- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
-
Mobilarena
════════════◄Xiaomi Redmi Note 4G LTE►════════════
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
-
opzozi
tag
Sat, 06.12.2014 20:39 h Hungary The shipment has arrived in the destination country
Na, azt hiszem innen már nem sok idő.
Xiaomi Poco X3 Pro
-
Nataniel
senior tag
Ha most (2014.12.07) megrendeled a Xiaomishop.com-ról
Telefon(ajándék tokkal,érintőceruzával, kijelzővédő fóliával)+piston füles+az „üvegfólia" átszámolva 61 ezer,ebben benne van az EU raktárból szállitás.Ha a Xiaomishop.hu-ról rendeled (és akkor csak a telefont értem)+füles+üvegfólia (tehát itt nincs benne az ajándéktok,cerrka,és fólia)
A végősszeg 78200 forint....[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE 6/128 | Xbox One S 1TB | Playstation 5 1TB Üdv: Sunny
-
zzola
titán
4.12.5-ös romot valaki feldobta már?
-
Fejvadi
nagyúr
Az óra színe nem változtatható. Lehet cserélni más órára. Téma cserénél is változik az óra, de nem csak a színe, hanem amit beépítettek. Külön csak az órát is lehet cserélni ha a téma megfelel.
Felhőt nem használok azt nem tudom mekkora, de adják. Ha jól tudom SMS-ben kell visszaigazolni.
-
Graphics
Jómunkásember
-
Nataniel
senior tag
Uraim,és tőgyeim, egy kérdés,több részletben... NOTE 4G. az LTE simasimes verzió: az Antelifeon azt irják,64ig tuningolható a cucc, a Szájomishopposok azt irják 32ig tolható.... mi az igazság? Másik kérdés,TréMagentával 4G-n tudna valaki feltenni mobilnetes speedtestet?
Minden infó jól jönne,az adatátvitellel,és az adattárolással,mert meglepném magam antéról... egy retekvári Lg G Prot akarok lecserélni...Kösziköszi.
Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE 6/128 | Xbox One S 1TB | Playstation 5 1TB Üdv: Sunny
-
Graphics
Jómunkásember
Én használtam már másik 4.4-essel, most is itt van a MiBand. simán menni fog vele, majd e-mailben átdobom a friss szoftvert, azt kell a telefonra rakni
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
zzola
titán
Üdv!
MA nekem is sikerült hozzájutnom egy ilyen készülékhez! Mi Band-et használ valaki hozzá? Rendeltem egyet, kíváncsian várom...
-
Kowax
tag
Sziasztok!
Egy Xiaomi Redmi Note 4G-s verziójú telefon büszke tulajdonosa lettem a tegnapi napon.
Azonban nem sikerül rájönnöm, hogy a betűk színét hogyan tudom megváltoztatni? Pl. a kezdőképernyőn lévő óra számainak a színét szeretném világosra változtatni. Vagy ez témától függ? Vagy hogy működik? Még új vagyok MIUI témában.
Másik kérdésem, hogy az MiCloud -dal kapcsolatban azt olvastam korábban, hogy 1 TB-os ingyenes tárat lehet kapni. Ez igaz, vagy sem, esetleg már nem aktuális, mert megváltozott a rendszer? Ha mégis igaz, akkor a menetével kapcsolatban valaki valami segítséget tudna adni?
Előre is köszönöm a segítséget!Böff!:))
-
Graphics
Jómunkásember
4G-m volt eladó ,de el is kelt. igazából nekem +1 volt, semmi indokom nem volt az eladásra, de ezt itt nem reklámozom, mert fórumban tilos
A véleményem, hogy ezzel a procival kellően gyors lett a V6os rendszer, amit szokni kell azoknak, akik v5-re voltak ráállva.
Kíváncsi vagyok a Note 2-esre, mert tán az is a közeljövőben érkezik.
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
-
Graphics
Jómunkásember
Nem is fog senki sem keresni se emailben, se telefonon.
Ha vámeljárás van akkor majd küldenek egy ajánlott levelet, és emailben beszolgáltatod az adatokat, ha kérik.
De ameddig nincs állapotváltozás ne erőltesd. Ha majd vámeljárás alá vonják, max akkor
-
dt451
csendes tag
2014-12-04 09:31 The item is being processed by customs
2014-12-04 08:21 The item has been processed in the country of destination
2014-12-03 20:37 The item has arrived in the country of destination
2014-12-02 16:09 The item is on transport to the country of destination
2014-12-01 13:55 The item is at the PostNL sorting center
2014-12-01 09:06 The item is on transport to the PostNL sorting center
2014-12-01 08:00 The item is on transport to the PostNL sorting center
2014-11-28 14:19 The item has arrived in the transit airport
2014-11-27 02:42 The item is ready for shipment
2014-11-27 02:39 The item is pre-adviced
2014-11-26 22:01 The item has left the originating countryMost ugrik a majom a vízbe...
SMS vagy mail még nem jött.[ Szerkesztve ]
-
opzozi
tag
Hamarosan engem is boldogítani fog egy ilyen "kicsike"
Wed, 03.12.2014 19:31 h Hagen, Germany The shipment has been processed in the parcel center of origin
Wed, 03.12.2014 19:39 h -- The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronicallyXiaomi Poco X3 Pro
-
t.imi
addikt
A telefonra raktam és wov. Fent is van
Átlapoztam párszor, de nem találom az asztal ikonok számának a beállítását. 5*5-t szeretnék. MTK-s gépen volt lehetőség rá, V5-n itt csak 4*4 és 4*5-t lehetett választani, most már azt se.
Illetve kamerában mpixelt sem látok egyenlőre. -
Fejvadi
nagyúr
-
Graphics
Jómunkásember
-
Graphics
Jómunkásember
Nyugi nekem is
Tegnap lecsúsztam egy 8magosról. A másikat meg nincs szívem felbontani
-
Graphics
Jómunkásember
A letöltőmotornak pedig valahol ott benne kell lennie
Nem a mobil adat korláttal van a gond, hanem hogy mekkora méretet engedjen letölteni.
Eszközök mappa - Letöltések - ott bal menügombot nyomd meg - beállítások és a mérethatárt állítsd nincs korlátra.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Security-ben beállítottad , hogy ne 1MB legyen a korlát?
V5-ből amúgy csak ilyen vegyes nyelvű van, nem is fogják már kikalapálni.
V6-ot tolják
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
ROM letölt: [link]
Készülék belső memóriájára felmásol.
Updater / frissítés app-ba bemész, majd ott bal menügomb, frissítés kiválasztása, betallózod rányomsz, és megcsinálja a recoveryben a telepítést.
Újraindul, örül, új rendszer fenn amint látom már frissebb is mint amit én felraktam
Adatforgalom máshol van, a Biztonságban kell beállíani a mérletkorlátot
[ Szerkesztve ]
-
t.imi
addikt
Reggelt.
Végre megvettem a mütyürt.
khicnbf 96.0 rom van rajta, de sehogy nem tudom frissíteni.Kb 80% magyar, 15% angol, maradék kínai. 3G adat sem óhajt működni a google playban. Security-ben beállíttattam amit kell.
Valami ötletetek ezekre? -
dt451
csendes tag
[ Szerkesztve ]
-
Fejvadi
nagyúr
válasz maximilian4 #159 üzenetére
-
dt451
csendes tag
-
Graphics
Jómunkásember
Ez nem egészen így van.
Több webshop nyújt ilyen szolgáltatást, és Hollandiában nem vámolják a csomagot, ott átcsomagolják, és tudok mutatni olyan csomagot, amin semmi kínai felirat nincs, csak Hollandia
Innentől kezdve pedig már EU-s.
-
-
Sir Sparrow
tag
Sziasztok! A testvér topicból (8 mag, WCDMA) jöttem érdeklődni, hogy használja-e vki a telefonját flip-tokkal és működik-e az automata képernyő ki-be kapcsolás, a tok nyitása, ill. zárásakor?
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
-
Graphics
Jómunkásember
Ha már a PostNL szortírozóban van onnan már nem túl sok idő mire megjön
-
dt451
csendes tag
Jelenlegi állás:
2014-12-01 09:06 The item is on transport to the PostNL sorting center
2014-11-28 14:19 The item has arrived in the transit airport
2014-11-27 02:42 The item is ready for shipment
2014-11-27 02:39 The item is pre-adviced
2014-11-26 22:01 The item has left the originating countryEz még eltart egy darabig.
Már látszik a fény, csak rohadt hosszú az alagút... No meg remélem, hogy elmarad az éles kürtszó, meg a zakatolás a fény irányából...
Közben azért írtam egy vázlatot a teszthez, ha addig nem születne meg más tollából. Valami olyasmi vonalon indulnék neki, hogy mire számítottam az előzetes kutatgatás nyomán, és végül mit hoz ebből...[ Szerkesztve ]
-
Meghivott
addikt
A 14.11.21es rom esetében hogyan tudom rootolni a készüléket?
-
Fejvadi
nagyúr
Nem céloztam én különösebben senkire, max. beleértetted magad a tucatba. Elég unalmas állandóan azt olvasgatni, hogy "honnan vegyem", Az Angol tudásod biztosan nagyon jó, de ettől még jó sokáig várhatod mire visszakapod. SufniGSM-ről nem beszéltem, mert olyan helyről sosem veszek. Nem érdekel a barkács garancia a garázsban. Nekem a pár ezer az nem 15-20 ezer, viszont a te 53 és az én 57 az csak pár ezer és én nem várok rá heteket és gond esetén nem szaladgálok még a postára sem. Ha véletlen postázni kell akkor már nulla a különbség. Te értelmes vagy és én primitív és még is te vagy aki mindent ellenkezőleg írt le mint amit én írtam. Nem szóltam én rád egy rossz szót sem, ha meg magadra ismertél, akkor magadnak tedd fel a kérdést, hogy "miért?". Remélem elég primitív volt ez is.
[ Szerkesztve ]
-
b.kov
senior tag
Először is bocsáss meg, ha az "agyatlan" kifejezést rám is értetted, úgy gondolom, hogy 2 hozzászólásomból ilyen következtetést levonni csakis primitív gondolkodással érhető el.
Másodszor, ahol néztem ezt a telefont, legalább 65-70 ezer forintot kérnek el érte (az is sufni gsm), egyedül a xiaomishop hu az, amit hitelesnek tekintek teljes mértékben. Az sem 57000,-. A sufni gsm garanciát inkább ne is taglaljuk, volt szerencsém vele, nem ajánlom senkinek. Nem gondolom, hogy külföldi garancia sokkal macerásabb lenne (persze angoltudás kinek hogy..).
Harmadszor pedig relatív, hogy kinek mi a pár ezer forint, de úgy gondolom, hogy 15-20 ezer forintos felár igenis sok egy ilyen árkategóriájú telefonért. A xiaomishop com-on egész pontosan 52478.94 Ft szállítással együtt!Részemről téma lezárva, az értelmes választ pedig ismét csak köszönöm.
-
Fejvadi
nagyúr
-
Graphics
Jómunkásember
Nincs is gond a körülnézéssel
Kb ez a reális ára.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz Graphics #142 üzenetére
Ennyiért vettem, minden kockázat nélkül itthon, root és a legújabb v6 21.-ei kiadásával, 1 év gari, ingyen futár, és gond esetén cseretelefon ingyen futárral. Kaptam +2 fóliát és egy szilikon tokot ajándékba. Nézzetek már körül itthon mielőtt nekifuttok a nagyvilágnak. Lepróbálva és 100% eredeti.
-
Graphics
Jómunkásember
180$ + 50$ szállítás = 57000 Ft
Hát jónak jó, de nem bestbuy
Itthon: Áfa, artisjus stbstbstb... Sajna ez Abszurdisztán
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Mit kapsz feleannyiért?
Kíváncsi vagyok erre... Mert még Kínából se feleannyi... inkább közel annyi
-
Meghivott
addikt
Root jogot szeretnék adni a sygicnek, de az engedélyek-root jogosultságoknál nem látok egy appot sem...
-
Fejvadi
nagyúr
Holnap jön a masina
-
b.kov
senior tag
Sziasztok!
Bocsi, ha volt már hasonló kérdés, de Eu/German warehouse-nál nem kell vámot fizetni meg semmi? A xiaomi shopja ezt írja, de kíváncsi lennék, ha valaki rendelt már így -
Graphics
Jómunkásember
válasz maximilian4 #131 üzenetére
Aki megkerdezi itt az általában simán megrendeli.
Es nem az ugyeskedes volt a kerdeses
Most egy sima rendelesrol.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz maximilian4 #129 üzenetére
Külföldi rendeléses topic
Van rá élő példa, konkrétan az esetek 80-90%-a. Persze van opció EU warehouse, meg stbstb, HA találsz.
Aki meg kintről rendel, az készüljön a pénztárcájával, mert én idén 10/10-es mérleget tudok felhozni.
Na akkor az miért volt?
-
maximilian4
addikt
válasz Graphics #127 üzenetére
Én sohasem számolok áfával. Pedig múlt hónapban 3 lenovo jött és egyikért sem....szóval érted. Én is beadtam a derekam és úton van a note3 mellé a redmi note 4g.
Amadako
Előnyei:
-Az árkategóriában relatív jó felszereltség, fejlett kommunikációs képességek (lte).
-5,5 HD IPS (bár ez már általános ebben az árkat.-ban)
-f/2,2 optikával ellátott 13 mp kamera
-2gb ram
-bővíthető memória
-MIUI (rendkívűl testreszabható, felhasználó centrikus,gyors, gyakori frissítések)[ Szerkesztve ]
Maxi
-
Graphics
Jómunkásember
-
Amadako
tag
Szia
tesóm szeretne egy telót 50 k körül,nem baj ha kulfoldrol kell rendleni.
Ezt nezegettem redmi note
ti milyen elonyeit es/vagy hatranyit tudnatok elmondani a telónak?
előre is köszi a valaszokat
-
dt451
csendes tag
Berendeltem én is... Sokáig szemeztem, mindenféle kínai csodával. JiaYu G4S, Elephone G6, Coolpad F1, Coolpad 7320, Redmi 1S... Végül ez maradt. Sokáig vívódtam az MTK vs Snapi vonalon is, de végül győzött az utóbbi. 4G alkalomadtán jól jön. A stabilabb GPS, jobb rendszeralapok, újabb SOC (igaz gyengébb... de fejlettebb) mellett tettem le a voksom. Bár eleinte hajlamos vagyok kihajtani, megdolgoztatni az eszközeimet... pár hét múlva, ha lecseng az újdonság varázsa, javarészt már a médialejátszás, könyvolvasás, szükség szerint a navi, alkalmilag a mobilnet marad a telefonáláson túl. Ezekhez meg nem kell erőmű... egy stabil szoftver, ami sok plusz app nélkül megoldja a fentieket. A V6-ra váltást nem tervezem... míg legalább nagyjából ki nem növi a gyermekbetegségeit, és nem lesz legalább annyira funkcionális mint a V5. A 4G olcsóbbnak bizonyult így belefért a keretbe pár kiegészítő is. Érkezik elvileg egy gyári flip, egy plusz hátlap, egy keményüveg "fólia", meg egy Piston II füles. Ha addig nem készít senki tesztet, én szívesen írok majd róla. Csak előbb érkezzen meg.
-
Meghivott
addikt
Azt lehet módosítani V6nál hogy a home gombot 2x kell menyomni ahhoz hogy egy mappában lévő alkalmazásból a főképernyőre kilépjek?
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Aki esetleg fontolgatja a beszerzest. Dobjon egy privit.
-
Meghivott
addikt
Remélem, hogy V5-re visszaállítani is ilyen egyszerű...
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Meghivott #113 üzenetére
Simán, en tegnapelott raktam fel. 1perc se volt az egész.
Se wipe, semmi.
-
Graphics
Jómunkásember
Ah, nekem ment a dolog, csak aki e a telefon, o nem volt top gun.
-
Graphics
Jómunkásember
-
Graphics
Jómunkásember
-
Graphics
Jómunkásember
Nyelv?
Magyar-e mindenhol?
Pl settings rész.Felrakas simán updaterrel ?
Kell-e wipe vminek?[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Valaki feldobta már a V6-ot? Kellene tapasztalat róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest