Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Amúgy ez az alapra állítás csak jót tett vele! Ugye használtan vettem és már az elején írtam, hogy nem olyan jó a képminősége mint például a mecool km6 deluxe - nak ami mellette van. Akkor én nem állítottam alapra mert féltem, hogy kell az eredeti felhasználó fiók de ők nem emlékszenek az adatokra. Végül nem kellett mert simán beléptem az enyémmel.
Most jó lett a képminőség! Nincs az a sima felületeken olajfolt hatás (nem tudom másképp leírni)! Lehetséges, hogy más tévén (teszkós márka volt nem jut eszembe a neve) üzemelték be és emiatt más volt a képe? Itt most első beallitasnál tv-hez igazított dolgokat (ezt írta ki) . Végülis mindegy mert most jobb lett a kép olyan mint amilyennek lennie kell és szabad hely is van 25 GB.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Sorozatok
- Profitorientált lehet az OpenAI, áldását adta rá a Microsoft
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Tab S 8.4 - színt visz az életedbe
- CPU léghűtés kibeszélő
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- AMD Phenom II X4 9xx & 8xx topic (Deneb)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest