- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cola889
csendes tag
válasz
kkiss0949 #147 üzenetére
Az 500kb-os limitet így tudod felhúzni:
Bepötyögöd: *#52828378# Erre feljön a Java Teszt Menü. Ennek a hatos pontja az "OTA test". Itt lehet az 500kb-ot akár 2000kb-ra is átírni. Elmented és kész.
Ez a beállítás azonban csak addig él, amíg a telefont ki nem kapcsolod, vagy újra nem indul. -
Cola889
csendes tag
válasz
Csocsesz75 #129 üzenetére
elvileg van már újabb szoftver,ha beadod a Samsung márka szervízbe vagy ahol vetted a telót,és ők elküldik a samsunghoz és a legfrissebbet teszik rá.De azt nemtudom hogy mit javít az új szoftver.
-
Cola889
csendes tag
igen ez náalm is hiba,lehet hogy a szoftverben ezt nagyon elrontották,s lehet hogy az új szoftver már ezt javítja ezt az apró hibát.De bekapcsolva meg nem is ébreszt.... :S
-
Cola889
csendes tag
Ti találtatok olyan beállitást a készülékben hogy a memóriákártyára a képet ne szimplán a képbe tegye,hanem a my photosba?Mert én nem :S
-
Cola889
csendes tag
válasz
instant_h2o #118 üzenetére
Szia.Én Vodás vagyok.MMS profilod van?Mert nekem ahoz Vodafone internet,Vodafone live van.Ennyit tudok én mondani neked,mert nekem voda szoftver van rajta.
-
Cola889
csendes tag
Jut eszembe,meguntam ezt az örökös Samsung szervízbe rohangálást...szervízkábelt lehet kapni a készülékhez?én speciel nem talátlam interneten hozzá sehol se..csak sima adatkábelt.Mert szervízkábellel lehetne szoftvert frissiteni.Amúgy a Kies program is támogatja a firmware update-t,de például nekem nem lehet rá tölteni(átkozott Vodafonos szoftver)Találkozott még valaki hasonló problémával?Különben az adatkábel nem drága,2490 Ft-rét simán lehet venni hozzá
-
Cola889
csendes tag
válasz
Csocsesz75 #112 üzenetére
De én teljesen visszaállítottam a telót és utána csinálta :S Mai napig,meg az ebuddy is egy 5 perc után folyamatosan no internet connectenezik.A visszaállítás elött nem csinált ilyet.Mert ha kiírja azt teljesen meghal az ebuddy.
-
Cola889
csendes tag
Sziasztok.örülök hogy ennyi champes van.Honnan szeditek a játékokat?Amúgy az mitől van hogy újraindul a telóm ha letöltök valamit?Pl. java alkalmazást....nem lehet abba a menübe beállítani valahogy?Ezt azóta csinájla amióta visszaállitottam a telefont teljesen alapra.
-
Cola889
csendes tag
válasz
Csocsesz75 #93 üzenetére
én még oylan hibával találkoztam hogy MP4 formátumot nem támogat a telefon szoftvere...pedig elvileg kéne,Samsung Kies-el lett átkonvertálva direkt C3300-asra amire MP4 támogatást írt,feltette a telóra és azt mondja a fájl nem támogatott tartalmú xD
Kicsit vicces,sztem szoftverhiba lehet. -
Cola889
csendes tag
válasz
Csocsesz75 #93 üzenetére
1.Én nemtudom hogy rezeg-e mindenhol mert én kikapcsoltam,nem szeretem ha rezeg a kezembe,netezés közben rezeg ha írok a keresőbe....
2.Ez nem szoftver hiba,minden champn-él így van.Bár a gyárilag krátyafüggetlent még nem próbáltam.
Ami nekem pl. hiba az én készülékembe hogy az ebuddy-nál nem talál internetet,s ha netezek akkor letöltés végén újraindul a készülék.Ez teljes visszaálitás után lett...sztem ez szoftverhiba,bár nemtudom...lehet én rontottam el rajta valamit :S -
Cola889
csendes tag
válasz
Csocsesz75 #91 üzenetére
A sima gyári jelenik meg,már a vodafone nem túr bele a szoftverekbe.Igen minden olyan,csak a java-s részeket elég gyérül müködteti,de müködnek.
-
Cola889
csendes tag
-
Cola889
csendes tag
Ez egyszerüen hihetetlen,Samsung apps-ról semmit nem lehet letölteni,ráadásul az egész teló java hibás,letöltés után újraindul s semelyik Vodafonnál nem frissitik a szoftverjét,a Samsungnál sem emt nincs vodafonos szoftverjük.Felháborító
-
Cola889
csendes tag
Egy két kérdésem lenne.Ezt az automatikus bill.zárat kilehet valahol kapcsolni?Idegesít hogy mindig magától bekapcsolódik,akkor kapcsolódjon be amikor én akarom....
A másik kérdésem: Milyen videót támogat a teló?3GP-t?Mert MP4-et nem ismeri fel...ha a 3GP-t akkor tud valaki olyan progit amivel egy videót aviról áttudok konvertálni 3gp-re?Mert az Any Video converter csak MP4-et tud :S -
Cola889
csendes tag
Hello.Én is most vettem egy Samsung Champ-et,nagyon jó kis teló.Amúgy próbáld meg a mobil mánián megkérdezni a fórumba,biztos kedvesen segítenek
-
Cola889
csendes tag
Sziasztok.Vodafonnál mi a csomag tartalma?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest