- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Mobil flották
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sanyesz1122 #267 üzenetére
Átverés.
-
Misály
addikt
válasz
sanyesz1122 #185 üzenetére
Nem sznobság, engem se érdekel mi van a készülékben amíg flottul működik. Droidnál számít a hardware, mivel nem a legjobban összetákolt rendszer.
-
Glenda
addikt
válasz
sanyesz1122 #182 üzenetére
Arra, hogy ez nem Android. Ne várj olyan testreszabhatóságot.
Olvass el egy összefoglaló leírást a Mangóról, sok olyan apróság van, amire én véletlenül jöttem rá, vagy csak később (pl az értesítések elhúzása).
Nézd meg mit tud a vas, olvass utána a szoftver mire képes...arra vigyázz, hogy a hardverigény sokkal alacsonyabb, mint Androidnál. Ennek kétmagos procival repülnie kellene
Van Lumiám és Optimusom, a Nokiát sokkal jobban szeretem egyrészt a dizájn miatt, másrészt a sok Lumia only app miatt. És ez miatt lesz majd a WP8 telefonom is Lumia...tavasszal/nyáron, addig úgyis nagy része futni fog WP7-en (mivel még publikus SDK sincs). -
Misály
addikt
válasz
sanyesz1122 #177 üzenetére
Nem állok ki semmiért, és mind wp-m. N8am van.
-
Misály
addikt
válasz
sanyesz1122 #166 üzenetére
N8-am van, ahhoz képest egy htc ha fejen áll akkor is ótvar, videóról ne is beszéljünk.
-
djzolko
tag
válasz
sanyesz1122 #162 üzenetére
Ja, igen, nekem is úgy van beállítva, hogy fél perc után lekapcsol, ha én elfelejteném.
kösz az infókat.
-
djzolko
tag
válasz
sanyesz1122 #158 üzenetére
Mondjuk én alapból lezárom, ha nem használom, minek menjen? Samsung amoled panel - Nokia n8.
Eddig semmi para szerencsére.
-
zord01
senior tag
válasz
sanyesz1122 #156 üzenetére
Ehhez baromira nem értek, így félve kérdezem meg: Amoled panelhez technikailag nem megoldható valami védelem a beégés ellen? Emlékszem régen ugyan így beégtek a plazma TV-k de azóta valahogy megokoskodták őket, és mára már nagyon nem jellemző.
-
zord01
senior tag
válasz
sanyesz1122 #145 üzenetére
Szakszervízben néha rohadt nagy gyökerek...
Én anno nem találtam gyári stoppert és visszaszámlálót az 5800-ra, ami meg letöltős volt, nem fért hozzá a rendszerhez, mert a Symba nem engedte, így ha lezárt a képernyővédő, hiába járt le a visszaszámláló, nem engedte csipogni, rezegni, jelezni, csak ha legközelebb felnyitottad a képernyőzárat.
Bevittem szervízbe, hogy valamit csináljanak vele, mert nekem visszaszámláló kell, fontos, és hogy amiket le lehet tölteni nem működnek rendesen. A következőt mondták, idézem:"Akkor írjál rá!"
Mindezt egy 85 rugós telónál, amit félkészebben ki sem adhattak volna. Nem volt nálam sokáig, az a telefon...
(A teljes igazsághoz hozzá tartozik, hogy azóta sokat javult a szerviz tapasztalatom (mondjuk a legjobb az lenn, ha nem kéne oda járnom), de akkor egy évig bosszúból nem vettem Nokiát.)
-
djzolko
tag
válasz
sanyesz1122 #152 üzenetére
És ilyenkor mi a tünet? Kikapcsolva is látsz képet rajta? Halványan, vagy teljesen élesen? Ugyanez jelen van bekapcsolva is, és összefolynak a tartalmak?
-
lcee79
addikt
válasz
sanyesz1122 #145 üzenetére
Eddig csak samsung amolednél hallottam ilyenről, látni még saját szememmel én sem láttam. Galaxy1 v 2 v mindkettő (már nem emléxem biztosan)esetében. Ha neked sgs van akkor előfordulhat...
-
zord01
senior tag
válasz
sanyesz1122 #138 üzenetére
A beszámoló meg várjuk...
-
zord01
senior tag
válasz
sanyesz1122 #134 üzenetére
Van akinek szempont a jobb kép. Nekem például az. Mégsem 920-at fogok venni, mert nekem nagy, és nagyon nem tetszik. Minden esetre, ha előbb lenne 920-ad, mint hogy itt MA-n letesztelnék, írhatnál róla, hogy mennyire tetszik úgy a mindennapokban. Engem érdekelne, hogy egy WP szűz felhasználó hogy jön majd ki vele. Mert itt fórumon ált. vagy nagyon utálják, vagy nagyon imádják őket.
-
Malachi
veterán
válasz
sanyesz1122 #132 üzenetére
na, kezdtem unatkozni, de végre újabb szakértőt üdvözölhetünk. remek belépő, csak így tovább, elismert tag leszel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PR-Telecom
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Gumi és felni topik
- Metal topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest