- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheMarci
addikt
Lyézusom, örök hála, tisztelet, és megbecsülés, így nekem is sokkal jobb lett, lettek borítók, meg kategóriák!
Hadd kérdezzek én is egyet, amire nem jöttem rá, az Infuse valamiért egybe veszi jelen esetben az NFL meccseket. Külön fileok, a nevük is más, de ha az egyik meccsben eljutok valameddig, az összesnél azt hiszi, hogy ugyanott járuk bennük a nézéssel, és mindnél azt írja, hogy pl 23:16-ig néztem.
-
TheMarci
addikt
-
TheMarci
addikt
Sziasztok,
Az a kérdésem, hogy Infuse alatt hogyan lehetne a mappáknak borítóképet adni? A sorozatok egy Synology nas-on vannak, dlna-val kapcsolódok hozzá, ha ez számít. A mapparendszer úgy néz ki, hogy Sorozatok > {Sorozat neve évad} > {Epizód neve}. Az epizódoknak tök jól berak képeket, de az epizódokat tartalmazó mappának nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest