- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
════════════◄Xiaomi Redmi Note 4G LTE►════════════
Új hozzászólás Aktív témák
-
shifty!
senior tag
válasz Kristof14 #6744 üzenetére
Személy szerint nem lett a kedvencem az elmúlt 1 év alatt a MIUI, jól fel van szerelve és jó funkciói vannak, de ha az alap adottságokon kívül más funkciókkal akarod bővíteni akkor magy birkózásnak nézel elébe...
Pl. Én szeretem a hangerő gombokkal léptetni a zenét...mire ráerőszakolsz egy Xposedet plusz olyan modulokat ami nem vágja haza az egész rendszert...hát nem 10 perc. Nekem nagyon nem logikus hogy nincs alkalmazástár, a beállítások elrendezése, a témázhatóság inkompatibilitása alkalmazások funkcióival, vagy pl. egy hangzásjavító Viper4Android munkára bírása is hosszadalmas folyamat ráerőltetni a rendszerre. Egy szó mint száz, személyes preferenciám inkább a stock, könnyen bővíthető android, és abból is jobbszeretem az újabb verziót...mert értem én hogy első generációs Note készülék, és vegyél újabbat, de a 4.4 kiöregszik, és láthatóan nem kell hozzá full profi mérnökgárda hogy újabb főverziót tegyenek a MIUI alá. Gondlokozom rajta hogy leváltsam a készüléket, lehet hogy eladó lesz hamarosan, de egyébként hardveresen szerintem általános felhasználásra nem rossz ma sem.Powerty and hunger kills // Invisible, evil disease
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest