működik.-De egy utolsó tanácsom lenne még: próbáld meg a legújabb szoftvert feltenni rá,vagy állitsd vissza a készüléket teljesen alapra.Egy próbát megér.
-
momika
csendes tag
válasz
Potyka03 #200 üzenetére
Szia Potyesz. Én akkor is azt állítom ez egy selejtes gyártmány. Az" EXTREM DIGITAL" -nál vettem ( 2010 nov 26-án). Szerinted ez a jó készülék amit ( 2011. jan 5-től) 6x kell ezzel a hibával vissza vinni. Nekem akkor se ez a véleményem erről a készülékről!!! Tudod utálom a "KIOKTATÓ" és "HÜLYÉNEK" néző embereket. Szerintem Te a SAMSUNG cég alkalmazottja vagy. Ha nem akkor bocsánat a kemény levélért. Nem akartalak megbántani, csak utálom ha át akarnak verni!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AliExpress tapasztalatok
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Call of Duty: Black Ops 6
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged