Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
zekk007
aktív tag
Hát elég értelemszerüen írta le djkacor kolléga így csak őt tudom idézni: "Nah én úgy csináltam hogy letöltöttem Play áruházból a MIUI Downloader nevű appot ilyen sárga ikonja lessz és azon belül lekell töltsd a neked megfelelő szoftvert nekem eu- rom van fent szóval az EEA Stable kellett és abból is a 13.0.17 először mert nem engedte mindjárt a 14.0.2 -t. Szóval ha letöltötted az appból a 13.0.17-es szoftvert a fentebb leírtak alapján be tudod tallózni manuálisan a frissítő csomagot és már telepíti is ha végzett vele utánna autómatikusan fel fogja ajánlani a 14.0.2-t amint bekapcsot a telefon."
-
aldebaran
addikt
alapértelmezetté kell tenni.
Itt egy régebbiről leírás, de remélem, meglesz. Ha nem, holnap leírom.
-
Fulár
senior tag
Sohasem volt.Szerintem a legegyszerűbb ha belépsz Google Play-ba.Rákeresel a Gboardra és katt az eltávolításra.Utána pedig a firrítésre.Ha nem válik be keresd meg a Gboard-ot az Alkalmazások között.Katt az Adattörlésre és mindent gyalulj.Viisza fog állni alaphelyzetbe de ez legyen a legnagyobb probléma.Ha ez sem oldja meg akkor passz.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Topkamerával és csúcskijelzővel villant a Redmi, de nem minden arany, ami fénylik.
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest