- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
válasz
DrKapocs #176 üzenetére
A pontossága az valóban nem az igazi, de élettelen tárgynak nem sikerült még vele pulzust mérnem.
Ellentétben az Amazfit GTS-sel, ami bárminek megméri a pulzusát
Ez azért is szomorú, mert ugye az egy kategóriával feljebb van árban.
Azt azért hozzá kell tennem, hogy amikor csuklón van, pici eltérést mutat a vérnyomásmérővel.
Olyan mintha nem tudná jelezni ha sikertelen a mérés (mondjuk szaggatott vonallal), hanem random generálegy számot. Így lesz a tárgyaknak is pulzusa. -
Ricardo
titán
Az mitől lehet, hogy a pulzust nem szinkrinizálja fel az appba (zep life), annak ellenére, hogy a szinkron egyépként rendebn van. Minden mást szinkronizál, hívások, értesítéesek átmennek.
Megvan pulzusmérés, és a zep life-ban nyoma sincs anak, hogy volt mérés. -
lócitrom
őstag
ahogy egyre gyorsabban tolják ki az új szériákat egyre ritkábbak és rövidebbek a frissítési ciklusok. emlékszem, hogy amikor a 4-re csináltam fordítást három változatra még volt kb. 2 évvel később is egy béta, ami relatíve későn lett stabil. de kiadták. band 6 után eléggé belassultak. gondolom már nem buli, hogy saját maguknak kell fejleszteniük a hardverre.
-
Bl.Gyo.
őstag
Vajon fognak még kiadni rá javítást, frissítést? Vagy 1-2 idegesítő bug-ja...
-
Bl.Gyo.
őstag
Az aod nagyon zabalja az akksit másfél nap alatt lemerül az óra. Aod nélkül pont egy hete töltöttem és most van 51%on. Mérések nincsenek, csak az alvás illetve értesítéseket jelzi, képernyő 10mp-en van. Úgy tűnik jó az akksi sajna az aod-ot nem erre a pici akksira találták ki.
-
xabolcs
őstag
válasz
lócitrom #169 üzenetére
Annak azert orulok, hogy eleg jol lehet ZeppSDK nelkul is oraszamlapokat fejleszteni!
En peldaul KillDead minimalistic rounded szamlapjat modositottam ugy, hogy a korvonalas kijelzesre valtson at napnyugtatol napkelteig.
Illetve egy masikbol beletettem toltottseg informaciot is, ami 20-15-10% alatt jelez.
-
lócitrom
őstag
ja, mert egységesebbnek tűnt az ökoszisztéma és hát lehetett buherálni. azóta az ökoszisztéma párszor szétesett. buherálni meg már nem annyira lehet és nem is érdemes. azt egyébként változatlanul javaslom, hogy minden egyes frissítés után érdemes újraindítani a ketyerét, mert valami mindig beragad és eszi az akksit.
-
Bl.Gyo.
őstag
Tegnapi nappal én is. 5-ösöm volt de történt vele kis baleset. 7est választottam mert az az utolsó karkötő amit támogat a zepp life app. Elsőre is jobban tetszik mint az 5-ös. Mondjuk ez nem volt használva sose, így 2 év után 16%on volt az akkuja szerencsére, nem merült túl. Sajna eléggé merül, tegnap délután óta most 47%on van. Remélem majd beáll rendesen (2 év állás és hogy új, miatt ilyen remélem) és pár napot kihúzza töltés nélkül.
Nem nagyon volt aktív ez a fórum még új korában sem ahogy látom. Régen a mi band 4, meg 5 nagyon aktív volt. -
Árpi001
senior tag
Sziasztok.
Beruháztam én is egy mi smart 7 re. -
Lordus
senior tag
Telefont cseréltem, (Xiaomi mi9se - 12) band7en csak telefonhívás és sms értesítés van bekapcsolva.
Ezzel azt játssza, hogy amikor belépek az sms appba, és ott bármelyik sms-re rabokok, akkor kettőt rezeg az óra. Akár milyen régi sms, és ha 5x megnézem ugyanazt, 5x rezeg...
Ha jelentkezett ilyen hiba másnál, hogyan oldotta meg? Köszi -
Kettő db 7-es azonos hibával feküdt le nálunk pár nap alatt. Kb 2 évet mennek el. Jelei: Gyengül az akku, ergo az üzemidő csökken. Majd hirtelen kikapcsol, töltőre össze vissza hol elindul, de a vége kikapcsolás lesz a rossz akku miatt. Az enyém februárban csinálta ezt, páromé most. Kb annyival idősebb is.
-
skyrush7
aktív tag
-
DrKapocs
őstag
Nekem állandóan mutatja, megy az AOD. Munkámból adódóan gáz lenne a látványosan emelni, forgatni a kezem az időért.
"emberek összesúgjanak mögöttem hogy; fú, aztaaa, már ennyi az idő? Láttad az óráján milyen f@szán telik?" Na, ilyet még soha nem hallottam. Nem vagy túl paranoid? Kit érdekelne azt, hogy mutatja az időt az órám? Másrészt, engem mit érdekel, hogy egy vadidegen ember az utcán mit gondol?
-
-
xabolcs
őstag
válasz
GEPESZ66 #157 üzenetére
En kiprobaltam az AOD-ot de nem tetszett es inkabb megcsinaltam, hogy napnyugtatol napkelteig az AOD-hoz tartozo grafikakat hasznalja, egyebkent meg a normalisat.
Ejjel az ágyban igy is kisuti a szememet.Ugyhogy rovid kitero utan visszatertem ahhoz, amit te is hasznalsz: csak erintesre kapcsol be a kijelzo.
A korabbi, monokrom Band-jeimnel a "felemelesre ebredjen a kijelzo" beallitast hasznaltam, ott nem sutotte ki a szememet.Bar nekem a masik kezemen van analog ora, igy napkozben van hova pillantanom a pontos idoert.
-
GEPESZ66
veterán
Nekem Huawei van, de az a fórum nem aktív, ezért itt kérdezem meg.
Használjátok az AOD-t, hogy az óra állandóan látható legyen?
Vagy úgy állítottátok be, hogy a kar felemelésére éledjen fel a kijelző?
Én eddig úgy használtam, hogy érintésre ébredjen fel a kijelző. -
xabolcs
őstag
Nekem az egesz telefonnal szokta elvesziti a kapcsolatot a kartkoto. Szerintem csak a telefon fozott romja miatt. Egy BT ujrainditas megoldja.
Engem az zavar, hogy a Mi Band Tools nem tud mukodni a Zepp Life mellett: ha osszekotom vele, akkora Zepp Life nem tud kapcsolodni.
-
xabolcs
őstag
válasz
BLUE TORNADO #151 üzenetére
Milyen gyakran? Ha zavaroan surun, akkor tenyleg marad garancia.
Gyari szamlappal hasznalod? Legfrissebb fw - nalam 2.1.0.1 - van rajta? -
DrKapocs
őstag
válasz
BLUE TORNADO #151 üzenetére
Garancia, más ötletem nincs.
-
BLUE TORNADO
senior tag
Sziasztok!
Nekem a karkötő random újraindul. Csináltam rajta factory reset-et, de a helyzet ugyan az maradt. Valaki? -
ztibor
senior tag
Kérdés, nálatok nem dobálja el a kapcsolatot a Zepp-el?
Elég idegesítő mivel így pont a rezgős értesítést vesztem el nagyrészt.A teló Xiaomi redmi note 10 Pro.
-
skyrush7
aktív tag
Sziasztok!
Értelmes áron lehet még kapni NFC-s verziót? (itthon-külföldről) Nagyon megritkult, 20e forintot meg nem adnék ki rá. -
DrKapocs
őstag
Ha leveszed vagy eltelt 24 óra a felvétel óta, akkor a feloldáshoz kódot kér a band. Nálam egy kopp a rajtam lévő karkötőn, egy jobbra suhintás, kopp a nyílra és már mehet is a fizetés.
Számomra nem kényelmetlen, de nincs péklapát méretű kezem. Én nagyon szeretem fizetésre, iszonyat kényelmes vele fizetni. (Miband 7 NFC)
-
tlala
addikt
Azokhoz szeretnék fordulni, akik az NFC-s verziót használják fizetésre.
Ezt a karkötőt hogyan kell feloldani a fizetéshez?
A karról levétel/felvétel után mindig PIN kódot kér az órán, mint az S1?Ha igen, mennyire kényelmetlen a kis számlapon?
-
SkyLine3000
addikt
válasz
7Heads Drago #144 üzenetére
Köszi!
Lehet, beüzemelem és kipróbálom. -
7Heads Drago
veterán
válasz
SkyLine3000 #143 üzenetére
Telo meg talán bt verzió függő sztem. Én már a P30 on se vettem észre. Mint ahogy az I11-en se.
-
SkyLine3000
addikt
Üdv!
Ezek az aktivitásmérők mennyire merítik az aksit a bt kapcsolat miatt? Asszonynak van 6-os, a gyereknek is, de ő nem használja. Gondoltam rá, hogy kipróbálom. Gondolom, egy 4-5000es aksit annyira nem szedál le egy ilyen bt-s aktivitásmérő? -
DrKapocs
őstag
válasz
7Heads Drago #141 üzenetére
Ebben nem vagyok szakértő (én csak karkötős fizetésre használtam), de ettől jóval több. Az app ilyen értékeket hoz limitre nálam.
Ui: jah, hogy az 1000 Euró az ingyenességi határ. Lehet, nem érintett.
-
DrKapocs
őstag
válasz
7Heads Drago #139 üzenetére
Itt egy screenshot. Látható, hogy az Erstebankos Visa kártyámat milyen tranzakciókkal terheltem meg a Curve-ön keresztül. Nincs külön díja.
-
DrKapocs
őstag
válasz
7Heads Drago #137 üzenetére
A Curve csak fedőkártya, elfeledi, milyen kártya van mögötte. Nem vált semmit sehová, semmilyen árfolyamon.
-
DrKapocs
őstag
válasz
7Heads Drago #135 üzenetére
A Curve ingyenes.
-
7Heads Drago
veterán
Tud valaki ajánlani egy karkötőt amivel raiffeisenesként tudok fizetni és látom az értesítéseket és elmegy egy töltéssel 1 hetet és nem kell drága köveket bányásznom hogy ki tudjam fizetni az árát?
Ennél az óránál maradva: Ahogy látom a Curve ajánlott segítségként a fizetéshez, viszont nem tudom milyen költségei vannak neki....??? Köszike -
xabolcs
őstag
Az emlitett Rokitskiy.DEV-es alkalmazas vegul jo lett. Sikerult vele letolteni az oraszamlapokat a telefonra (es igy zmake-kel kicsomagolni
).
Az volt a nyitja, hogy olyan telefonra (LineageOS 20, tenyleg ez szamit?
) kellett letolteni, ahol rendben vannak a reklamok: kulon meg kell nezni egy reklamot es csak utana lehet letolteni az oraszamlapot.
Ha ugy gondolja a program, hogy nem tudja elerni a videos reklamokat, akkor inaktiv marad a gomb.Letoltottem es nehany masikkal becsomagoltam: MiBand7_085539.zip
-
xabolcs
őstag
Oraszamlap forrasokra peldak:
- matusmisiak/classic-watchface
- the-dise/aionEgyebkent en VS Code-ot hasznalok. Ismeri a JavaScript-et es nem hianyzik, hogy nem ismeri a ZeppOS-es objektumokat, mert a dokumentacio - ahogy korabban irtam - eleg jo. A v1.0-s Watchface Zepp OS dokumentaciot kell bongesszed! Benne lesz minden, amit latsz a forrasokban.
A korabban emlitett zmake-et es ZeppPlayer-t Docker-bol futtatom, mert tul regi a Linux disztribuciom.
-
xabolcs
őstag
Az altalam is emlitett melianmiko eleg sokat tett le az asztalra Smart Band 7 temaban.
A fenti oraszamlap-bongeszo oldalrol kiindulva megtalalhatod a forditashoz szukseges zmake-et, de a ZeppPlayer-t is, amivel telepites nelkul megnezheted a munkadat.
Ezen felul van hivatalos emulator is, de ahhoz regisztralni kell a Zepp oldalan.
A hivatalos dokumentacio eleg szedett-vedett, de boven meghaladja a hasznalhato szintet!A GitHub-on is talalsz forrasokat, de a zmake ki is tudja csomagolni a letoltott szamlap binarisokat.
-
ztibor
senior tag
Sziasztok!
Tegnaptól én is tulaja lettem egy Band 7-esnek, miután a band 5-öm megadta magát.
Band5-ön saját magam készített watchface-t használtam. Itt van lehetőség erre? Nem nagyon találok olyan programot, amiben lehetne szerkeszteni, készíteni ilyet. -
xabolcs
őstag
KillDead a 4pda.ru forumon csinalt egy binaris orat a Smart Band 7-re:
Itt erheto el: Бинарные часы - 10 вариантов
Van olyan WatchFace alkalmazas is, amiben ez benne van, pl. Mi Band 7 WatchFaces, de egyikben sem lattam mukodo (Android 11, Android 13) letoltest: ami nem csak a karkotore hanem a telefonra is letolti a watch face-t.Meg tudna valaki osztani velem ezt a fajlt?
A Zepp Life-os Store-ban sajnos nincs meg, de azt legalabb lehet bongeszni melianmiko munkaja segitsegevel.
-
SRII
őstag
Sziasztok! Szeretnék érdeklődni
Ha autóval megyek a lépés számláló miért megy?
A lépésszámlálót hol hogy kell törölni? mert nem találtam meg.
Köszönöm szépen -
Ricardo
titán
Sziasztok. Beszereztem egy Band 7-et.
Edddig tetszik, de van egy beállítás amit nem találok.
Az jó, hogy a célok (lépés, kalória) elérésénél, jelez. ezt megtartanám. Viszont ezeket (nem tudom mi a nevük) nem tudom kikapcsolni, pedig jó lenne.
A tétlenség értesítés megvan, de jön még egy pár másikérteítés amit szívesen kilőnék. Gondolom ugyanaz a valami küldözgeti, mert az ikon mindegyiknél megegyezik.
Mindegyiket úgy kezdi "Keep It up!"Szerk: A Zepp Life-ot használom
-
DrKapocs
őstag
válasz
lócitrom #119 üzenetére
Erstebankos kártyával is működik a fizetés (Miband 7 NFC + Erstés VISA kártya). Arra kell figyelni, hogy Zepp Lifeban nem adható hozzá a Visa kártya, nekem a Mi Fitnessben sikerült csak, ahogyan a cikk is írja.
-
lócitrom
őstag
jó hír band 6/7 NFC tulajoknak, akiknek OTP kártyája is van.
-
DrKapocs
őstag
Megvette valaki esetleg ezt a témát?
Az érdekelne, hogy az AOD része hogyan néz ki, illetve van esetleg dátum rajta?
-
feel2006
tag
Sziasztok!
Létezik, hogy van már itthon használható band 7 NFC-s fizetésre képes óra?
(XIAOMI MI BAND 7 NFC BLACK EU BHR6002GL) és hasonlókat láttam már webshop-okban). -
Teagol
aktív tag
Nálatok mutatja az időjárást?
-
p@gabi
tag
válasz
betegphiu #107 üzenetére
Szia
Egy héten legalább 1-2 -szer nekem is csinálja,mintha lefagyna
Ütögetem (érintgetem) kb fél percig és egyszercsak magához tér
Szerintem ez valami szoftveres hiba,várom én is már nagyon,hogy legyen rá valami frissítés,hátha elmúlik
A szenzor passz,nem nagyon figyelgetem,ha leveszem néha és látom akkor nem láttam,hogy csinálta volna
Nekem elég gyakran csinálja azt is,hogy ha több értesítésem van,egy ideig enged görgetni köztük,aztán megáll mint a szög,nem tudok lemenni a legaljára,hogy töröljem az összes értesítést
Ilyenkor általában csak az újraindítás segít,mert utána eltűnnek ugye az értesítések
Egyesével engedi őket törölgetni,de sajnálom rá azt a sok időt,gyorsabb az újraindítás -
Gyurmacko
csendes tag
Sziasztok anyósomnak vettem egy ilyet nemrég és sehol nem találom hogy rezegjen ha lekapcsolódik a telefonról mert eltávolodott tőle. Nincs ilyen lehetőség ennél?
-
Fulár
senior tag
Ha gondol egyet és nem működik akkor sajnos âltalâban csak az segít ha reseteled a vekkert.Nem annyira para mert a Zepp life megörzi az adataidat.
-
Sniper196510
csendes tag
Sziasztok,
Xiaomi mi band 4-em van. A Zepp Life app-al nem működik a zene vezérlés.
Ezt a funkciót használtam folyamatosan, most nem jövök rá mit lehet tenni!
Valaki tud segíteni? Köszi! -
Fulár
senior tag
Tulujus:Strava sajnos nem támogatott!
A Zepp Life legutóbbi frissítésével visszakerült bele a magyar nyelv ha esetleg valakit érdekel.
-
Tulujus
csendes tag
Sziasztok!
Használok egy ideje egy Band 7 Pro karkötőt, elsődlegesen sportoláshoz.
Kérdésem az lenne, hogy van olyan alkalmazás, amivel a karkötő által az Mi Fitness alkalmazásba importált adatok (GPS jel, pulzus adatok, stb) tovább importálható pl Strava alá?
Köszönöm!
-
Teagol
aktív tag
Ki melyik appra esküszik? Melyik az ajánlott rá?
-
Fulár
senior tag
Ha minden is be van kapcsolva arrol nem tudok nyilatkozni.Nekem a vérigszigén szint mérés kézire van állítva.Az alváselemzésnél a légzésfigyelés van kikapcsolva.Egyébként sincs sok értelme.És az Always On-t nem használom.Ezen kívűl minden mérés maxra be van lőve.Mindezt 60-65 százalékos fényerőn.Így röhögve elmegy 10-12 napot.Attól függ mennyi edzés van benne.A 10 nap az tuti fix.És sohasem merítem csutkára.15 százaléknál mindig töltőre dobom.
-
Fulár
senior tag
Írd be a Goole Playbe,hogy Mi band 7 watchfaces.Ha az első kettöt letöltöd már jó vagy.Megszámlálhatatlanul sok és folyamatosan frissülő számlapot találsz.Minde ingyenes.Pár másodperces reklámokat kell végigszenvedni ha letöltesz egyet-egyet.Az álatald keresett is ott van valahol.Emkékszem rá mert egy darabig használtam is.
-
Dracula
őstag
Sziasztok!
Akinek van ilyen, az írja már meg, meddig bírja ennek az akkuja? A 6 NFC-m egyre rosszabb, már csak 3 napot bír sajnos. A korábbi 4 még 1,5-2 hétig is ment...Ugye van a 7-ben is NFC és XiaomiPay?
Szerk.: közben láttam, hogy nincs.Köszi!
Üdv
Dr. -
Teagol
aktív tag
Az hogy lehet, hogy ahogy erősödik a forint, úgy drágul ez a ...?!
-
feel2006
tag
Szisztok!
Gyári Zepp Life app-al használnám Redmi Note 9 Pro-n a Band 7-est.
Valamiért az email (Gmail) és Viber értesítések nem jelennek meg a Band-en. (nem jelenik meg = nem írja ki az értesítés üzenetét a kijelzőre, csak kiírja, hogy Viber üzenet és bele kell kattintani).
Mi szükséges ahhoz, hogy kiírja az üzeneteket rendesen?
(engedélyeztem minden hozzáférést, kikapcsoltam a javasolt akksi optimalizálást, zároltam az app-ot is, hogy fusson mindig).Köszönöm előre is!
-
domjka
csendes tag
Sziasztok!
Esetleg tudja valaki, hogy pulzusmérő pántot lehet-e hozzá csatlakoztatni?
Köszönöm. -
Fulár
senior tag
Szia!
Hát basznâlhatónak basznâlható mert a szíj rugalmas ezért nagy nehezen bele lehet erőszakolni de nem igazân frankó.Ha nagyon muszâj akkor lehet hordani a hatos szíjaival de nem lesz kényelmes.
Még a megbolondult árakhoz képest is relative apró pénzért lehet beszerezni Aliexpressről minden féle és fajta szíjat.Szâllítási költséggel együtt is nagyjâból 1000 és 1500 forint között mâr kimondottan minőségi cuccokat lehet venni.Akâr hagyomânyos csattós verziókat is amik szerintem nagysâvrendekkel jobbak mint a gyári bepatintósak.z -
Fulár
senior tag
Ez szigorúan az én magânvéleményem de szerintem bőven hasznâlható 0 angol tudással is mert minden annyira egyértelmű,hogy maximum néhâny nap alatt megszokható,hogy mi micsoda.Legfeljebb a kezdeti beâllítâsok lehetnek nehézkesek amikor kismillió engedélyt kell megadni mindenhez is,hogy ténylegesen megjöjjenek az értesítések stb.De ez igaz az összes Band-ra is.
-
sharp4
őstag
Sziasztok!
Xiaomi Band 7-hez használható a Band 6 szíja?
Köszönöm a választ.
-
Fulár
senior tag
Nem.És 99 szâzalék,hogy nem is fog.Akkorát nem fejlődött,hogy sokan ez miatt leváltsâk a hatos szériât.Ergo kevésbé népszerű és nem is fogy annyira.Azt be kell nyelni,hogy sem a bandek sem pedig a Zepp life nem lesz már magyar soha a büdös életben.(Szerintem)
Persze,nem lenne rossz de 0 angol tudással is pâr nap alatt megszokható és megtanulható minden. -
Luna73
tag
Sziasztok. Magyarosítás jött már hozzá?
-
Fulár
senior tag
Nem olyan hatalmas az árdifferencia.Én a hetes venném.Egyrészt mert mindenben egy kicsit jobb lett mint a hatos volt násrészt pedig mivel nem olyan régen jött ki még csak kicsit időtállóbb lenne.
-
mdraco
őstag
Sziasztok,
Nekem régóta egy 4-es van, feleségemnek vennék karácsonyra.
Nem tudok dönteni melyik legyen, 6 és 7-es elég közel van árban és az 5-ös kb fele árban van és ahogy néztem jobb üzemideje van. Szerintetek? -
Fulár
senior tag
Üdv mindenkinek!
6-ost váltottam erre.Hatosról váltani szerintem nem sok értelme van mert nagyon minimális az előrelépés.De van egy kollégám aki egyedül neveli a kislányát nem túl jó anyagi körülmények között és úgy döntöttem,hogy a kislánynak ajándékozom a hatost a szülinapjára mert nagyon szeretett volna valami karperecet de nem engedhették meg maguknak a megvételét még egy olcsóbbnak sem.- Ez egy kicsit hosszú lesz(bocs).Már egy ideje Xiaomi fan vagyok,Nekem nagyon beváltak a kütyüik.Negyedik Xiaomi telómat gyűrüm.Második fülesemet és a második karperecemet.De....én úgy érzem,hogy eléggé kezdenek elkurvulni amóta teljesen profit orientáltá váltak és futoszalagon dobálják az újjabbnál újabb cuccokat amik néha tök ugyanazok csak átcimkézve.Egyre kisebb hangsúlyt fektetnek a vásárlók igényire.A szoftveres"káosz"normalilizálására.A hibajavításokra stb.
A Band 7 rendszerében is vannak olyan érthetetlen dolgok amik a hatosnál még rendben voltak de itt már nincsenek.Pici apróságok ezek de annál bosszanóbbak.Teszem azt a Zepp Life-an nem lehet belenyúlni az edzések sorrendiségébe,hogy a gyakran használt edzéseket tegyem legelőre és a soha nem használtakat vagy hátra vagy el is tüntethessem őket.A zseblámpát nem lehet kitenni"gyors"widgetben.A zenelejátszó még mindig visszadob a főképernyőre és manuálisan kell visszalépni bele.Nem lenne rossz ha bele is lehetne pörgetni a lejátszott tartalomba de ez sem került be.A kijelzőzár feloldásakor már nem rezzen a cucc mint a hatosnál.És bár teszi a dolgát de a hatos is feloldott és elnyomkolódott zuhanyzás közben vagy melóban amikor vegyszerálló kesztyűben kell tevékenykednem de azt legalább éreztem és tudtam róla mert rezgett.Hát ennél már nem.A számlapoknál persze már a jobbak fizetősek lettek ezért hiába nagyobb a választék,sokkal több a fizetős tartalom.A Google Playen természetesen(szerencsére)bőven akad alternatíva.De most jöjjenek a pozitívumok:
- A kijelző bár alig nagyobb ez pont elég ahhoz,hogy mindent is jobban lehessen rajta látni és csinálni.Pont annyival nagyobb a fényerő,hogy ez kültérben már tökéletes legyen.De országomat az automatikus fényerő állításért!!!Mindent szebben-ötletesebben és sokkal részltesebben mutat.Ez nekem nagyon tetszik.A hatoshoz képest a mérések gyorsabbak és talán mintha egy picit"valóságosabbak"és precízebbek lennének.De kezeljük helyén a dolgokat.Aki nem hobbi szinten sportól az nem egy ilyen relative olcsó karperecet fog választani.Aki viszont igen mint én annak ez arra még mindig jó,hogy adjon egy kis löketet és motivációt amikor sem erőm sem kedvem sincs nekiállni mozogni és súlyzózni.De csak cseszegeti az agyam,hogy még nincs meg a napi lépésszám.Vagy,hogy bebukom a nehezen feltornázott PAL-t ha kihagyom az edzést vagy csak immel-ámmal csinálom.És szerintem az ilyen kütyüknek pont ez lenne a fő célja és értelme.És ezt maradéktalanul hozza is!Ja igen!A rndzser egy hajszálnyit mintha pörgősebb lenne.De a kijelző mintha rosszabbúl ragálna néha az érintésekre.De talán még csak szoknom kell.Az szinén pozitívum,hogy a Mifit minden beállítást,engedélyt,adatot,edzéseket stb gond nélkül pár pillanat alatt átimportált.Egyedül az aznapi aktivítást nem.Szóval senki sem bukja be az előző karperceccel elért eredményeit.
Amiket még nem tudok:Az akku.Úgy használom mint ezelőtt a hatost.Always Ont nem löttem be.Az telefonon sem használtam soha csak réges régen még Nokia N8-on mert abban az időben ez nagyon vagány volt.Nem tudom,hogy jobban,rosszabbúl vagy éppe ugyan úgy fogja bírni.
A PAL nekem a hatoson nagyon gyakran teljesen kaotikusan viselkedett.Egyszer csak gondolt egyet és egy csomót buktam belőle úgy,hogy mindent ugyanúgy csináltam mint bármikor.Volt,hogy röhejesen keveset adott pedig nagyon aktív voltam.Volt,hogy a semmire adott jó sokat.Nem tudom másnál ez,hogy alakúlt.Talán csak nálam volt a hiba.Köszönöm ha valakinek volt türelme végigolvasni és ahogy Elek Zoltán bácsi szokta mondani(Aki ismeri az vágja)"Remélem ezzel a kis írással tudtam segíteni!"
-
Mogcaa
aktív tag
Global NFC-s verzióról van valakinek híre?
-
Robynho
tag
Vhol olvastam, h az 5-be vagy a 6-ba visszakerült a 2es széria után, de utána megint nem elérhető.
Köszi egyébként az info frissítést, akkor így semmi értelmét nem látom lecserélni a 4est, csak gondoltam, ha lesz "elérhető" áron, akkor frissítek.
De pl mit tudnátok, akkor ajánlani, ha elsősorban nfc-t, es smart alarm-t szeretnék, vmint stressz szint mérés es a gps se jönne rosszul?
-
Robynho
tag
Kicsit mar kezdek ezekbe belezavarodni, de a global változatról most akkor mit tudunk? Nuku nfc?
Es, ha jol tudom a smart alarm se lett visszarakva ugye? -
Schizoka
aktív tag
helo!
hogy tudom kikapcsolni hogy ne figyelmeztessen a tétlenségre? -
DrKapocs
őstag
Ugyan ezt csinálja nálam is (de a Redditen is van ilyen bejegyzés) Miband 6 NFC-vel: a Zepp Life átváltja a készüléket rezgő módról normálra. Csinálja A52s és A50 készülékkel is. De egy csomó más dologba is belebarmol a Zepp, pl. Wifi vezérlés. Baromi kellemetlen tud lenni. Nálam ezt csinálja a Mi Fitness app is.
Találtál valami megoldást a problémára?
(Ha a telefon hozzáférést megvonod, akkor nem vált át, cserébe nem jelzi a bejövő hívást és nem tölti fel a tokeneket az NFC fizetéshez.)Esetleg régi verziós Zepp Life (vagy régi néven MiFit) appot próbáltál?
-
4-esről váltottam erre. Mivel végre növelték az akkuméretet, s nem használok semmit az óra és az értesítéseken kívül, merülés tekintetében az első hét alapján ugyanolyan jó ez a kütyü: -5%/nap.
Ami hiányzik nagyon, az a dedikált érintési pont, amire ébred a kijelző. Most sajnos bármi közelíti meg kis felületen a kijelzőt bárhol, az bekapcsol. Sőt, ha karba teszem a kezem, akkor vagy az alkaromhoz lesz közel, vagy a mellkasomhoz, amivel nem csak a kijelzőt tudom bekapcsolni, hanem pillanatok alatt az óralap szerkesztéséig is eljutok, ha akarom, ha nem.
A töltőmegoldással elégedett vagyok és tetszik a menü testre szabhatóságának mértéke is. Csak ne lenne ennyire érzékeny a kijelző... -
gergo5991
őstag
valakinek vannak akkuval tapasztalatai? 59%-ról 19%-ra 1 nap alatt lemerült, pedig nem volt semmi használva rajta..
-
tDr1v3r
veterán
Az enyém múlt kedden jött meg talán, global változat.
Alapvetőleg aranyos kis eszköz, nem is olyan lassú a szoftver rajta, de szerintem még nem precíz - alvást vszeg rosszul méri nálam (ma este 2h, hát sztem egy fél órával kevesebb), HR-re sok a panasz netszerte (nem tudom mihez hasonlítani jelenleg, de anno az S1 Apple Watch-om másokat mért nálam, dehát ahhoz képest vénültem is), ezek lehet be fognak állni, van egy teszt YouTube-on amiben mondták hogy a Mi Band 6 is sok frissítés után jobb lett.
Ezen kívül: kevés számlap van hozzá, vannak bugok iOS-el (Zepp-nél a nudge-ok nem jönnek meg, sokszor random dobálja be az akár több hetes Wallet-es tranzakcióim értesítését, ilyenek), de határozottan jó cucc szép kijelzővel, sok funkcióval. Nekem 18k-t bőven megért szvsz, kap még pár frissítést, szenzorok pontosabbak lesznek, bugok eltűnnek és teljesen elégedett leszek.
PS: asszonynak nemrég volt a szülinapja, kábé akkor jelent meg a 7 is de nem bántam meg hogy a 6-ost kapta ehelyett. Mi akik ezt használjuk kvázi early adopterek vagyunk. Szvsz aki a fentebb leírt dolgokkal együtt tud élni simán bevállalhatja, idővel nagyon jó kis cucc lesz.
-
eddie17
addikt
válasz
Mr.Grincs #44 üzenetére
Szerintem hatékonyabban használja a szenzorokat. Amúgy is nagyobb akksi van benne, de azt elviszi a nagyobb kijelző.
Első körben úgy használtam, hogy az alvás közbeni légzés figyelésen kívül mindent bekapcsoltam. Még az AOD-t is. Így 4 nap után esett 30% alá. Most ugyanígy maradt minden de kikapcsoltam az AOD-t. Most nagyjából másfél nap után 90%-on van. Folyamatosan mér véroxigént, pulzust 1 percenként, stressz mérés, minden értesítésre jelez. És az emelésre kapcsol a kijelző, aminek kb negyed és fél között van a fényereje. Mert ennél mert fokozatmentes az állítás.
Összegezve szerintem jobb az akksi. -
Mr.Grincs
veterán
Volt már jópár MiBandem, 1S, 2, 3 és most a 6-os amit anno 9900 Ft ért vettem az E-magnál amikor megjelent. Nem szeretnék váltani, mert nem éri meg. Tökéletes az, ami most van. De egyébként az eddigi MiBand-ek közül, ami a legjobb volt, az a 2-es volt. A 3-as az beázott sajnos a gari lejárata után...És vettem a 6-ost.
Majd akkor váltok maximum, ha ez kikopik alólam, vagy ha jövőre jön egy új verzió.
-
eddie17
addikt
Összetörtem a hatost, így úgy döntöttem hogy egy hetest veszek helyette a nagyobb kijelző miatt. Most vettem át nem rég.
Nekem nagyon tetszik, sok mindenben jobb mint a 6, azt egy évig használtam. A betűk is nagyobbak ezen mint a hatoson, finomabban rezeg, szebbek az óra lapok, tetszik az AOD, jobb az értesítés kezelés, finomabb az animáció és az ikonok, fényerő is jobb és jobban is állítható, és meg egy csomó apróság jobban beállítható. A Mi Fitness appot kezdtem használni hozzá, jobban tetszik mint a Zepp Life alias MiFit. -
Khadris
csendes tag
Sziasztok, én is megvettem végül a 6 NFC-t. Nem várom meg a drágább hetest, mert tudásban és méretben is a hatos nekem elég.
Tegnap este már azzal fizettem a jégkrémeimet -
lócitrom
őstag
válasz
Steve1207 #37 üzenetére
nem éppen.
#36 Remi1234
nem fogsz tudni vele fizetni. a Curve-el való használat él,, de ezzel nem fog működni. semmilyen kiskapu nincs, ami végül ahhoz vezetne, hogy magyarországon kifizetéshez tudd használni nem kínai állampolgárként ezt a változatot.
kínai band 6 nfc = kínában fizethetsz
nemzetközi band 6 nfc = mindenhol fizethetsz (már ahol támogatott persze)kínai band 7 nfc = kínában fizethetsz
nemzetközi band 7 nfc = még meg sem jelent (gondolom nem kell elmagyaráznom, hogy nem ilyened van) -
Remi1234
aktív tag
Van nekem egy kinai NFCs verzio, es az lenne e kerdesem, hogy van-e kehetoseg arra, hogy hasznaljam ezt a funkciot? Elso korben ott megakadok, hogy kinai account kellene, ahhoz meg kinai telefonszam. Az istenert nem talaltam olyan oldalt, ahol temporary szamokra lehet sms-t fogadni.. Xiaomi-ra legalabbis nem
-
HSanyi
tag
A Hekka-ból rendeltem még CN verzióst.
Az Angolra állítás a párosítás után a ZEPP-ben egyszerű, kb. 10 perces mutatvány.
Az aktivitás mérő alapvetően jó, de nagyon megbízni benne nem lehet és sajnos a testre szabhatósága is elég korlátozott.
Samu GWA2 mellé, vízi órának vettem.
Elég nagy kijelzője van, több számlap is jól olvasható szemüveg nélkül is (+2,5D)
Viszont mikor edzést választ ki az ember, akkor minden mikró betűre vált, az óra számlapot visszahozni csak az edzés befejezésével sikerült.
A számlapok száma nevetségesen kevés még.
Ma a boltban többször riasztott, hogy 145 feletti a pulzusom (170-190), pedig kb. 80-s volt. Persze, nagy a drágaság.....
Akksival jól bírja, minden érzékelőt bekapcsoltam, maximális a mérési frekvencia, csak az AOD nincs aktiválva és vélhetően 5-7 napot bírni fog így is. ami szerintem jó.
Az automata DND mintha nem működne jól, éjszaka, forgolódás közben többször felébredt az óra, majd én is.
A rezgés nem túl acélos, inkább diszkrétnek írnám.
15EFt-s áron elég jó vásárnak tűnik minden hiányossága ellenére, szóval ajánlom másnak is. -
Eversmann
aktív tag
válasz
grizlisandor #32 üzenetére
Mert?
-
razzorr
őstag
Beregelsz a Curve-hoz,pár perc,oda beregeled a bármilyen visa kártyádat és máris jó a fizetés az NFC verzióval,én így használom.
Egyébként én meg pont visszatértem a Band-ekhez, volt egy sima 6-osom,de elég hektikusan működött,így megvártam hogy jöjjön a 7-es és máris rendeltem a 6 NFC-t,pont a fizetősdi miatt.
Szóval volt nekem Garmin,volt Amazfit GTS 2,de visszaküldtem mindet. Ez egyszerű, ébreszt, lépést mér,értesít,este zseblámpa... ráadásul hordok rendes órákat is,így zavart a két óra forma a két csuklómon,ez meg csak egy karperec,szóval én örülök hogy marad a Band széria. -
grizlisandor
veterán
Búcsúzok a topiktól visszaküldtem a Band 7-et az Alzának.
-
Fall-N
veterán
-
Mezcal
addikt
Túlárazott. Pár ezer forinttal többért Huawei Watch Fit is van, az sokkal jobb vétel.
-
joergie
őstag
Címre reflektálva->>>
Nem volt szó róla, de akkor én most rákérdezek:WHAT IS IN THE BOX???!!!!4444
-
Steve1207
veterán
De ezt nem is arra találták ki, ha ez a legnagyobb ellenérv az ilyen kütyük ellen. Nem hiába fitness trackerként nevezik a kezdetektől a legtöbb karperecet, azt meg ellátja. Segít egy megközelítő eredményben az edzések alatt és monitorozod, tudod követni a fejlődésed. Nyilván komolyabb célokra komolyabb eszköz kell, de nem 20e ft-os kategóriából. Hobbi sportolóknak ez bőven elég így is, ha csak a tudást nézzük.
-
-
Fred23
nagyúr
Ezt a videót érdemes megnézni vásárlás előtt.
Legérdekesebb rész számomra a pulzusmérés pontossága (csak elmegy):
-
janeszgol
félisten
Ennyiért max akkor venném, ha lenne benne NFC.
-
Fall-N
veterán
Nekem csak a Xiaomi Wear/ Mi Fitness vált be. A Zepp és a Zepp Life hiába volt néma üzemmódban a telefon visszatette normál módba ha csörgött a telefon. Mi Fitnessel jó. Baromi kellemetlen, amikor csörög hangosan a telefon, amikor nem szabadna. Ez kábé 2-3 hónapja volt, azóta lehet javították a hibát.
-
Csepy
őstag
válasz
grizlisandor #11 üzenetére
Zepp life-al vagyok én is. Legfrisebb verzió. Nem főmenübe szeretném, hanem a számlaptól oldalra (shortcut setting-ben lenne rá opció, de flashlightra nincs, míg a 6-nál igen), ahol a zenevezérlés is lehet, mint "gyorselérés". Van egy halom funkció, de amíg a 6-oson volt ott zseblámpa is, most nincs.
-
Dracula
őstag
A 6 NFC esetén van Xiaomi Pay és azt a K&H támogatja, lehet vele digitalizálni a náluk lévő MasterCard-ot, szóval azért nem csak az van, ami a 7-ben van.
Üdv
Dr. -
Sose volt még ilyen jó "okosórám" mint a miband6.
Egyetlen másodpercre sem kellet félteni, szinte mindent tudott ami elvárható.
Azóta fentebb léptem árban, igen, jobb valamivel, de semmiképp sem 10x olyan jó.
Arról nem is beszélve, hogy állandóan tölteni kell... -
Fall-N
veterán
Semmi olyan nem szól mellette, hogy cseréljem a Mi Band 6-ot. Az AoD sem hiányzik. Az ára sem jó már, annyiért már van konkurens Huawei/Honor Band széria is.
-
Essentials
aktív tag
Nekem ezzel a Xiaomi Band karperec sorozattal kapcsolatban mindig az volt az érzésem, és ez mostanra sem változott, hogy a vásárlói javarésze azért szerzi be, rendeli meg, mert "kissz óccó", és nem azért mert szüksége van rá. Tech kütyü, működő, szoftvereket futtató kiegészítő, fancy XIAOMI, aminél sok vásárlónak több nem is kell. Az ismerősi körömből azt vettem le, hogy megveszik, de a legtöbbüknek fogalmuk sincs hogy milyen funkciók miatt, aztán általában a fiókban végzi, jobb esetben eladják.
Őszintén, én amikor megláttam a kijelző fényerejét, és hogy miként vannak tördelve az üzenetek rajta,
Szia Zso-
fi vasár-
nap tali
a Buda-
pest park-
ban...Illetve ahogy a Xiaomi fotós watchface-szel reklámozta ezt a méretet úgy hogy széltében kis túlzással a középen álló nagypapa orra fér el a megjelenítőn, hát vakartam a fejem. Aztán az előző szériáknál ( ami mostanra biztosan enyhűlt, vagy megszűnt ) tele voltak írva a fórumok a felhasználók által ajánlott olyan megoldásokkal, hogy "ha neked is kifakult a kijelződ, dobd ki, rendelj újat".... Szóval na, no komment.
Nem gondolom hogy nincsenek jól használható funkciói, amit néhányan a vásárlói közül valóban igénybe is vesznek, de ahogy látom hogy miért veszik meg az emberek, ( tech kütyü + árszabás ) és hogy mennyi romlik ( vagy romlott el belőlük a múltban ) és alap esetben is mennyi landol belőlük a fiókban kihasználatlanság miatt, nekem ez inkább indokolatlan elektronikai hulladék felhalmozás a Xiaomi részéről, mint életminőséget könnyítő termék.
Nem akartam senki lelkébe gázolni, aki szereti, és hasznát is veszi, az használja egészséggel a készüléket!
-
tasiadam
veterán
5osom van es kezd az akksi fogyni, de muxik, viszont a notify for miband appal megy, anelkul mindig szetkapcsol.
Ez, vagy inkabb a mi watch lite? Nekem az ertesites a lenyeg, az, hogy olvashato legyen, es ne 20at szamoljon ha lepek kettot -
joey04
titán
válasz
bollokcs80 #1 üzenetére
Szerintem Bone egy kicsit szigorúan ítélte meg a ketyerét, Alice kicsit elnézőbb volt a korábbiaknál.
eddig elnézte az ember hogy butácska, meg sok a hiba, mert pofátlanul olcsó volt. magasabb áron már kevésbé.
-
-
Csepy
őstag
Amiben visszalépést történt számomra a 6-oshoz képest:
-Nincs kameravezérlés, ami nagyon hasznos tud lenni (5-ből is kivették utólag, 6 tudja)
-Nem lehet beállítani a "zseblámpát" gyorsfunkciónak oldalra lapozáshoz, csak a menü alján az "other" menüpont alól érhető el.Ami még zavaró, hogy nem lehet az értesítéseknél a gyorsválaszokat eltüntetni, egynek minimum maradnia kell a listában. Nem akarok egyik értesítésemre sem válaszolni az óráról és sokkal jobb lenne, ha az opciót opcionálisan ki lehetne kapcsolni.
-
M@cika
őstag
Ennyiért biztos nem veszem meg a 7-est. Mondjuk nem is használom semmi extrára az előző modelleket sem (2,4) csak alvás, lépésszám meg nyilván az órafunkció. Esetleg megvárom, míg a felibe kerül majd 1x ...
-
grizlisandor
veterán
Alzától vettem, Mi Band 6-ról váltottam, de nem igazán érte meg, lehet visszaküldöm(hétvégén megállmodom mi legyen).
Meglévő Zepp Life alkalmazás helyett a Mi Fitness alkalmazást ajánlja, de mint kiderült phkolléga írása alapján tök jól működik a ZL alkalmazással. Fényerőben, rezgés minőségében javult, képernyőnagyságban javult, de sajnos szerintem aksiidő rovására fog menni. -
bollokcs80
Korrektor
válasz
Napfénysüti #4 üzenetére
Az egy jól eltalált kütyü volt, azt hiszem, már kifutott. Most GTS2 Mini, GTR2e van 27-ért Mstore-ban.
-
Steve1207
veterán
válasz
Napfénysüti #4 üzenetére
+1, ott vannak házon belül az erősebb Watch modellek, a korábbi GPS-es Huawei Band/Watch-ek olcsóért vagy akár az Amazfit GTS modellek szintén GPS-szel. 20e-től GTS 2 mini, de a GTS2e is befigyel 30 alá sokszor, ha hardveresen is nézzük mit kapunk. Plusz szoftver oldalról közel 4 év óta felhasználóbarátabb, funkciógazdagabb minden más konkurencia.
Annak fényében, hogy most lett nemrégiben egy korrektebb szoftver és alapvetően nagy fejlődés megint nincs a sima Band-máé inkább csak pénzlehúzás ez már tőlük, ahogy az utóbbi pár évben is.
(Az viszont pozitívum, hogy megmaradt ez a keskeny forma, ezt mindig szerettem a band-ben.) -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
bollokcs80 #1 üzenetére
Nem rossz ez a Band de nem ennyiért. Tavaly vettem márkán belül Mi Watch-et asszem 30k-ért. Az ár/értékben sokkal jobb vétel (bár nem tudom most menyniért lehet beszerezni).
-
Úgy alakult, hogy a 6-ost elhagytam a minap a Fertő-tó túrán (észre sem vettem, hogy leesett a csuklómról, valószínűleg a hátsó kulacs tartója tépte le, amikor raktam vissza a bringára), ezért rendeltem egy 7-est. Meg is lepődtem, hogy Global verziót kaptam 20000 Ft-ért a bejelentés után 3 nappal (Zepp Life felismerte simán Xiaomi Smart Band 7-ként).
Alapjában véve kicsit többet tud, mint a 6-os, vannak remek funkciók a workout közben (pl. lehet színezni az alapértelmezetten fehér értékeket), de egyelőre vannak bőven gyermekbetegségei is. Az üzenetek néha összeesnek a kijelzőn, főleg Gmailnél, néha borzalmasan lassan reagál a gesztusra vagy nem egyértelműen, a minimális fényerő nagyobb lett, mint a 6-osnál, így sötétben jobban világít. Meg még pár apró, de csak kicsit bosszantó szoftveres hiba van benne, amit talán majd kijavítanak (a serttings menü egy dzsungel). Zeneirányítás megy (pedig S22 Ultram van), de néha "kihagy" - nem ismeri fel, hogy megy a lejátszás a telefonon - vagy nem lehet előre/hátra léptetni, mert inaktív a gomb a banden. Ide-oda lapozva aztán rendbe jön. A GPS magasság kezelés továbbra is bugos (6-osnál is egy ideje az volt), a pulzusmérés, pedig továbra is inkább nyugalmi állapotban pontos, erőteljesebb edzés során néha totál mást (alacsonyabb értéket) mér, mint a pulzusmérő öv. Bár a görbe kb. ugyanaz. Tetszik még, hogy lehet szinkronizálni a főnaptár eseményeit is és meg lehet végre nézni az órán a beállított találkozókat.
Ami viszont meglepett, hogy a kijelző sokkal jobban olvasható napon, mint az előzőnél (a tesztelőkkel ellentétben) + a watchfacek rengeteget fejlődtek programozhatóság szempontjából, így rengeteg funkció kicserélhető soknál vagy egyéb funkciók tehetők bizonyos helyeken történő érintésre. Kedvencem ez: https://amazfitwatchfaces.com/mi-band-7/view/1
Igaz, vannak benne kínai részek (az extra funkciók között), de lehet állítani a fényerőt az óra/percre nyomkodva, a dátumra havi naptár jön be, az időjárásra a időjárás widgetre vált, pulzusnál a statisztikára.Alapjában véve pozitív csalódás, bár nem vettem volna meg, ha nem vesztem el a 6-ost, mindenesetre várom, hogy a bugokat javítsák mielőbb illetve legyenek profibb watchface-k, mert a mostani kinálat harmatgyenge (a gyáriak sosem fogtak meg sokáig).
-
törölt tag
"költségsapka"
-
bollokcs80
Korrektor
Szerintem Bone egy kicsit szigorúan ítélte meg a ketyerét, Alice kicsit elnézőbb volt a korábbiaknál.
Én a 4-est kivéve mindegyiket használtam (most 6-os van épp) és a kezdetektől nagyon szeretem, bár a szoftver fejlesztésének üteme és színvonala elég hullámzó és tény, hogy néha tud hülyeségeket mérni. Anno a mágneses töltési módszert én örömmel üdvözöltem, a régi, töltőbölcsős kivitel egy rémálom volt. A folyamatos méréseket sem igénylem, viszont a kétheti töltögetés nekem nagyon kényelmes. A Qi meg gondolom ekkora méretben nem megoldható.
Ebben a kategóriában a Huawei/Honor Band-eket leszámítva nemigen láttam olyat tudásban, amire váltottam volna valaha is.
Mondjuk ezen az áron már nem annyira versenyképes, picit még rááldozva már ott vannak márkán belül is az egyszerűbb "karóráik". Legközelebb egyébként én is valami olyasmire váltok, mert sajnos így negyven felett egyre kevésbé látom a kijelzőt - hiába növekszik évről évre.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Mi Band formulán a Xiaomi csak igazított, az áron viszont rántott egy nagyot.
- Medence topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest