- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kgymac
őstag
A 7/2 a lányomat is szívatta. Gyengébb autóra, gyengébb event eredményekre (PR74, endurance 1.7km), az enyémnél (PR74.9, 2.2km) jó 10-15 szinttel erősebb ellenfeleket kapott. Kb. 20-ra lett csak meg, míg nálam 3 próbálkozásból sikerült (kilöktek
). A többi feladat egyik profilban sem volt probléma.
-
Sordoran
addikt
-
Sordoran
addikt
Pedig gyorsabb a Nissan, a heti TT-t megnézed ott is Le Mans pályán ahol mind a három autóval lehet menni végig Nissan-ok vannak az élen. És Nissan-al simán jön 2:45-ös idő, míg Audi és Porsche 2:48 (no gold tuning). És az a 5x 3 sec máris 15 sec, ami pont elég a könnyű győzelemhez, főleg ha hozzá tesszük, hogy te esetedben ez volt utolsó autó, így már így érkeztél ide, hogy tudod hol érdemes fékezni, mik a trükkjei kihívás(ok)nak.
De a legegyszerűbb megoldás, ha megvan mind a három autó, hogy mindegyikkel mész Le Mans versenyt, és megnézed melyikkel mennyi köridőt mész. Te is tapasztalni fogod, hogy egyenesben annyival gyorsabb, hogy hiába kell neki hosszabb féktáv, így is legjobb időt hozza. -
Sordoran
addikt
Le Mans sok hosszú egyenessel kedvez a gyors autóknak, és itt a gyengébb tapadás sem jön ki úgy mint valóságban. Éppen ezért a Nissan előnyben van itt, mivel bár gyengébb tapadású, de egyenesben gyors, és az AI amúgy is jobban lelassít kanyar előtt, így könnyű utolérni és előzni azonos autóval. Nem véletlen, hogy az első és második is Nissan (mikor üldözöd őket). Nekem is sikerült kb. elsőre (pár kisodródás miatt kellett restartolni) Nissan-al, Audi-val viszont butítani kellett, és így is csak 3 sec-el nyertem, most a Porsche van soron, itt is butítottam (bár nem ér sokat), de nem fér bele semmi hiba. Első menetben második voltam, első a horizonton se tűnt fel, de többször is kisodródtam, szóval meglesz ez, csak ne hibázzak.
ui.: Többször volt olyan Audi-val és Porsche-val is, hogy leelőztem egy Nissan-t kanyarban, majd egyenesben elhúz mellettem, következő kanyarba ismét leelőzöm és csak ezután tudom tartani.
-
Sordoran
addikt
Most nekem is összejött már 2:48-as kör, ugye ha az első körben, mikor sok az előzés és koccansz, csúszkálsz a fűben (mert azért a levágás is művészet
), akkor gyengül az autó menetteljesítménye. Illetve kidolgoztam azt is, mikor fékezzek. Itt van is egy térkép, én így tudtam végigtolni a pályát Audi-val.
Tegnap este még 15:08-as idővel ért célba az első helyezett, én 3. voltam 15:27 körüli idővel, most pedig 15:15-ös idővel értem célba, második 15:18-al. (volt pár restart is mikor ütköztem, kipördültem, és ilyenkor meg rendre 130 perces, vagy 0 perces hibás időket írt elsőnek, normális időt meg 16:05-öt, csak érdekességként). 4. kör elején álltam élre, kiautóztam egy jó 7-800 méteres előnyt, majd utolsó kör 3. nagy egyenesének végén olyan szerencsétlenül köröztem (volna) le egy autót, hogy összeértünk, én kipördültem út szélére, menetiránynak háttal, hát majdnem agyvérzést kaptam, de szerencsére 50 méter előnyöm maradt, csak ugye Nissan jött mint a meszes mögöttem, szerencsére lassú részen simán tartottam. De végre letudtam. -
Sordoran
addikt
Wiki szerint 10+5+5 nap van rájuk. És szintén wiki szerint, 950 gold mind a 3 autó külön-külön, szóval meggondolandó az event újra tolása. Én most Audi-val szenvedek (csak pénzes tuning), bár már kedden ott voltam utolsó nap előtt, de azóta nem is sok időt szánok rá, meg nem is nagyon megy az utolsó előtt 5 körös. Egyszerűen nem érem utol, szinte tökéletes vezetéssel, levágásokkal is 15 sec a lemaradásom első helyhez képest, legjobb köröm 2:51, neki meg 2:52, lehet jobban kéne fékre támaszkodnom. Most az éjjel butítottam az AI-t, remélem így már sikerül, ha nem akkor skip, mert csak 3 órám maradt befejezni. Nissan-al sima liba volt pedig ez is. Porsche-t meg majd jövőhéten megszerzem.
ui.: Éjjel totál károsan is toltam egy butító futamot, és azt vettem észre, hogy motorfékkel jobban lassult az autó mint sima fékkel már. (jó állapotban azért a fék jobb, bár nem olyan sokkal)
-
Kronok
tag
Tegnap kezdtem el, és ha igy folytatom akkor 3x10 ahogy te irtad akkor pontosan július 4.-re lesz meg, ha benézel az új kocsikhoz ez a dátum szerepel fölöttük, h onnantól érthetőek el
Már csak az a kérdés, h a Lamborghini mikor kerül elő a semmiből amit még mutattak a videóban is
-
l4ci
tag
Mivel én már a 3.2-re sem frissítettem, így nem tudom, hogy mi lehet ez, de azt a pletykát olvastam, hogy a manageres részt javították és most már mindenképpen elveszi a duplázókat a kör végén. Továbbá néztem érdekes "Kotter" videokat tegnap, amiből az jött le, hogy a 3.x-ben is működik még néha az időugrásos 50 Gold hack, de csak iOS-en!
-
l4ci
tag
Sose gondolkodtam még ezen, de majd ha ennek a szériának vége, akkor visszatöltöm a 2.1-et, újrakezdem tiszta profillal és akkor majd megfigyelem, hogy hogyan is számolja ezt ilyenkor...
Pepi6: hát ezaz, wikipedia szerint a mostani pályán 1:47.263 a rekord (Vettel, 2009), ennek tükrében elég érdekes az 1:42 is. Mennyi lehet vajon full tuninggal?
-
Kronok
tag
ahhoz, h minden nap el tudd kezdeni az aktuális Stage-t kell lenni netnek a készüléken, aztán mehetsz offline állapotba, fébukba be vagyok lépve nem hiszem sok köze lenne a dolognak ehhez
offline állapotban szoktam alkalmazni a szerviz és fejlesztések felgyorsítását, akkor sem nem jönnek az ablakok, h nem lehet -
Kronok
tag
a másik, hogy nekem nincs meg ez az új classic széria, csak a lemans-t hozta újnak.
az attól lehet, h nem tartasz még ott a játékban, h hozzáférhess ehhez a szériához
érdekesség: eredetileg azt csináltam, h végig vittem a basics iskolát aztán az advanced és jött a Le Mans, de ugye ha belekezdtél az advanced iskolába nem léphettél be addig a Le Mans-ba amíg azt meg nem csináltad,
kipróbáltam azt, h visszatöltöttem az iskola kezdési előtti állapotot, megcsinálom a basic iskolát aztán arra voltam kíváncsi, h a Le Mans-i küldetést el lehet e kezdeni, beengedett, ezek után már csak arra voltam kíváncsi, h az advanced iskola elkezdhető e, persze, h nemaddig amíg be nem fejezed a Le Mans-t
-
l4ci
tag
Én voltam az elkövető, és ide kattintva találod meg a bejegyzést. A lényeg, hogy a "jövőben" aktiváld a managereket, így amikor visszaállítod az időt a jelenbe, már be lesznek kapcsolva.
-
szmar
csendes tag
Igazából az új autók lesznek a szívatás valószínűleg, konkrétan az áruk. A következő ami biztosan jön, az a miura, tettek fel videót youtubera a fejlesztők, és elég esélyes valami aránylag magas gold ár, és durva tuning költségek (gondolom a shelby cobra és az enzo jó viszonyítási alap hozzá.)
amúgy ez az elrejtjük az autó árát elég rossz megoldás, mert az az, amit a neten legkönnyebben megtalál a játékos. Még ha Facebookon az egyik posztjuk alá beírja valaki kommentbe a kérdést az árról, arra is azért szoktak válaszolni a többiek, de egy fórumon még egyszerűbb megkérdezni, szóval nem valami nagy akadály, csak egy kis kellemetlenség. Az új verziókban amúgy pénz az lesz elég sok, amiatt nem érdemes aggódni, a gold az problémásabb. Ha még olyan verzió van fent, hogy a dátum állítással tudsz ügyeskedni, akkor szerintem 15-20 ezer alatt nem biztos hogy érdemes megállni -
-
Lirion
addikt
Ha a 100% alatt azt érted, hogy minden széria aranyra legyen meg, az kb. 55 millió R$ és 10k gold (nekem nagyjából ennyi volt), ha viszont minden autót fullra akarnál tuningolni, az kb. 100 millió R$ és 35k gold lenne. Mellé még úgy 40-50k goldból minden vinylt/festést/felnit is megvehetsz.
-
FefeeX
veterán
-
szmar
csendes tag
-
DigitXT
félisten
Hát, tudja a fene. Ha fizikailag az érintést nem érzékeli néha az adott helyzetben,
akkor a telefonban. Ha a telefon érzékeli, de a játék nem kezeli, akkor a játékban.Amúgy nekem sose csinált ilyet. Igaz, mindig töltőnyílással lefelé fogom a telót...
(Mert egy-egy hosszabb karikázás rendesen leszívja az akkut: érdemes tölteni...) -
485
aktív tag
megtaláltam az eddigi legjobban fizető versenyt. legalábbis én most itt tartok.
PRO/AM SUPERCAR CLUB utolsó versenye Suzuka-ban.
100%napi bónus + manager + clean race = 80000R$
csak kíváncsiságból, ki mennyi idő alatt teljesíti? nekem 7:24 a legjobb időm.
ja, és megszűnt a fékbug. megfordítottam a telefont, így nem csinálja, akkor most a telefonban vagy a játékban van a hiba?
-
Sordoran
addikt
Te hogy csinálod pontosan? Mert nekem nagyon ritkán, minden 50. alkalommal ad csak.
Elindítom a játékot, váltás óra beállításokra, visszatekerem 2-3 hónapot, vissza vált játék, betöltés után kiváltás megint, automatikus idő és dátum bekapcsol, vissza játék, tölt és semmi. Videón is így van.
A másik korábban itt leírtat is nézem, hogy verseny után töltőképnél kiváltok, és előre tekerem 2-4 hónapot, de akkor se történik semmi. -
Lirion
addikt
Én is gyűjtögetek, már 3k goldnál járok.
Bár azt mondják, akik már felrakták, hogy az új update ennyit el is visz, ha minden új autót fullra akar valaki tuningolni. Lehet, még 5k is kevés lenne.. Még szerencse, hogy gyorsan megy a gyűjtés, az új autók meg annyira nem érdekelnek, a gold jobban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest