- Így néz ki az újratervezett S Pen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
enduser333
csendes tag
válasz
FunkyMyki #3362 üzenetére
nekem az újratelepítés segíett. Factory reset....
mentsetek el mindent, sms és telefon history-t tudja az SMS Backup & Restore app, saját mentést csináltatsz a Xiaomival, mindent google tárhelyre kitenni.
Érzékeny adatokat, fényképeket, mentett hangfelvételeket pc-re is (nekem bluetooth-szal sikerült, a kábelen nem látta a telefont a pc).
Viber és WhatsApp history így is elveszett, Messenger megtalálja magát. Én leválasztottam az SD kártyát, de nem vettem ki, a SIMet sem. Bekapcsoláskor egy pillanatra megrémültem, mert az SD-t üresnek mutatta, de aztán megvolt minden, nem nyúlt hozzá a reset.Ami sikerült: újra tudok telefonálni.
Ami változott: a Messenger "késik", az üzenetek néha órákkal később jelennek meg.
(A Messenger elég x@r lett egy ideje, ez lehet, h nem a telefon hibája. Kb. az összes jó funkciót levették róla, csúszik a hang, stb.)
Viber, WhatsApp leradírozott mindent, semmi sem állította vissza. Tavaly márciusi mentést kínálgat nekem.
A teló időnként lezárja magát, arra eszmélek, hogy már megint a PIN-t kéri. Nem indul újra, csak a belépő képernyő jelenik meg. Ezt se tudom, hogy mi okozza, de ilyen előtte nem volt.
Kicsit megrendült a bizalmam a telóban. :/
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen TV-t vegyek?
- Így néz ki az újratervezett S Pen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Windows 11
- Így használod a ChatGPT-t
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- IPHONE 16 PRO MAX 256GB , 3 hónapos, ONE függő, GARI 2028.06.Hóig, LETILTÁSMENTESEN, ÜZLETBŐL
- IPhone 15Pro 128GB One makulátlan akku 91%
- IPhone 16 256GB gyári független megkímélt 2027.10.11. Notebook.hu vásárlás
- IPhone 14 128GB gyári független dobozos
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB 4+4 8GB ram kártyafüggetlen +dual simes, újszerű állapotban, AKCIÓS ÁRON!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest