- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
zekk007
aktív tag
Hát elég értelemszerüen írta le djkacor kolléga így csak őt tudom idézni: "Nah én úgy csináltam hogy letöltöttem Play áruházból a MIUI Downloader nevű appot ilyen sárga ikonja lessz és azon belül lekell töltsd a neked megfelelő szoftvert nekem eu- rom van fent szóval az EEA Stable kellett és abból is a 13.0.17 először mert nem engedte mindjárt a 14.0.2 -t. Szóval ha letöltötted az appból a 13.0.17-es szoftvert a fentebb leírtak alapján be tudod tallózni manuálisan a frissítő csomagot és már telepíti is ha végzett vele utánna autómatikusan fel fogja ajánlani a 14.0.2-t amint bekapcsot a telefon."
-
aldebaran
addikt
alapértelmezetté kell tenni.
Itt egy régebbiről leírás, de remélem, meglesz. Ha nem, holnap leírom.
-
Fulár
senior tag
Sohasem volt.Szerintem a legegyszerűbb ha belépsz Google Play-ba.Rákeresel a Gboardra és katt az eltávolításra.Utána pedig a firrítésre.Ha nem válik be keresd meg a Gboard-ot az Alkalmazások között.Katt az Adattörlésre és mindent gyalulj.Viisza fog állni alaphelyzetbe de ez legyen a legnagyobb probléma.Ha ez sem oldja meg akkor passz.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest