- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Yettel topik
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ataaa
csendes tag
válasz
balintka #13729 üzenetére
Úgy tudom, hogy amíg el nem tűnik a round, addig teljesíthető. Ez talán 1 vagy fél év.
Addig remélem lesz rá leárazás és talán exclusive is lesz, így kimaxolva a eround aranyakat is fel lehet szedni utólag.
Nekem aranyba sok lett volna ha mos teljesítem ezt a két M$ sorozatot. -
ataaa
csendes tag
-
szaszyka
senior tag
válasz
balintka #13471 üzenetére
Egyrészt az autók is drágultak, többet kell költeni rájuk, másrészt ha megcsinálod az eventet, és megvan a gép, az még nem elég a szériája utolsó versenyéhez, rá kell még dobni 2-3 tuningot 3-400 aranyért. Mennyi is az a 400 arany 10-15000Ft körül lehet venni? Csak azért, hogy megcsináld 100%-ra.... Hát köszi!
Aladdin: Bocsi, lehet kevertem a Parabolica-t a Silverstone- hosszú egyenes utáni jobbossal a sikán előtt. Az maradt meg, hogy padlógázas a kanyar, de vagy 20x kicsúsztam, és az istenért sem lett meg az ideális ív, hagytam is akkor a francba az egészet. -
Gumi.kacsa
újonc
válasz
balintka #13457 üzenetére
Szintén. Nekem nem volt meg az ID, de így kicsit sokba volt, két motor tuningon kívül fullos, és így is az utolsó versenynapon csak az első, és az utolsó futamokat tudtam hozni, a többi arany (ezen azért eléggé felhúztam magam. Ha már nem keveset költök az autóra, és a PR messze az elvárt felett, akkor menjen már könnyebben, nem mindenki speedmaster).
-
válasz
balintka #13444 üzenetére
Én eleve számítottam erre, és valahogy ráéreztem az "öreg" féktávjaira. Sikerült mindig úgy ráfordulni a kanyarra, hogy később értem be, de előbb gyorsítottam ki, így sokáig tudtam követni, mielőtt elhúzott volna. Persze fullos autóval azért könnyebb. Így elsőre meglett.
Nekem ez a heti wttt volt nehéz. Mármint hogy bekerülni C-be. Végül a BMW m5-tel sikerült.
-
ataaa
csendes tag
válasz
balintka #13356 üzenetére
Remélem az ünnepekre való tekintettel megajándékoznak minket egy csomó 40%-os upgrade kedvezménnyel!
Az új rendszerben valahogy sokkal több aranyat tudok összeszedni, és most rámentem az exluzív autók kimaxolására is. Azok a sorozatok is egy csomó aranyat adnak vissza, ráadásul max autókkal a WTT-k is jobban mennek. -
Szbtms
csendes tag
válasz
balintka #13325 üzenetére
Én az Alipne-t szereztem meg elsőnek és eddig mindhárom eseményre azzal mentem. A másik kettőnél az Aston Martin-t és az Alfa Romeo-t szereztem meg. Minden tuning setup fullos.
Az Alpine driverére költöttem eddig aranyat (L5 most), de csak úgy, hogy amennyi aranyat nyerek F1 event-tel, azt forgatom vissza, pluszban nem fogok/szeretnék rá költeni. (bár most -3 aranynál járok)
A Champion Series és az F1 Exhibition 100%-os. Jó lenne az Alipne-nal megnyitni az Invitational Series-t, de ha nem, azt sem bánom annyira. -
válasz
balintka #13325 üzenetére
Te/ti hogy álltok az idei F1-gyel?
Hát az úgy volt, hogy...
A championship az megvan, megvan 4 autó, ebből 3 fullos driver level (a csapatfőnökök még nem azok), és a hozzájuk tartozó invitational series 97%-on van - az utolsó 40k m$-t majd az 5M m$ után futom, hogy bónuszban kapja.
Redbull, McLaren és Williams és most utolsóként a Merci van meg.
A mercivel most haladok előre a drivel kimaxolásában. -
válasz
balintka #13149 üzenetére
&@#13148Aladdin
Köszi, én a focimeccs alatt fogok nekiállni.mert a Team Principalhoz hianyzik 10.
Azta...
Na majd legközelebbinél, amikor már két tuningcsomag lesz (gondolom Berlini pálya lesz a következő special event, ott majd lehet váltani 13k m$-ért, az meg 60xp-t jelent a team principalhoz.Más:
Nektek a megszerzett m$ mennyi eddig?
ebből még nem kezdtem el statisztikát vezetni, pedig már pár frissítéssel ezelőtt jelezte. Az earnings jelenleg 125 640 969 (ma még nem álltam semminek neki, kertben dolgoztam...) -
Szbtms
csendes tag
válasz
balintka #13127 üzenetére
- megnéztem magyar időzónával 5 reklámot aranyért
- átléptem az időbeállításokhoz és átállítottam Alofi-ra
- visszaléptem a játékba és továbbra is R$-ért lehetne nézni (nem nyomtam rá)
- újra időbeállítás, vissza Budapestre
- vissza a játékba és továbbra is csak R$Lehet azért, mert az Alofi időzóna igazából tegnapi és tegnap végignéztem? Vagy mit rontok el?
-
Szbtms
csendes tag
válasz
balintka #13121 üzenetére
Na jó, de ez nem farmolás, hanem trükközés
Nekem most hosszúak a reklámok, így az sem feltétlenül megoldás. Másrészt jobban féltem a 7-8 éves profilomat, minthogy ilyen miatt kizárjanakNekem még azért kell, 70%-on vagyok (11209/15807 verseny). Nagyon sok sorozat nem 100%-os, csak addig vittem el, ameddig tudtam. Aranyért történő fejlesztéssel lehetne továbblépni, a legtöbb sorozat 90% körül van.
7 autót tudok megszerezni az Archives-ból, most inkább rámegyek erre (várom az akciókatÍgy akkor 13 fog hiányozni a Road Collection-ből. (most 226/246)
Motorsportból minden autó megvan, kivéve a tavalyi és az idei Formula E, valamint a Nascar autókat. Illetve, a tavalyi Formula E-ből 2 megvan, az idei Nascar-ból pedig 3. De itt többre nem is nagyon megyek rá, max ha elérem az 5000000 M$-t és nincs a közelben event.Az F1 2020-ból megvan az összes autó, de darabját 700 valamennyi aranyért fullozni, ráadásul mire elérem a szinteket a 3 körös versenyekkel... Pedig ott van 594 verseny, ami valószínűleg soha nem lesz kész
(11 autó 54 verseny/autó, 1 kész van)
-
szaszyka
senior tag
válasz
balintka #13121 üzenetére
Te tényleg képes vagy/voltál napi 1-2-3 órát bohóckodni a reklámokkal az aranyért? Én még az LP megszüntetése előtt betáraztam arannyal, és kipörgettem 100-ra a játékot. Azóta csak az új autókat szerzem meg, de nincsenek fullozva. Egyedül a wtt, ami izgalmas, és néha az új pályák, de azok is baromi hamar unalmassá válnak. Ennyi idő után farmolgasson az, akinek kedve van hozzá. Unalmas lett a játék, na. Régebben tök jó feladatok voltak a special eventekben, hátrafelé menni, belenyúlt a játék a kormányzásba, stb. Most meg vannak az uncsi lts-ek ugyanazokkal a semmi, dögunalmas versenyekkel.
-
Szbtms
csendes tag
válasz
balintka #13115 üzenetére
Számomra még mindig nem világos, hogy hogy szerzel rövid idő alatt több száz aranyat. Én most a WTTT-ben annyit mentem a B-hez, hogy nem romlott el a fullos Senna GTR. Mindennel együtt nem volt fél óra és 100 arany lesz a jutalom. Ennyi aranyat farmolással több óra lenne összehozni.
A 371. szinten vagyok, ahol 307482 fame pont kell a szintlépéshez. Szerintem a leggyorsabb és legkifizetődőbb verseny a 2019-es F1 Invitational series-ben a 9 körös Monza. 11 perc játékkal 16400 fame-et ad. A szintlépéshez 18.74... versenyt kéne mennem, ami 206 perc (majdnem 3 és fél óra), ami "csak" 48 aranyat ad.
Persze ha naponta ezt megcsinálom, akkor heti szinten több lesz, mint a 100, de naponta 3 és fél órán át körözgetni Monzában... Azért ennyire nem unatkozomÉs nagyon uncsi lenne...
A sorozatokat megcsináltam mindet, ameddig tudtam, kivéve most a Lotus Evija-t, az még nincs kész, illetve van 3 Exclusive, amit csinálok. Az ES-ből jön vissza még sok arany, de az is több óra, mire kész lesz egy.
-
válasz
Hát.. .valamikor elkapja az embert a gépszíj...
jellemzően nem megyek wttt-n sem 4-5 próbánál többet, mert minek. Most is csak azért tettem kivételt a proszívóTT-vel, mert már a második próbára B-t dobott - és ahogy lenni szok', szépen csúsztam kifelé belőle. Aztán még 20-szor nekifutottam, és sikerült a B 50%-ánál magasabb pozíciót fogni - most csak figyelem, hogy mi lesz még pár nap múlva.
Még mindig csak 67% teljesítésnél vagyok a teljes futammennyiséget tekintve, szóval inkább arra kellene hajazni, hogy valahol nyár végére 75% körül legyek... de hát a gépszíj... na meg a hi-fi bogár
-
Aladdin
aktív tag
válasz
En azert, mert a jatekban ezt az egyet tekintem mar csak kihivasnak. Megszerzem az uj autokat, de az csak korozgetes, jo, neha van benne kihivas, de ugy egyebkent meg nem jatszom. Neha farmolgatok, van aranyam eppen eleg, csak tenyleg magamnak akarom bebizomyitani, hogy megy az
-
Szbtms
csendes tag
válasz
balintka #12983 üzenetére
Bal alul fogaskerék - I (info) gomb - Privacy Settings. Itt van a felső kettő, amivel lehet játszani, hogy ki-bekapcsolod. Nekem amúgy továbbra is gyorsan dobja, de szinte mindig hosszúakat. Most az elsőt kikapcsoltam és jönnek a rövidek. De ezzel néha nekem is kell játszani.
-
válasz
balintka #12976 üzenetére
Aranykatasztrófa
Kimerültek a készletek. El kell költözni Alaszkába.
Bocsi, agyamra ment a mai nap, ilyenkor hülyeségeket beszélek.
De valóban, továbbra sem megy rendesen a gyűjtögetés.
Aztán lehet, hogy visszakapcsolom este a 3rd party reklámokat, hátha... bár nem reménykedem. -
válasz
balintka #12970 üzenetére
Nekem val'szeg azért nem ugrik fel, mert egyszer már vásároltam, és az auto play add ki vagyon kapcsolva.
Szóval nekem nem javult meg.Lehet folyamatosan. 4. nap végén vagyok, eddig nem volt vészes (még nekem se), nem kellett kinyomni aranyért semmit.
Jó hír, köszi.
Talán este lesz időm nekiállni. -
-
Petya25
őstag
válasz
balintka #12914 üzenetére
Tényleg elég durva hogy 8 éve fut, majdnem az eleje óta benne vagyok.
A 73% normális játékmenettel nem jött volna össze, persze ha "belecsalod" a goldot semmi sem lehetetlen. Amúgy az utolsó 25% kerül aránytalanul sokba, nem gondolnám, hogy 3-4 hónao elég lesz rá, de cáfolj rám. 95%-on vagyok. Működik még az időzóna ugrás nálad? Úgy hallottam akadnak már vele gondok,. Majmok lassan kijavítják majd. -
tailor
őstag
-
válasz
balintka #12859 üzenetére
Kiváncsi vagyok, hogy az utolsó ilyen f1 special event milyen jellegű lesz.
Oda is írták, hogy very hard, szóval lehet, hogy hasonlóra számíthatunk.
Vagy pont az ellenkezőjére.A Binotto utolsó 2 tuningja miatt álltam csak neki a Ferrari-val, de nem érte meg
Hasonló megfontolásból kezdtem neki én is a Racing Point-tal. De nem jött be a stratégia, így volt vagy 5 skip. (az 5.3-at sajnáltam, mert azt szerettem volna megcsinálni, de hát az időtényező...) -
-
Aladdin
aktív tag
válasz
balintka #12852 üzenetére
"Mondjuk én low brake-kel"
No erről nagyon le kéne szoknod. Hidd el, meggyorsítja a köröket, sokkal jobb időket tudsz majd futni. Én 6 éve játszom, kb 2-3 évnél álltam át a manuális fékre, nem mondom, hogy egyszerű volt. Eleinte csináltam olyat is, hogy némelyik kanyar előtt bekapcsoltam, majd kikapcsoltam, aztán szép lassan elértem, hogy sosem kelljen használni. Hidd el megéri. Én sem vagyok egy Fittipaldi, de nem kellett skipelnem (jó, 7,2.t), mert ha te fékezel, akkor métereket nyerhetsz. -
válasz
balintka #12833 üzenetére
fú... az 5.3 az nagyon állat volt.125.2-es Racing Point-tal próbálkoztam. vagy 15x.... de az is lehet, hogy több volt...
Ennek ellenére annyira időrabló volt, hogy ináb skip.
Túl sok dolgoznyi', otthon is túl sok elfoglaltság, szerintem már végig skip lesz...(hacsak egy esti 20 perces etapba belefér valami).
-
-
válasz
balintka #12784 üzenetére
A 7.1-et megoldottam: az első sebességteljesítésnél megálltam, visszafordultam, majd újra nekilódultam a 0. körben, így ennek a körnek a végére megvolt a 2, az első körben meg megvolt a 3.
Pipa.
Most jöttünk meg kutyasétáltatásból, szóval még csak most lesz a többi.@#12786 balintka
Én 60% fölé kerültem, próbálok haladni.
Azta... én most vagyok 62%-nál... nagyon nyomod. -
-
válasz
balintka #12727 üzenetére
Eddig mind a 4 autót megszerezted?
Hát igen... csak nem bírom abbahagyni 5(?) év után...
sorrendben így jöttek: Red Bull, Racing Point, Mercedes, FerrariHú... a Nascar-t elfelejtettem... hát akkor nekilátok én is még felnyomni a készletet maxra... legfeljebb ha túllőnék a maxon, akkor majd teszek valamit a fejlesztésbe az F1-2019 szériánál; vagy még elvetemültebb módon megnézem a F-e széria szpesöl iventet
, még egy kévádaráló/porszívó megszerzésére.
Közben meglett a Shelby 500 új kocsi is.
-
válasz
balintka #12725 üzenetére
Köszönöm mindenkinek, végül sikerült végigtolni RB16-tal (6352 fejlesztésekkel), és most már van egy Ferrari-m is.
A következő vagy Renaul vagy McLaren lesz, ha lesz kedvem hozzá.Egyébként annyiban nem rossz ez a furcsa tuning rendszer, hogy pályához igazítható beállítást tehetsz az autóra (minden egyes váltás persze 15k m$...)
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Robogó, kismotor
- Formula-1
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Háztartási gépek
- Windows 11
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- L14 Gen3 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 5675U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest