Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
próbáltál már internetezni rajta ...
Közben megjött a Samsung válasza, vigyem be a helyi szervzbe. Kíváncsi leszek mit művelnek majd vele. A jelenlegi fw verziót hogyan lehet megnézni?
Potyka03
Nálam elég ha bemegyek a szerkesztésébe, és módosítás nélkül nyomok rá egy mentést. Nem lehet, hogy nálad rendszeresre van állítva, és bizonyos napok nincsenek bejelölve? -
cigam
titán
Találtam egy bug-ot.
- Beállítok egy nem ismétlődő ébresztést 9:00-ra.
- Másnap rendben riaszt. Mikor leállítom a riasztási idő melletti zöld karika (ami jelzi hogy a riasztás éles, vagy nem) kiszürkül.
- Pár nappal később, csak ráböktem erre a karikára ami zöldre váltott, jelezve, hogy az adott riasztás aktív.
- Enneke ellenére nem riaszt a megadott időpontban.Kíváncsi vagyok, hogy egyedi gond vagy mindenkinél így működik?
A manuel 45. oldala csak a riasztás kikapcsolásáról ír, a bekapcsolásáról nem:
Az ébresztés kikapcsolása
- Menü üzemmódban válassza az Ébr.óra menüpontot.
- Érintse meg a kikapcsolni kívánt hangjelzést melletti O ikont.(copy paste másoltam a + t-betű nem az én saram
)
A honlapon levő email form-ba is elküldtem a samsung felé a hiba leírását, kíváncsi vagyok mit válaszolnak rá.
-
cigam
titán
válasz
sirszevenap #221 üzenetére
Ez furi. Melyik szolgáltatónál vagytok? (Vagy már mindegyik "sugároz" pontosidőt? Anno csak t-mobile-nál volt ilyen szolgáltatás)
-
cigam
titán
Be van állítva az automatikus időfrissítés, ennek ellenére nem váltott át nyári időszámításra.
Másnál se? -
cigam
titán
- Az "ismerőseim" widget nem a névjegyzékben beállított Vezetéknév Keresztnév séma alapján jeleníti meg a nevet, hanem fordítva Keresztnév, Vezetéknév.
-
cigam
titán
A KIES-el másoltad rá, vagy "kártyaolvasóval"?
A fájl nevek/könyvtárak nem túl hosszúak?
Nem tartalmaznak spéci karaktereket?
Milyen formátumú fájlok?
---
Tegnap én is +vettem. Ezt a tapizást szokni kell (nem egy iPhone ;-) ) Egy jó és egy rossz eddig:
- névjegyzékből csak a telón tudom törölni a szülinap bejegyzést. Hiába törlöm KIES-el, rá se bagózik, ott marad.+ a zenelejátszónak van szundi üzemmódja, be lehet állítani fél, 1,2 órára, és utánna kikapcsol.
Nem a telóhoz kapcsolódik szorosan, inkább csak a Samsunghoz. Ez a KIES nagyon furi program. Sose hittem volna, hogy egy címjegyzékszerkesztés lehet ennyire nyögvenyelős. P4-es celeront simán kifekteti (100%CPU használat), ~5mp mire elment megnyit szerkesztésre egy tételt. Röhely, hogy már ehez is 2 procis erőmű kell.
Nálatok is csak listanézet van a címjegyzékben?
-
cigam
titán
Lehet hogy a fogadófél telója fűzi 1be, mert felismeri, hogy ezt össze kell fűzni.
Nem karakterenként számolódik, hanem ha beírsz akár csak 1 "nem odavaló" karaktert, az egészet más kódolással fogja küldeni. tehát nem lehet kimatekozni, hogy ebbe csak 3 ő betü van, akkor ez még belefér.Hogyérted, hogy a kapcsolat megvan oda-vissza?
Asszem a telón át kell állítani, hogy ne KIES módban hanem "kártyaolvasóként" csatlakozzon. Ekkor éred el a memóriakártyát, de a teló belső memóriáját nem. -
cigam
titán
Átböngésztem a manuel-t is, de nem találtam választ ezekre:
- A naptárbejegyzés lehet heti, havi, éves ismétlődésű?
- Ébresztő lehet rádió is?
- A KIES-el (könnyen)lehet csoportokba rendezni a kontaktokat? (esetleg szinkronizálni a címjegyzékkel/naptárral?)Esetleg a KIES súgó fájlját elküldené vki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest