Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Amúgy ez az alapra állítás csak jót tett vele! Ugye használtan vettem és már az elején írtam, hogy nem olyan jó a képminősége mint például a mecool km6 deluxe - nak ami mellette van. Akkor én nem állítottam alapra mert féltem, hogy kell az eredeti felhasználó fiók de ők nem emlékszenek az adatokra. Végül nem kellett mert simán beléptem az enyémmel.
Most jó lett a képminőség! Nincs az a sima felületeken olajfolt hatás (nem tudom másképp leírni)! Lehetséges, hogy más tévén (teszkós márka volt nem jut eszembe a neve) üzemelték be és emiatt más volt a képe? Itt most első beallitasnál tv-hez igazított dolgokat (ezt írta ki) . Végülis mindegy mert most jobb lett a kép olyan mint amilyennek lennie kell és szabad hely is van 25 GB.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Szólánc.
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest