-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
enduser333
csendes tag
Üdvözlet Mindenkinek.
Tudnátok tanácsot adni? Amikor meg akarok nyitni egy appot, pl. fényképező, Messenger, Viber, gmail, szóval bármit, 10-ből kb 3x nem nyílik meg. Nézem az üres vagy fekete képernyőt, esetleg 3-5 perc múlva vagy megnyílik, vagy közli, h az alkalmazás leállt, kívánok-e hibaüzenetet küldeni. Hát mondjuk használni szerettem volna az appot.
Ez így eléggé haszontalanná teszi a telót, hiszen gyorsan kéne fotózni, üzenni, vagy valamit megnézni.
Mielőtt reseteltem, azelőtt ez ritkán esett meg, most viszont általánossá vált. Ha újraindítom az egész telefont, általában rendeződik, csakhogy nem ezért vettem 60+ pénzért egy jó telefont.
Van rá valami megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest