- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- One mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
enduser333
csendes tag
válasz
hellboy4591 #3352 üzenetére
Köszi az ötletet! kicsit félek ettől, mert nem tudom, hogy csináljam a backupot. Elméletileg a google ment mindent, címeket, beállításokat, kivéve, hogy összekever anyámmal.
Komolyan, anyu telefonján látszanak az én címeim is, pedig más a fiókunk... Egyszer már volt factory resetem, az eléggé involuntary volt, úgy lefagyott az 5A, hogy már azt hittem, kuka. Akkor eltűnt az összes cím, a gugliból is úgy látszott, hogy törölte magát a 200 név... de utána, kb 2 hét alatt, minden visszajött, apránként. Nem, nem tudom, hogy történt. Teljesen paranormális ez nekem.
Miuit nem használom, mert onnan egyszer kizárt, és sosem derítettem ki, hogy miért. Inkább hanyagolom, a felhő ingyenes része úgyis betelt a korábban még rögzített hívásokkal. Meg tuti, hogy ő is összekever majd anyámmal.
Ha másért nem, a zenelejátszás elnyúlásáért lehet, hogy nekimegyek a resetnek, mert így a zenehallgatás kizárt lett, és az is fájó pontom.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független kiváló akku
- IPhone 15 Pro 512GB gyári független 2026.12.10 iCentre jótállás
- iPhone 16 Pro 128GB Független Használt/2025.12.24. Apple Gar./Akku 100%/(VE) Azonosító:VE Tartozéko
- iPhone 16 Pro 128GB Független Használt/2025.12.24. Apple Gar./Akku 100%/(VE)
- Eladó iPhone 13 Mini - Starlight
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest