- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
-
sanyesz1122
csendes tag
köszönöm szépen. Jah olvasgattam nézegettem de nincs viszonyítási alapom mivel androidot használok. Biztos vagyok benne hogy lesz ami tetszeni fog és lesz ami nem. Bár azt nem értem és nem azt mondom hogy nincs igazad nem vagyok szakértő de mit értesz ez alatt hogy "hardverigény sokkal alacsonyabb, mint Androidnál. Ennek kétmagos procival repülnie kellene"
Gondolom hogy a gyorsaság nem a magok számán múlik csak. Nem vagyok egy nagy professzor.
Olvastam hogy a grafikus gyorsítója Andreó 225. Ha jól tudom ez arra szolgál hogy képet meg ilyesmit gyorsabban betöltsön? Mert ha igen akkor miért nem a 330-as vagy nem is tudom hanyast tették bele? Én ehez nem értek. Úgy is megveszem mert bízom a Nokiában meg a WP-ben. Nem érdekel ki mit mond úgy is megveszem. Lehet hogy ez sznobság vagy nem tudom de tetszik a vas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Quadro FX 570 eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest