- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyesz1122
csendes tag
Helló. Nem igazán ide tartozik amit kérdezni akarok de gondoltam hátha tud valaki mondani erről valamit:
Az ebay-n rendelhető már a teló. Október végi kiszálitást jelöl meg bár ez szerintem kacsa mert ahogy olvasgatom november 1 vagy november 5-ét írnak mindenhol. Igazából nem is ez a lényeg hanem hogy ott böngésztem milyen színbe lehet rendelni (természetesen nem választható mert csak fekete színbe van) felfigyeltem hogy a leírásban azt írja hogy Android rendszer fút rajtaCsak is ezért nem rendeltem meg mert félek hogy v.mi gagyifont küldenek ki.
Erről tud valaki valamit? Lehet csak elírás de akkor is furcsa. -
sanyesz1122
csendes tag
köszönöm szépen. Jah olvasgattam nézegettem de nincs viszonyítási alapom mivel androidot használok. Biztos vagyok benne hogy lesz ami tetszeni fog és lesz ami nem. Bár azt nem értem és nem azt mondom hogy nincs igazad nem vagyok szakértő de mit értesz ez alatt hogy "hardverigény sokkal alacsonyabb, mint Androidnál. Ennek kétmagos procival repülnie kellene"
Gondolom hogy a gyorsaság nem a magok számán múlik csak. Nem vagyok egy nagy professzor.
Olvastam hogy a grafikus gyorsítója Andreó 225. Ha jól tudom ez arra szolgál hogy képet meg ilyesmit gyorsabban betöltsön? Mert ha igen akkor miért nem a 330-as vagy nem is tudom hanyast tették bele? Én ehez nem értek. Úgy is megveszem mert bízom a Nokiában meg a WP-ben. Nem érdekel ki mit mond úgy is megveszem. Lehet hogy ez sznobság vagy nem tudom de tetszik a vas. -
sanyesz1122
csendes tag
válasz
Plazmacucci #169 üzenetére
Beszélgetünk ja magyar módra
-
sanyesz1122
csendes tag
Igen de ha felhúznak vagy csak elfelejtem leteszem és ott hagyom. Megszokás kérdése na meg beálitás hogy mikor kapcsoljon ki a képernyő. Most már nagyon oda figyelek erre mert egyszer megszívtam. Jah és fél éves volt a teló. Sokat bírt
Hagyjuk is ezt. Ha 920-at akarok venni mire figyeljek oda? Mármint wp gyerek betegség vagy mint 900-as hibák??? Ha bekapcsolom mit nézzek meg?
-
sanyesz1122
csendes tag
Ahogy feljebb is írták az sgs és az sgs2-re vonatkozik leginkább. Hogy előfordul e más telóknál azt nem tudom mert sokan nem merik felvállalni hogy egy 130ezers telefonnal ez történik.
Ki fogsz nevetni de már leírtam: V.mi képernyővédőt pl mozgókép ami leszívja az aksit vagy ha nem használod rögtön bill zár. Engem ezekkel a tánácsokkal engedtek utamra. -
sanyesz1122
csendes tag
Hát azért nem olyan durva de:
A b.nőm egy szolgáltatónál dolgozott 1 évig és ő külön felhívta a figyelmemet hogy melyik teló miben jó de külön kihangsúlyozta hogy az amoled kijelző beéghet. Legyintettem és megvettem az sgs-t.
Hát pl ezek a dolgok mutatkoztak:
Amit a legtöbbször használsz az nálam a főképernyő volt és az beleégett. Ez anyit takart hogy ha játszottál telón vagy képeket néztél vagy akármit látni lehetett a képernyőn a főképernyő menüét (telefon, sms, analóg óra) mindent ami a fő képernyőn volt. Nem mosódás meg ilyesmi csak úgy szimplán beleégett.
Kikapcsolt állapotban nem lehet látni csak amikor bekapcsoltad.
Képzelj el egy 40 éves tévét amin egy csatorna megy mondjuk erre a legjobb példa ha egy tv-re folyamatosan egy kamera képet küldesz. Mivel nem mozog beleég. Végül kicserélték meg garis is volt.
Azt mondták hogy tegyek rá képernyő védőt meg hamar kapcsoljon be a képernyő off.
Az amolednél gyermek betegség. Ha veszek telót akkor bizti nem amoledet veszek.
Jah nekem nagyon élesen látszott és nagyon zavaró volt. -
sanyesz1122
csendes tag
ööö ha már itt járunk hogy szerviz. Bár nem tudom hogy neked milyen oprendszer fút a telódon sima gyári android vagy akármi bár ez most lényegtelen de találkoztál már olyan telóval aminek beégett a kijelzője???????
Nos ez sem témába vág hanem inkább termék jellemzés. Nekem beégett a kijelzőm és kinevettek a szervizben hogy ez nem TV. Ez milyen már??? -
sanyesz1122
csendes tag
na ja. ez igaz kicsit eltértem a témától. Bocsesz mindenkitől. Hát majd kiderül minden amikor kidobják a telót és te magad hasonlítod össze. Bár akkor is lesz kifogás minden tábor részéről mint mindig. Ebbe nem folyok bele mert még nincs kezemben a teló mint ahogy az emberek 99%-nak és ilyen videóból nem lehet megállapítani.
-
sanyesz1122
csendes tag
Látod neked fontos a kép mégsem ezt veszed pedig papíron ha minden igaz meg a vidikből is az jön le hogy jobb és miért mert NEM TETSZIK. Ez a lényeg. Valaki ezt szereti valaki azt. Nem értem hogy az egyik tábor miért szidja a másikat.
Ezt soha nem fogom érteni.
Nekem most jelenleg egy sgs-em van és néha nagyon zavar hogy nincs rajta vakú. Sötétben vagy legalább is este el lehet felejteni a képet. Néha jól jönne. Erre a b.nőm előkapja a E 65 telóját (nem tudom hogy van e olyan de az tuti hogy E v.mi) csinál egy képet és csak nevet rajtam.
Jah és amikor megvettem ugye android 2.1 volt rajta. Hát hagyjuk inkább. Bele kellett nyúlnom a telóba és egy miui romot rárakni. Ez valahol jó valahol nem. Csak akkor lesz jó telóm ha megmókolom. Ez esetben igen szóval jól jött hogy nyílt rendszerről beszélünk. A WP-ről lövésem sincs hogy milyen de ez zárt rendszer ha jól tudom és ha akad nem tudom alakítani. De ne akadjon.Kint vagyok Angliában és itt elvileg hamarabb lesz mint otthon és ha már jól megnyomogattam beszámolok hogy milyen is lett bár szerintem nem lesz nagy újdonság itt sokak számára.
-
sanyesz1122
csendes tag
Nem vagyok szakértő sőt egy mezei felhasználó. Biztos vagyok benne hogy írtam hülyeséget de azért venni telót mert jobb képet csinál......
Én 920-at veszek de nem azért mert a kamera így meg úgy.
Sok fórumot olvasok és így meg úgy ez meg ez. Ez ennyivel jobb az meg annyival.
Jó ok hogy elvileg jobb a kamera de valaki csak azért venne mert abban jobb. Nem hiszem. -
sanyesz1122
csendes tag
Én konkrétan leszarom hogy melyik teló csinál jobb képet. Mindegyik kibaszott jó képet lő. Ha hinni lehet ezeknek akkor a 920 képe jobb. Na és bumm. mi van akkor olcsóbb lesz a kenyér??????? Nem hiszem. Mindezek ellenére én 920-at veszek. Ha jobb képet csinál ha nem. Egyszerűen tetszik a formavilága amit a nokia most hoz és kész. Na meg a wp bár sohasem volt wp-s telóm. Kiváncsi vagyok hogy mi lesz a 920 és a wp8 találkozásából. Szerintem egy nagyon zsír teló.
Ide szifon5 oda one x vagy sgs3 4 mag meg 4+1. Nem ez a lényeg hanem az hogy az adott oprendszer hogy fut. lásd két maggal a szifon szakít hasit de szerintem a 920-as is igy fog menni. Nem vagyok egy telefon guru de pl a szifon két magja ha levetítenénk androidra 4 mag lenne. Ez csak egy példa nem ezt mondom. Remélem értitek mire akarok kilyukadni.
Am nem ide tartozik de még most is nevetek hogy az új csúcsok csúcsa a szifon5 kopik meg buborékos a kijelzője. Nagyon sokan így kapták meg. Kibontják a gyári csomit és kopott meg karcos. Ha meg nem akkor két nap és olyan lesz. De gagyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest