- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
-
Mobilarena
════════════◄Xiaomi Redmi Note 4G LTE►════════════
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
8 dolog, amiben a Xiaomi Mi Note Pro veri a Galaxy Note 4-et
-
Fejvadi
nagyúr
Csak óvatosan a TÉMÁKKAL !! Ezeknek a témáknak a 99% v5-re készült és vannak amelyek okozhatnak hibákat. A világos témáknál általában látni is fogsz nagyjából majdnem mindent, de a sötéten nem biztos. Szoktam kísérletezgetni, de fejből kell tudnod mit hol találsz az oldalon, mert lehet nem találod meg a Default témát. Az első pillanattól vadazok egy sötét témát amin fehérek a betűk, de egyszerűen nincs. v5 alá van bőven, de v6 alatt sötét lesz a háttér és a betűk is, aztán nem látni semmi a névjegyzékben és a beállításokban, stb.
-
Fejvadi
nagyúr
Mi3 alatt ezt tapasztaltam.
Úgy vettem észre, hogy ez verzió függő (MiKey). Letöröltem de a következő frissítésnél visszajött. Következőre megint feltette. Aztán megint kitöröltem és pár frissítés erejéig nem láttam. Egyszer csak megint jött. Gondoltam nem érdekel maradjon, nem törölgetem állandóan. Jött a frissítés és ott volt, mivel előtte már nem töröltem. Következő frissítés és magától eltűnt. Most már 3 frissítés óta sehol, pedig utoljára már nem töröltem.Arra a következtetésre jutottam ami lehet marhaság, hogy talán akkor települ, ha a programban frissítés történt. HA kitörlöm és a MiKey-en belül nincs frissítés, akkor addig nem is települ.
-
törölt tag
Témát érdemes letölteni, vagy össze zilálja a romot?
-
blakey
titán
Mivel az a ROM-mal feltelepül, gondolom egy link utal rá, tehát nincs benne a ROM-ban, én lementettem az app-okat és töröltem, egyedül a MiTransfer és a Hangalapú keresést hagytam meg. Amúgy 4 program települ.
BÚÉK! - *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
zzola
titán
Egy érdekes dologra lettem figyelmes! Ha feltolok egy romot, akkor ugye az asztalon lesz mikey, mitransfer ikon. Ha nyomok egy factory resetet, akkor utána már nincs az asztalon az említett 2 program...
-
blakey
titán
válasz Fejvadi #1183 üzenetére
Jaj, igen, másra gondoltam.
#1184) Cfc_Boy
Kezeli.[ Szerkesztve ]
BÚÉK! - *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
törölt tag
sdhc kártyát kezeli?
-
Fejvadi
nagyúr
válasz #70516736 #1174 üzenetére
Valamilyen Stabil v5 létezik, de csak Kínai-Angolban.
Stabil v6 majd csak akkor lesz ha már fejlesztgetik az újat. Addig mindig is csiszolgatni fogják.
Mi3-hoz van stabil v6, de katasztrófa, közel nem olyan jó mint a develope.(#1176) Zolar
Ilyen jókat is tudok(#1180) Cfc_Boy
Beállítások / Rendszer / tárhely / Sd-kártya / USB-Tár törlése[ Szerkesztve ]
-
-
terra052
őstag
válasz Dave920117 #1178 üzenetére
Pl. a kulonbozo smart kiegeszitokkel valo BT kommunikaciora hasznalt. En mindig torlom ezt is, nalam semmilyen gondot sem okoz a hianya, pedig aktivan hasznalok parhuzamosan bt headsetet es audio csatlakozot is. Fagyaszd le, ha problemat okoz, kiolvasztod.
[ Szerkesztve ]
werkmania.hu
-
törölt tag
a telefonon belül hol lehet leformázni az sd kártyát
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz Dave920117 #1178 üzenetére
Kell a Rádióhoz tartozik.
És rendszer folyamat szóval alapból nem lenne jó törölni.Samsung S23 Ultra 12/512
-
Dave920117
tag
ANT HAL Service mire jó, kell a telefonra vagy törölhetem?
-
törölt tag
-
Kinsiinoo
senior tag
Fejvadival értek egyet, akkor nektek nagy pechetek van ,mert semmi baj nem volt a 5.1.23-al leginkább.
Valószínűleg tényleg csak anomália pár telefonon.
A hangok kijelzését meg javították már a multiban.
Szóval happy
Mindenkinek szurkolok ,hogy rendbe jöjjön a telefonja[ Szerkesztve ]
Samsung S23 Ultra 12/512
-
Bailey
senior tag
Én még pénteken tettem fel simán frissítésként, és az egyedüli probléma a hangerő kijelzéses dolog. Hívókép van, sőt mintha készenlétben kevésbé merülne, pedig folyamatos LTE adatforgalom megy éjjel is.
[ Szerkesztve ]
-
Bargain
tag
Jól éreztem, hogy nem szabad ezzel kapkodni. Fejlesztői (teszt) romok ezek, ezért soha nem rakom fel egyből pénteken amikor megjelenik. Várok 1 napot elolvasom a globál fórumon, milyen bugokat sorolnak fel ott az emberek, itt is megvárom a tapasztalatokat. Ha stabil a rom csak akkor teszem fel.
Egyelőre marad a 5.01.16.
Az nekem rendben működik és kb. szinte mindent tud, amit használok.Cukor az élet, csak tudni kell szopogatni!
-
Dave920117
tag
Én akárhányszor indítom el a Battery Doctort állandóan gyors merülést ír, még akkor is ha előtte kikapcsolok pár dolgot..
-
blakey
titán
válasz Fejvadi #1160 üzenetére
Én sem értem, nálam még az akkuidő is javult, 1-2% merülés éjszaka, semmi nincs kikapcsolva.
Egyedüli hiba amit az itt leírtak után megnéztem, a hívókép hiánya, az nálam sincs, minden más egyelőre teszi a dolgát.BÚÉK! - *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
XIII Ramses
aktív tag
Gyerekek, nektek megy a hang alapú keresés?
-
Kinsiinoo
senior tag
Legalább már rajen-ék javították
Samsung S23 Ultra 12/512
-
Fejvadi
nagyúr
Lehet azoknál volt főként akik a Magyar oldalról töltötték le?
-
Meghivott
addikt
Szerintem javítva lett a magyar oldalon, letöltöttem megint és wipe nélkül is tökéletes (nem kér sim aktiválást, hangerő kiírás is jó).
-
sanyci
senior tag
Rengeteg wipe all és a 10-i ROM újrarakása után talán kezdhetem újra belakni a telót...
...a végén nálam is előjött még a SIM-hiba is...Lenovo IdeaPad 5G; Samsung A52S 5G; Garmin Instinct Solar 2x
-
Kinsiinoo
senior tag
A hangerő szabályzó összekutyulása javult?
Samsung S23 Ultra 12/512
-
blakey
titán
Nincs hívókép, most próbáltam ki, egyébként nem használok képeket.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz Dave920117 #1122 üzenetére
Van egy ikon a telefonban "Téma" a neve Internett kell hozzá
-
zzola
titán
-
blakey
titán
Ha kötözködni szeretnél akkor nem a megfelelő embert nézted ki. De tudom, hogy sok ember frusztrált és nem tud értelmezni. Írtam olyat, hogy a hiba nem létezik? Köszönöm Béla.
-
blakey
titán
Nem értem, hogy mi a gond, nálam semmi extra nem történt. Érdekes dolgok ezek.
-
sanyci
senior tag
Remélem a downgrade után se ragad be semmi e heti szemét, mert amíg nem oldják meg, hogy a belső memória ne SD-nek legyen titulálva, addig macerás még a mentés is egy wipe all előtt...
(Megoldottam, de pont a beépített backup nem megy miatta, meg ugye az app2sd se)Lenovo IdeaPad 5G; Samsung A52S 5G; Garmin Instinct Solar 2x
-
sanyci
senior tag
Nna, most, hogy töltöm le a múltheti romot, ilyet ír az értesítéseknél, hogy Xunlei letöltőmotor kikapcsolva...
Szóval tényleg kár volt tegnap frissítenem...[ Szerkesztve ]
Lenovo IdeaPad 5G; Samsung A52S 5G; Garmin Instinct Solar 2x
-
Kinsiinoo
senior tag
Mikor a hangerő gombot nyomkodjátok nektek is az értesítési hangot írja?
Samsung S23 Ultra 12/512
-
Meghivott
addikt
Nálam minden ok volt eddig, de az okoslottó nem megy, a rendszer pedig kiírja hogy nincs aktiválva a sim... Teendő? Köszi
-
Kinsiinoo
senior tag
Srácok eddig nekem semmi gond vele, lehet h akkor ilyen 50%-50%-os dolog ez most ,hogy kinek cseszekedik :/
Azért majd valaki írja ki ,hogy ha rajen javította a ROM-ban.Samsung S23 Ultra 12/512
-
sanyci
senior tag
Fasza.
Nálam se megy a hívókép, de nem tudok wipr all-t csinálni, mert nincs elég hely az SD-n, mert az emulált SD-re akar menteni!Lenovo IdeaPad 5G; Samsung A52S 5G; Garmin Instinct Solar 2x
-
Dave920117
tag
Tegnap este tettem fel az új romot, eddig minden oké. Azt hiszem a merülés is helyreállt, még a múlt héten az iránytűt próbálgattam meg a gps-t, lehet amiatt volt, leállítottam mindkettőt.
Témákat honnan érdemes leszedni a telefonra?
-
törölt tag
Addig nálam is csak egy két dolog nem ment pl: hivónál nem volt kép, amíg nem nyomtam neki egy wipe all datát utána nem találta a billentyüzetet
-
Fejvadi
nagyúr
Én nem pucolom le teljesen csak a Wipe Cache, de ha nincs semmi anomália, igazából azt sem kellene. Egy hónapja csináltam az Mi3-n egy tiszta telepítést, mert csak úgy éppen olyanom volt Lehet, hogy tényleg a tiszta telepítés okozhatta nálad? Akkor kellene a legjobbnak lennie.
-
blakey
titán
Múlthéten tapasztaltam, hogy az EU és a magyar oldalon lévő legfrissebb ROM nem azonos méretű, ráadásul az EU-sat hibásnak jelezte, a magyarral minden rendben volt.
Szerintem a gyári, frissítési módszer teljesen elegendő és egyelőre biztonságosnak tűnik. Az új frissítéssel mintha javult volna az üzemidő, de ez még nem biztos.
Egyelőre semmi gondom az új ROM-mal.BÚÉK! - *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
zzola
titán
válasz Fejvadi #1111 üzenetére
Én Philz recovery-t használok! Mit írták, itt a ROM a hibás és nem az emberek...
Teljesen mindegy, hogy a menüből indítod vagy sem, annak mindenképp jónak kellene lennie...Csak magamat tudom igazolni!
"Szerző: rajen » 16 perccel ezelőtt
Tudnak a hibáról, javítás alatt. Addig is tegyétek vissza a múlthetit!"
[ Szerkesztve ]
-
Fejvadi
nagyúr
Nem tudom, de nekem még egyszer sem volt hiba, se a Mi3, se a 4G-vel a kb.40 alkalommal. Én sosem szedem a Magyar oldalról, mert mire ott megjelenik már rég fent vannak nekem, de ez nemhiszem, hogy számítana. Igaz vettem már észre olyat, hogy amikor letöltöttem mint a Magyar, mint az EU oldalról ua. nem voltak egyformák a méretek, nem is értettem és szóltam másnak is, hogy nézze meg, de nála is különböző volt.
-
Fejvadi
nagyúr
Miért telepítitek MiRecovery alol??
Az a legtöbb esetben nem jó vagy hibásan teszi fel és ráadásul minden alkalommal át is kell nevezni updata.zip-re. A frissítésnél kell feltenni és akkor nincs semmi hiba, olyan mintha OTA lenne.(#1101) Kinsiinoo
Nagyon ritkán használom a fényképezőt és álltalában Automatán hagyok mindent.[ Szerkesztve ]
-
sanyci
senior tag
Nálatok is hibásan jekzi ki a hangerő gombok megnyomásakor a megjelenő tárcsán a hangerő nevét?
Pl. Bluetooth-ot ír Media helyett, Értesítés-t Csengőhang helyett, stb.Lenovo IdeaPad 5G; Samsung A52S 5G; Garmin Instinct Solar 2x
-
zzola
titán
Hát, furcsán hangzik, de nálam is előjött a hiba frissítés után! Pedig én philz recovery alól toltam fel...
Úgy, mint itt: (#1059) Cfc_Boy
[ Szerkesztve ]
-
Kinsiinoo
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest