- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
Nálam az oprendszer tudása volt a fő szempont, eldöntöttem hogy mit szeretnék csinálni a telefonnal és azt melyik tudja, és pc-vel mennyire tudom összehangolni.
Ebben nekem android nyert. Mondjuk akkor még nem volt wp8, mint ahogy még most sincs hivatalosan...(főleg az intel szerint)
Igazából microsoft azzal tudna nagyot alakítani ha olyan lenne a wp8 telefonok és pc-ken a kapcsolat ahogy azt az ember elvárná. Akkor esetleg lenyomhatja androidot.
De microsoft néha maga ellen dolgozik, és szándékosan kihagy létfontosságú funkciókat..(Asztali verzióban az internet explorer 10 alatt a metro felületen nincs szinte semmi beállítási lehetőség és a hagyományos asztali felületen beállított dolgokat pedig nem veszi át...!!! Így pl nem lehetett beállítani a munkahelyi a proxybeállításokat, mert nem volt hova beírni, fórumon kérdeztem ott sem tudták megmondani.... Ilyenek a végleges verzióban remélem nem lesznek mert akkor cégek nem mostanában vesznek windows 8-at és az microsoftnak elég nagy bukta lenne)
-
lcee79
addikt
Pár nap múlva úgyis kap mobilarena is egy példányt és akkor majd meglátjuk hogy milyen valójában a lumia
mondjuk attól még nem veszek új telefont, (ez idáig 4.5 hónapos a telefonom, és pár héten belül lesz jellybean is) de mindenképp megnézem a tesztet, hogy mit tud.
Az iphone 5 a mai teszt alapján pl nem nagy szám lett, tesztképek némelyike mintha festve lenne.... ennél jobbra számítana az ember látatlanban...Nálam a kamera minősége kb 5-öd rendű szempont volt. És előző telefonjaimhoz képest összehasonlíthatatlanul jó képet csinál...
-
lcee79
addikt
Akkor ki lehet jelenteni hogy ez egy 100%-ig helytálló videó az összes tesztben résztvevő telefon tekintetében??? (és amit eddig láttam az csak illúzió)
Akkor jobb ha mindenki (köztük én is) most azonnal kukába dobja a telefonját, és vesz egy lumia 920-at, mert ég és föld a különbségÉs ha elhisszük hogy zoomoltak, és mint tudjuk a digitális zoom eléggé lerontja a minőséget, akkor minden amit látunk nem valós
-
lcee79
addikt
Én nem nézek youtube videókat a saját telefonom minőségéről, mert van kb 20 videó amit én csináltam, azokon is látom hogy mi jó mi nem. (amúgy továbbra sem higgye el senki hogy a minőség egy telefonban kezdődik...)
De aki elhiszi ezt a vackot és miután megveszi a lumia 920-at csak azért mert ilyen szuper video meg mamera meg minden...az majd kártérítést kér az engadgettől, hogy a szar tesztjében milyen jó volt élőben meg nem is.De amúgy akinek van olyan ismerőse akinek van htc one x-e kérje el 2 percre a telefont, és próbálja ki a videózást
Ha olyat lát amit a videóban akkor nyugtázza hogy az lcee79 fórumozó egy hülye aki nem látja hogy milyen gagyi videót csinál a htc
Ha pedig az engadgetes videótól jobb lesz az eredmény, akkor csodálkozzon el, és gondolkozzon is el egyben (hogy a fa mögött ott az erdő)
Glenda: MOndjuk ez a teszt is érdekes, mert biztos meg tudta volna csinálni hogy ugyanazt az épületet lássuk egyszerre mindkettőn, de nem sikerül neki egyszer sem...
de ezen mondjuk látszik is hogy nem olyan minőséget nézünk mint a lumia teszteken...
És itt sem vagyok meggyőződve hogy minden ok... -
lcee79
addikt
HTC kamerájának van egy hibája, amit sok fórumban szoktak írni, hogy folyamatosan fókuszál és élesíteni próbálja a képet, ha kell, ha nem.
Na ennek a hiánya mivel magyarázható? A videón meg sem próbál élesedni, és folyamatosan életlen a kép, és olyan részlettelen, hogy ha 320x240-re tökmöríted még akkor sem lesz ilyen rossz...
Én megkérdőjelezem, hogy az utolsó videót htc one x-el csinálták -
sanyesz1122
csendes tag
Igen de ha felhúznak vagy csak elfelejtem leteszem és ott hagyom. Megszokás kérdése na meg beálitás hogy mikor kapcsoljon ki a képernyő. Most már nagyon oda figyelek erre mert egyszer megszívtam. Jah és fél éves volt a teló. Sokat bírt
Hagyjuk is ezt. Ha 920-at akarok venni mire figyeljek oda? Mármint wp gyerek betegség vagy mint 900-as hibák??? Ha bekapcsolom mit nézzek meg?
-
sanyesz1122
csendes tag
Hát azért nem olyan durva de:
A b.nőm egy szolgáltatónál dolgozott 1 évig és ő külön felhívta a figyelmemet hogy melyik teló miben jó de külön kihangsúlyozta hogy az amoled kijelző beéghet. Legyintettem és megvettem az sgs-t.
Hát pl ezek a dolgok mutatkoztak:
Amit a legtöbbször használsz az nálam a főképernyő volt és az beleégett. Ez anyit takart hogy ha játszottál telón vagy képeket néztél vagy akármit látni lehetett a képernyőn a főképernyő menüét (telefon, sms, analóg óra) mindent ami a fő képernyőn volt. Nem mosódás meg ilyesmi csak úgy szimplán beleégett.
Kikapcsolt állapotban nem lehet látni csak amikor bekapcsoltad.
Képzelj el egy 40 éves tévét amin egy csatorna megy mondjuk erre a legjobb példa ha egy tv-re folyamatosan egy kamera képet küldesz. Mivel nem mozog beleég. Végül kicserélték meg garis is volt.
Azt mondták hogy tegyek rá képernyő védőt meg hamar kapcsoljon be a képernyő off.
Az amolednél gyermek betegség. Ha veszek telót akkor bizti nem amoledet veszek.
Jah nekem nagyon élesen látszott és nagyon zavaró volt. -
zord01
senior tag
Jó, ha 920-at akarnék venni, engem sem tántorítana el, és abban is igazad van, hogy akkor - ezúttal talán - nem a Nokia szánalmas, de ez már a másodig fake gyanús megmozdulás a Lumia kamerája köröl. Hogy most ki hibázott, az közel mindegy, ha ez negatívan befolyásolja az embereket. Erkölcsileg tartom aggályosnak, hogy ha valaki átveri a népet. Mert gusztustalan...
-
zord01
senior tag
Nem számít ki csinálta. Az számít miről szól, és hogy csalás-e. Amúgy komoly kérdés: te mivel magyarázod azt, hogy a HTC-ben 2-szer közelebb van minden??
(Azt ne mond, hogy nincsen időzítve a két kamera, mert a fickó egyszerre ugrik a végén).
Szóval te mit tippel, ha nem csalás, akkor mi? -
zord01
senior tag
Az általad linkelt tesztvideóban a HTC sokkal jobb minőségű vedeket csinált mint az itteni videókon.
Egyértelműen fake-elt megint a Nokia. Szánalmas. Egy terméket ne hazugsággal adjanak már el.
Mert az rendben van, ha egy TV-ben leadott reklámba blueboxal ráhamisítanak egy rakás sosem volt, sosem lesz képet a telefonra, mert az reklám, marketing. Ez viszont egy tech demo lenne, és ez így bizony csalás. -
catroot
veterán
Én is a 820-at választottam egészen addig, amíg meg nem láttam a HTC 8S-t.
A 8S méretben pont jó, 4'-os kijelzővel (akkora, mint az Omniámon, ugyanolyan felbontással). A 820-ban az nem tetszik, hogy ott ezen a felbontáson nagyobb a kijelző, ami már gyengus nekem.
512 ram meg még elmegy (egyébként játszani sem szoktam telefonon), a 4 giga mellé meg veszek majd egy 16-os kártyát oszt' csókolom.
Kamerában szerintem rosszabb lesz, mint most az Omniám (szkeptikus vagyok HTC kamera ügyben...), de mivel van egy bridge gépem úgyis azzal fotózom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Diablo IV
- Bluetooth hangszórók
- Nyaralás topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest