- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
ValoVillam
tag
3 hete van meg. Éppen "csak" telefonálni nem tudok vele mert folyton megszakad/nem hall... össze-vissza nyomódnak a gombok miután a fejemhez tartom. A fő gond hogy folyton elnémul a saját hangom és nem hallanak. Az előző telómmal (XRN5) nem voltak ilyesmi problémáim.
-
Alarikman
senior tag
válasz
ValoVillam #788 üzenetére
Igen, ez van. Szerintem egy kalap alá vették az összes hely adatot.
Egy applikáció kérheti a sima hely adatokat (nem pontos=wifi+mobile) vagy pontos(GPS-el megtoldva).
Amit én tapasztaltam, hogy az időjárás és navigációs appok kérik a pontosat általában, ilyenkor megjelenik az ikon is.
A többiek nem jellemző, hogy kérik. Ilyenkor nincs ikon, hiába van bekapcsolva. Nem is merít sokat. -
laslie92
senior tag
Sziasztok. Másnál is bekapcsolva marad neha a kijelző telefonálás közben? Nagyon bosszantó.
-
ValoVillam
tag
Redmi Note 5-ről váltottam (három év után). Mivel a három évet "átaludtam" (nem követtem a MIUI, stb fejlődését), így meglepődve látom hogy a régebben "GPS"-t (vagymit) jelölő ikon jelentése megváltozott. (RN5-ön - szerintem - azt jelentette hogy figyelje-e a műholdakat vagy sem), most viszont azt hogy továbbadhatja-e a - bárhogyan is szerzett - helyadatokat az applikációknak. (HA jól értem.) Emiatt viszont az a kérdés merül fel bennem: a RN10p honnan tudja, mikor is kell műholdakat keresnie (és nem elég neki a Wifi/mobilnet révén szerzett helykoordináta) vmint hogy ez mennyire befolyásolja a fogyasztást. (Most folyamatosan keresi a műholdat?) (Abból is látom a változást, hogy RN10p-n, amikor a "GPS ikon" nem aktív, a Google Helyelőzmények nem is kapja meg a koordinátákat, míg a RN5-ön anélkül is megkapja.)
-
ANDROID???
addikt
válasz
novinyul #785 üzenetére
Köszönöm. Nem nagyon, illetve, ha esetleg mégis, akkor azoknak nem magas igényű játék(ok). Szóval logikusabb 98-ért egy Redmi Note 10 Pro (6Gb), mint egy MI 11 Lite 5G?
Itt Nem jól írták a 90Hz-et.?Vajon lesz most a hónapban rá akció..
-
novinyul
veterán
válasz
ANDROID??? #784 üzenetére
Fotózás nagyjából ugyan az az eredmény, akkumulátor jobb a 10 Pro-ban, mindkét telefon tudja a 120-90Hz képfrissítést(11Lite 5G 10bit-s panelt kapott) méretben a 11 lite kisebb, jobban kézre áll. Prociban a 11 lite 5G Snapi 780G procija 2* erősebb, már ha játszol is.
-
ANDROID???
addikt
A note 10 pro tulajok között sincs, aki kipróbálta ezt is és a Mi 11 lite 5g - t is? Fotós eredmények, akkumulátor adta üzemidő, rendszer használat, folyamatosság, mindennapi használat, kijelző szempontokat figyelembe véve??
-
Jeffi
aktív tag
válasz
Viktor0610 #782 üzenetére
Siker. Köszönöm szépen a segítséget. :)
-
-
Jeffi
aktív tag
válasz
Viktor0610 #780 üzenetére
Persze, épp ez a problémám, hogy újraindításkor bekapcsolja nekem a bluetoothot.
-
-
Jeffi
aktív tag
válasz
Viktor0610 #777 üzenetére
-
-
Jeffi
aktív tag
Sziasztok. Miért kapcsol be a bluetooth minden telefon újraindításnál?
-
Joe.36
addikt
Sziasztok, másodlagos ( munka ) telefonnak lett véve. T-nél így 53460.- lett.
Nekem nagyon tetszik eddig.
Spigen tokot és üvegfóliát vettem hozzá. -
válasz
Andrew.f79 #771 üzenetére
Tudtommal egyik Xiaomi sem támogatja a kép leadását MHL vagy milyen csatlakozón.
-
Andrew.f79
csendes tag
Az lenne a kérdésem ha valakinek van róla tapasztalata hogy usb-c - HDMI MHL kábellel vagy átalakító+kábellel TV-re kötve működik ? Nem smart tv amivel össze kéne kötni, ezért kérdés a kábeles megoldás, egyéb okos kütyüt sem akarok venni. Pár napja vettem egy 8/128 verziót 249 EUR áron, amire nekem kell tökéletes, nem prémium telefon de egyáltalán nem is annyiba kerül. Semmilyen wifi problémát nem tapasztaltam amit előttem leírtak. A kijelző szuper a kamera teljesen elfogadható, amúgy DSLR-el fotózok, az akksi sokáig bírja, és a reklámok teljesen kikapcsolhatóak. Negatívum a túl nagy méret, de ezt majd megszokom, és az értesítő led hiánya.
-
Matej
tag
válasz
baluponthu #763 üzenetére
Nem, szerencsére nem karcolta meg.
Kértem segítséget a cégtől, nem kaptam.
Visszaküldtem, nem fogok görcsölni vele. -
tonyrulez
őstag
válasz
Viktor0610 #768 üzenetére
Régen megfelelőnek hitt beállítások mellett is volt ezzel probléma (alkalmazás lelakatolása, MIUI optimalizáció kikapcsolása fejlesztői beállításokban, stb), de ha nincs vele gond akkor rendben van.
Ettől függetlenül van ajánlott ROM?
-
-
tonyrulez
őstag
Sziasztok,
Note10Pro-ra váltáson gondolkodok. Van már erre bevált, stabil AOSP ROM a MIUI lecserélésére? Vagy már fejlődött annyit a MIUI hogy már nincsenek problémák az alkalmazások agresszív bezárásával? Korábbi telefonoknál (Note3Pro, Note5Pro) mindig áttértem valami másra mert a MIUI nem jött be nekem.
-
baluponthu
csendes tag
válasz
Viktor0610 #764 üzenetére
Én sem voltam rá felkészülve, meg is döbbentem rendesen... Sose volt ilyen tokom, most kipróbáltam, jó tanuló pénz volt... Még szerencse hogy a gyári fólia kapott.... :(
-
válasz
baluponthu #763 üzenetére
"Nekem a jobb felső műanyag ablak össze vissza karcolta a gyári fóliát."
Én ezért nem vennék semmilyen műanyag nyitható tokot. -
Tigryss76
tag
Csatlakoznék "madmike" hozzászólásához. Hátha valami beragadt. Nem gondolnám, hogy hardver, valahogy nem hiszem el. Rengeteg Xiaomi termék ment át a kezem alatt az elmúlt 5-6 évben, és semmi gond nem volt velük. Persze a tömeggyártás vonza eme kockázatot.
Nekem a Redmi Note 7 után ez a készülék a kompromisszum mentes használat alapköve.
Hajlanék egy hard resetre ... -
amdboy
senior tag
Sziasztok! Látom mások is küzdenek akku problémával. Sajnos nálam is ez van. Vagyis indokolatlanul gyorsan merül a telefonom. A helyzet az, hogy note 9 prom volt ezelött, de annak fènèvekkel jobb volt az akksija
-
Orgi
addikt
Sziasztok!
Barátnőm ilyen telót vett magának, a kamera szempont lett volna, a teszt alapján elfogadhatónak tűnt a dolog... Viszont élőben hatalmas csalódás, ezek a fotók nem túl jó minőségűek, főleg a széles látószögű kamera amire vmiért rákattant... az én Honor 20-am látványosan jobb képeket csinál. A mobil képernyőjén tök jól festenek, de monitoron nagyban már nagyon nem. Teljesen el van kenődve, de Gcammal lehet ezen javítani, érdemes feltenni? Előre is köszi! -
makoss
veterán
válasz
Cranberries #748 üzenetére
Oké, de pontos paramétert adjatok már meg, vagy típust, linket, köszi!
-
Tigryss76
tag
Én magam esténként repülő módba rakom a készüléket.
Valamint hetente egyszer ki is kapcsolom, vagy újraindítom.
Lehet hogy baromság, de nekem nem produkál merülési anomáliákat a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Topkamerával és csúcskijelzővel villant a Redmi, de nem minden arany, ami fénylik.
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Villanyszerelés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- E-roller topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Medence topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest