- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
Én eddig egy dolgot állítottam (ezt majd felfogja aki tudja)
A htc one x az engadget tesztjében le van butítva egy 20 ezer forintos telefon szintjére
tehát teljesen mindegy, minden más
Azon vizáztok itt velem, hogy lumia mennyire jó (mondjuk én még ez sem tudom mert ha feltételezzük hogy az egyik fele nem igaz, akkor feltételezhetem hogy másik fele sem, hazugság egyik részét sem érdemes elhinni, amíg be nem bizonyosodik az igazság)
Aki elolvasta a hozzászólásaimat (mondjuk kell ha vitázik vele, láthatta hogy eddig szinte minden telefonom különböző márka volt kivéve a 2 nokia, meg a 2 htc, tehát egyiknek sem vagyok fan-ja és mindegyik 0-ról indul nálam)Az én számomra nem jó egyetlen telefon kamerázási minősége sem, a lumiáé sem a one x-é sem. Telefonkamerának meg mindegyik jobb az átlagostól.
Én a tükörreflexes gépek képminőségét nevezem minőségnek,
ha fényképezek legtöbbször este a szobában a kislányomat, amit el szeretnék rakni, hogy sokáig meglegyen, ezt a feladatot nem bíznám egy telefonra, mindegy nekem hogy milyen telefon mindben egy mütyür szar kis érzékelő van, objektív meg vagy valami plexi vagy üveg, tehát gagyi.
Lumia is 3 hónapig lesz jó, aztán majd jön az engadget és csinál tesztet, amiből kiderül egy újabb telefonról, hogy most az a jó, és a lumia meg gyenge, mindig így volt...
Aki követi a telefonok fejlődését és a kampáányokat tudhatja, ez nem vita tárgya.
Pár hónapja még azon ment a vita hogy a one x-nek vagy a galaxy s3-nak van e a legjobb képe. Engadget meg iderak mindkettőről egy vacak gagyi agyontömörített digitális zoom-mal lerontott (ez nem vita tárgya) videónak nevezett pacnit. Ezektől jobb videót csinál a feleségem galaxy ace-telefonja, ami max 640x480as videót tud, az kb ez a szint de lehet hogy talán még az is jobb.Többet erről a témáról nem vitatkozok, minden más amiről ti irogattok nem azzal kapcsolatos amiről én, tehát elbeszélünk egymás mellett. Vitatkozni ugyanazon témáról szokás...
Engadget hiteltelenné tette magát számomra,
de amúgy ha a htc csinálni az f/2 BSI szenzorával a világ legaszarabb képeit (de szerencsére nem így van) akkor is azt választottam volna, mert amikre én használom jelenleg a telefonom, azt az android tudja, és a sense még jobbá teszi ezt, amint a windows is felnő ehhez, majd esetleg alternatíva lehet kb 2014-ben egy wp8 v ki tudja lehet hogy addigra már 9 is leszSzóval remélem mindenki érti hogy engem nem kell meggyőzni semmiről.
Én tudom milyen videókat csinálok a telefonommal, azzal nem kell szégyenkeznem.Örülök ha másnak sokkal jobb fényképezővel megáldott telefonja van
Mindenki azt nézi amit maga felvett, nem amit egy dagadt pánk csinált egy szálloda belsejéből. -
lcee79
addikt
"egy többszázezres tükörreflexes gépnek van jó képe jó objektívvel, és aki ezt várja el bármely telefontól is (elég sok ilyen hiszékeny ember van...) az mind csalódni fog"
A legújabb firmware-el már csak langyos 2 óra játék után is.
Meg nemsokára (októberben valamikor) jön a jelly bean is... Az is javít majd valamit....Amúgy tökéletes telefon nincs nem is lesz
Mindenki azt veszi ami tetszik.
Nekem ez most jó
Előtte e6 kb fél évig volt meg... Abba pl kamera pont nem nagy szám + kopott a festék, akeret szineződött, aszoftver pedig lassú volt...
Előtte volt htc hd2, samsung omnia2. Mindegyik csak pár hónapot bírt nálam azt eladósorba került. Előtte volt e51 az megvolt 4 évig. Semmit nem tudott de telefonálni mindig lehetett vele....
Egyik sem volt tökéletes de míg megvoltak mindegyikben találtam valami jót.
Ha több volt a rossz akkor ment eladásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest