- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szbtms
csendes tag
Szerintem arra, hogy a későbbi autókat (nem a mostani 4-et) nem érdemes most megvenni (1 700 000 M$) és fejleszteni (még egyszer legalább annyi M$) , hanem majd az event-tel csináld meg (kb. 1.5-1.6 milló M$ + 335 arany és 50 arany visszajár).
Mondjuk ez eddig is igaz volt, összességében jobban megérte megcsinálni egy-egy event-et és fejleszteni mondjuk sor 3-ra, mint megvenni az utót és utána feljleszteni.Amúgy én a 2022-es sorozatból csak egyet csináltam meg, de a mostani frissítéssel a 2022 Season-ön belül van egy Grand Prix Special Events rész 4 tier-rel. Ebből az első kész, hármat elkezdhetnék. Ott írja is az 50 aranyat. És ír még 2400 VP-t. Miközben van olyan round, ami már lejárt és volt benne 22-es F1. Remélem, hogy nem a mostaniba számít bele
-
Aladdin
aktív tag
Nekem a Jag meg multkorrol ki van fullozva, a Ferrari meg 21/28-as, sor 3 tuning, igy a PR szamuk szinte egyforma. A Jag-gel mentem, egy C-re jo voltam igy. Szerintem a B-t nem tudom osszehozni vele, az csak a kimaxolt Ferrarival menne. De en pl. aranyat nem koltok a TT-re, mert mindek.
-
balintka
addikt
Ahhoz képest hogy 1550 arany vagy mennyi a fullozása, egyáltalán nem olyan nagy durranás kezelhetőségre és sebességre sem... Sokkal többre becsülöm akármelyik Bugattit vagy a Venom F5-öt például.
Sajnos nagyon elmegy a játék abba az irányba, hogy az újabb autók fejlesztési költségei irreálisak a korábbi autókhoz képest.
-
Aladdin
aktív tag
Na jo, de azert ne sarkitsuk igy ki a dolgokat. Az, hogy az elozo evadokban hasznalhattal egy, mar megszerzett autot, az sem volt ingyenes. Attol meg ugyanugy tuningolni kellett minden ujabb versenyre, nem keves penzt beletolni, es azt se felejtsuk el, hogy a pilóta es a csapatfonok fejlesztese piszkosul sok aranyba kerult. Itt meg nyilvan nem hasznalhatod, a mar tuningolt autot, hat abban mi lenne a buli. Akkor egyet megvettel es innentol kezdve csont ingyen megkapnad a tobbit. Nem?
-
Szbtms
csendes tag
Köszi! Akkor most megcsinálom, ameddig tudom, aztán folytatom a fejesztéssel, ha lesz akció, ha nem. A VP pont miatt lenne jó befejezni.
Igen, elég nagy szemétség, hogy egy hétre rá akciózzák. A következőkre már jobban figyelek, lehet, hogy most nem éri meg azonnal elkezdeni egy-egy event-et.
Én is fullozni fogom, remélem, hogy tényleg lesz exclusive
-
Aladdin
aktív tag
Pont ezt akartam irni en is, hogy ebben az uj rendszerben valahogy jobban gyarapszik az aranykeszletem.
Par napja megcsinaltam a Bentleyt, nekem ez nagyon hosszu volt egy seggel. Tartottam is egy pihenot ugy 60% nal, utana kihasznaltam az egy oras instant szervizt es befejeztem. Azert ennek a Bentleynek a fizikaja kicsit felrement a 2g-s oldakgyorsulassal. Mindegy, vezetni jo volt, full 3-mal osszejott a WTT C kategoria. Meg mondjuk ami nem tetszik, az a sok flashback verseny, amit megint meg kell csinalni, hogy az ajandek auto osszejojjon. -
Szbtms
csendes tag
Én a napokban több Exclusive sorozatot is befejeztem, szépen gyűjtögettem az aranyat, majd most annyi neki
De lassan a hónap második fele lesz, akkor a napi is többet ad
Szerencsére a frissítésben lévő GT3-as McLaren és Ferrari, valamint a BMW M4 GT4 is fullos nekem így az tiszta haszon lesz (30, 50 és 60 arany). Plusz egy időmérő a GT3-as Ferrarival, ott illene elérni a 100 aranyat.
-
Hát nem tudom... próbálkoztam fullos autóval, de az 5.1-nél megakadtam.
Egyszerűen sehogysem sikerül a 177km/h átlagsebesség... Néztem videót is, ott teljesen más átlagsebességeket láttam az egyes kanyaroknál. Eddig a legjobb átlagom valahol 169km/h lett.
Magamtól nem jöttem rá, mit ronthatok el. -
Lassítani kell őket úgy, hogy sokszor leszel utolsó, persze erre leginkább rövid versenyt használj.
Pl. autocross, vagy speed snap - ráadásul itt látni fogod, hogyan változik az elsőnek az ideje.
Aztán ha már gyengébbek az eredmények a rövidebb versenyen, akkor állj neki a déjtonának. -
DigitXT
félisten
Androidon régen lehetett mókolni a grafikát, még külön program is
volt rá, ami talán már nem, de fájlok átírásával még működhet. -
Én megcsináltam (5535 fejlesztéssel, driver level 4, crew chief level 9).
De ahogy a többiek írták, nem igazán éri meg.
Ez nagyon találó, by szaszyka: "Teljesen felesleges második autót szerezni a semmire."Amúgy az 5.3-nál folyamatosan az első helyezett árnyékában kell menni, úgy sikerül, ugyanakkor a kanyarokba nem rendes fékkel, hanem motorfékkel "vitorláztam be", hogy maradjon elég nafta. Elsőre láttam, hogy nem fog menni, 2. körnél abba is hagytam. De másodikra meglett.
Amúgy meg mindig is utáltam a richmondi pályát. -
cuebler
senior tag
ja. rennsport (911 rsr 2017), egy nap alatt végigtoltam, vip kocsival (nem volt még meg, ugye). a napi feladatok után járó díjakat el lehet felejteni, egyébként nagyjából ugyanaz, ami volt. most várom, hogy lejárjon a következő (j50 championship) event-re a visszaszámlálás (gondolom, naponta egy event-et lehet végigtolni :-) ) gondolom, azok az archive event-ek aktívak, amelyekhez nincs meg a gép.
-
Aladdin
aktív tag
Az MP4-X Exclusive szeriaban a 3-1-es Endurance verseny olyan volt, h atlepted a rajtvonalat gyorsan megfordultal es tilitoliztal a rajt/celvonalon elora hatra, mindezt tenyleg egy nagyon szuk, par meteres tavolsagon belul, es ha eltalaltad, akkor minden egyes athaladas egy le-mans-i kor volt. Sajnos mar bo egy eve nincs. Sok ember, aki eszetlenul, online csinalta tiltast is kapott. En olyan 40 milliot szedtem ott ossze
https://www.youtube.com/watch?v=2SHdCy5yGAA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Trollok komolyan
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPad topik
- Léghűtés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- REpont és hulladékgazdálkodás
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged