- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
momika
csendes tag
válasz
Potyka03 #211 üzenetére
Szia Potyka. Köszi a gyors választ. Az nem baj, hogy már eltelt 4 hónap? Ezt a készüléket még ( 2010 november 26-án ) vettem amiről szó van. Szerinted ha felhívom a Samsung ügyfélszolgálatát és elmondom a problémámat ott tudnak ez ügyben tanácsot adni. Fel lehet őket bármikor hívni akár ma is? Ha lehetne most is sűrgőss válasz kéne. Előre is köszi. MOMIKA.
-
momika
csendes tag
válasz
Potyka03 #209 üzenetére
Potyka. De szerinted ennyi idő után milyen papírokat kell elvinnem és szóba állnak velem? Szerinted itt adnak a Samsungtól más gyártmányú készüléket? Én kinéztem egy másik készüléket ez a ( SAMSUNG S 5230) típus. Szerinted az EXTREM DIGITAL ebbe bele megy? Most akkor szerinted hozzam el a készüléket a szervízből? Bocsi, hogy Téged zavarlak a problémámmal, de TE olyan segítő kész vagy. Én nekem TE vagy a nyertes. Én egy tapasztalatlan nő vagyok a mobil telefonokban. Remélem ezzel nem hoztalak zavarba, ha igen akkor bocsánat. Kevés a segítő kész ember ebben a világban. Ismét sűrgőssen kéne a válasz, még ma. Előre és hálásan köszönöm. MOMIKA
-
momika
csendes tag
válasz
Potyka03 #207 üzenetére
Potyka. A telefonomért szerdán mehettem volna , de arra az SMS számra vissza írtam ,hogy nem veszem át. Én amikor beadtam mondtam, hogy cserét kérek és ezt írják is rá a lapra. Megtették a szervíz lapon rajta van. Szerinted ez a szám az egyik szervízes emberé? Kérlek sűrgőss valász kéne még ma. Köszi. MOMIKA.
-
momika
csendes tag
válasz
Potyka03 #204 üzenetére
Potyka. Köszönöm, hogy próbálsz vígasztalni. Csak rohadtul ki vagyunk akadva ez a telefon miatt. Ha tudnál segíteni hányszor kell szevízbe vinni javításra, hogy végre ki cseréltethessem? Állítólag van ilyen lehetőség. Sűrgőssen kellene a válasz. Előre is köszi és még egyszer bocsi a kemény írásomért. Szia. Momika.
-
momika
csendes tag
válasz
Potyka03 #202 üzenetére
Szia Potyka. Amit leírtam attól nem tántoríthat el senki. A "SZAR" készüléküket amit megjavítottak és jelezték, hogy érte mehetek. Vissza írtam ,hogy én a kérvénybe leírt cserét kérem és nem veszem át ezt a készüléket. A SAMSUNG ELECTRONICS" Zrt-től még nem kaptam választ. Majd kiderül mit lépnek. Még egyszerbocsi a kemény válaszért, de veled nem bántak lekezelően a szervízben. Én nekem ettől elszállt az agyam és nem hagyom magam átverni.
-
momika
csendes tag
válasz
Potyka03 #200 üzenetére
Szia Potyesz. Én akkor is azt állítom ez egy selejtes gyártmány. Az" EXTREM DIGITAL" -nál vettem ( 2010 nov 26-án). Szerinted ez a jó készülék amit ( 2011. jan 5-től) 6x kell ezzel a hibával vissza vinni. Nekem akkor se ez a véleményem erről a készülékről!!! Tudod utálom a "KIOKTATÓ" és "HÜLYÉNEK" néző embereket. Szerintem Te a SAMSUNG cég alkalmazottja vagy. Ha nem akkor bocsánat a kemény levélért. Nem akartalak megbántani, csak utálom ha át akarnak verni!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest