Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Nem szeretek így szórakozni már. Különösebb bajom nincs vele csak így feleslegesen vettem meg de nincs kedvem variálni, hogy vissza kapjam a pénzt. Ha jól tudom azt csak egyszer kellett megvenni és kész. Szóval nem előfizetéses. Elfér ott és kitudja lehet egyszer fejlesztenek valamit rajta ami miatt megtetszik.
Tegnap éjjel szórakoztam amúgy mindkettővel (infuse és mrmc) és akkor jöttem rá erre a zoom opcióra infuse-ban, hogy a keparányokkal is lehet még állítani és az egyik pont úgy állítja be ahogy én szoktam régebben kodiban. Szóval nagyítás típusa vágás és a képarányoknál van kettő (most nem emlékszem melyik) ami pont jól nagyít ahogy szeretem. Én meg igazából azért vettem meg az mrmc-t mert abban lehet fokazatmentesen nagyítani de ugyan ilyen mértékben szoktam mint most az infuse-ban. Ha ezt tudom nem veszem meg.
Így már nagyon bejön az infuse és sokkal modernebb a dizájn is.Amúgy van egy dolog ami nem tetszik apple tv - n, hogy netflixen nem lehet nyelvek közül választani! Például én nézek egy spanyol filmet felirattal de idegesít a spanyol nyelv nem tudom angolra állítani. Legalábbis én nem találtam erre lehetőséget. Android tv os- en lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i9 10900K/GeForce RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó normális áron
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- X1 Yoga 8th 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB magyarított vbill aktív toll ujjlolv IR kam gar
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest