Új hozzászólás Aktív témák
-
CortezX
aktív tag
válasz
szabozsolt87 #2002 üzenetére
Én a xiaomi.eu romot ajánlom, abból is a 12.5.9-et. Amióta ezzel használom azóta szinte hibátlan a telefon. Nagy ritkán van csak egy - egy fagyás/restart.
-
CortezX
aktív tag
Fél éve használom a telefont (előtte Mi9se, azelőtt volt RN5), de egyre jobban kezd bosszantó lenni a BT médialejátszás közbeni recsegés/pattogás. Több eszközzel és appal is próbáltam, de mivel nem mindig produkálja nem tudok rájönni mitől lehet (ilyenkor csak restart orvosolja ideig óráig). Equalizer, hangeffekt nincs bekapcsolva és a korábbi telókkal soha nem volt ilyen gondom (ugyenezekkel az eszközökkel). Előfordult ez még valakinél? A közelségérzékelő hibával megtanultam együtt élni, de a kamerától többet is vártam. A Mi9se valahogy jobban össze volt rakva szoftveresen. Ha lesz időm, fel akarok rakni egy EU stable romot, de ha ott is előjönnek ezek a hibák, valszeg megválok tőle...
-
CortezX
aktív tag
válasz
vincotte23 #1149 üzenetére
Gyenge térerő esetén más telefonoknál is ez van sajnos (tapasztalataim szerint).
-
CortezX
aktív tag
válasz
ANDROID??? #914 üzenetére
Nekem csak gyenge térerő esetén merül jobban a megszokottnál. Barátnőm P30-a viszont rendszeresen produkál bezárt alkalmazások mellett is brutál merülést (pl hétvégén 30%-ról 0-ra 2 óra alatt) ugyanazon környezetben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged