- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
zord01
senior tag
Jah ezt már láttam, és ez ellen semmi kifogásom nem volt...
Tényleg jónak tűnik a kamera (bár majd ha a végleges verziós képeket meglátjuk, az a tuti), de az kifejezetten undorító, ha valaki csal egy techdemóban99
Ezekkel a válaszokkal, csak az a baj, hogy ha nézel teszvideókat, láthatos hogy nincs nagy, szemmel látható különbség a telefonok által felvett videó látószöge között. Apróbb eltérések vannak, de olyan nem, hogy az egyik telefonon e gy tárgy 3 méter távolinak tűnik, a másikon meg 6 méter távolinak. Ez nem véletlen. A gyártók igyekeznek úgy belőni őket, hogy nagyjából úgy lássa a kamera a világot, ahogy az ember. Sebesség, színek, fény, nem fog úgy átjönni, de a távolság helyel közzel igen... És én még nem láttam olyan 2 telefont, ahol egy tárgy default 2-szer közelebbinek tűnt a másiknál. Tehát ez nem látószög probléma. Szerintem. De mindenki gondoljon, amit akar... -
-
djzolko
tag
Valamelyik nap elmentem egy MM-be megnyomkodni egy L900-at, annak a mérete áll legközelebb a 820-hoz. (Igaz, ez itt OFF, de nekem az esélyes a jövőben.) Hát nem kicsi, sőt, jó nagy tepsi az is.
A kijelzője szerintem még 480x800-zal is frankó (nekem tetszik), de nagyon széles.
Kíváncsi leszek élőben milyenek lesznek az újdonságok.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Ingatlanos topic!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Packeta
- További aktív témák...
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest