- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csocsesz75
őstag
Én kíváncsiságképpen szedtem csak le pár játékot a moco által említett oldalról de ilyen újraindulási problémám nem volt. Java hibával való kilépés viszont igen. 8 játékból 2 volt ilyen. Amúgy a készülék tökéletesen működik, a füles nélküli rádiót igen kedvelem bent.
Észrevétel :
A naptár Hétfő "H" betűje helyett az angol Monday "m" betűje maradt bent.
-
Csocsesz75
őstag
Vettem is egyet tegnap.
Tetszik a készülék, ennyit örömmel adtam ki érte.(Voda 15k)
A két játék fut rendesen ami rajta van míg le nem jár az időlimit, de nekem nem is ez a lényeg mert egyik telefonomon sem játszottam sosem.
Viszont 2 furcsaságot észrevettem.
1. Az érintésre való rezgés nem mindenhol működik. Direkt ilyen ?
2. A rádió (mint ahogy az a tesztben is szerepel) bekapcsolás után 1 másodperccel tényleg átvált monóba ami által tompább hangja lesz az egész adásnak. Gondolom ez a vételi stabilitás miatt van így, de szerintem csak akkor kéne ezt eljátszania ha tényleg gyengébb lenne a jel. Szoftverhiba vagy direkt ilyen ?Lehet hogy még észreveszek valamit akkor majd megírom.
-
törölt tag
A vodás szoftver szerintem sosem fog jól bánni a java-s programokkal, az S5230 esetében is hasonló problémák vannak. T-Mobilos, Telenoros, vagy gyári szoftverrel nincsenek ilyen problémák (csak másmilyenek)...
Előző kérdésedre válaszolva: az automata képernyőzárat a beállításokon belül a telefonbeállítások menüpontban tudod kikapcsolni. (érintőpanel zárolása - elvileg lennie kell ilyen menőpontnak). Programból pedig ezt használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest