- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trooper82
senior tag
Igen minden komolyabb konzolra akad egy színvonalas autós játék s nem több... Az irányítás a dontogetes miat nekem is bejon de azert ez nem egy szimulator
Ha nem nyomatnak az aranyat a fejlesztok, nem lenne ennyi cheater, hacker játékos egy rossz szavam nem lenne. Még a reklam is belefer. Vagy ha lenne egy korrekt ár amit egy osszegben le kell perkallni még talán az sem lenne baj...
-
Trooper82
senior tag
-
Djuree
félisten
én a ferrari f40 vs f50-nél járok, egy fillért nem költöttem (időt sem állítottam sosem, nem csalok), csomó széria kimaxolva. még mindig nem érzem úgy hogy költenem kéne. a versenyeket csak offline tolom, jóval könnyebbek.
a kredit jön, a második verseny a ferrarinál managerrel napi bónusszal 170k körül hoz, az uccsó meg 250k körül fog majd. mostanában miért 100% minden nap a bónusz?
nem is tervezek pénzt költeni, bár nem is akarok 100-ig menni...farmolgatom a kreditet, napi 200-300k bejön hamar... -
l4ci
tag
Ja még annyi, de ezt gondolom tudod, hogy csak akkor érdemes használni a 3 managert, ha 100% biztos vagy benne, hogy nyerni fogsz, különben feleslegesen használod el őket. Én pl. csak farmoláskor szoktam használni őket, meg a szériák elején, a vége felé már vannak szemét pályák, akkor nem biztos, hogy tudok nyerni elsőre. De még akkor is jobb megoldás, ha a célvonal előtt kilövöd a játékot - amennyiben nem vagy első -, minthogy beérsz a célba és deaktiválod a managereket.
-
l4ci
tag
Nem, nem, nem!
A menedzserek megszerzése arany nélkül:
Miután aktiváltad a menedzsert, elkezd pörögni a számláló, hogy legközelebb mikor lesz szabad. Ez a javító és pénzduplázónál kb 1 nap, a fame duplázónál több, kb. két nap, nem tudom pontosan, sosem próbáltam ki. Ha az aktiválást követően legalább egyszer online voltál, akkor semmi gond, viszont azt vettem észre, hogy a fame duplázó csajnál csak akkor kezd elindulni a számláló, ha egyszer felmész online, ha egy héten keresztül offline vagy, akkor akármennyivel is állítod előre az időt, nem fogja beadni sose. Szóval ha véletlenül, vagy direkt deaktiválódott a menedszer, akkor a teendő a következő: lépj ki a játéktból, kapcsold ki a netet, állítsd előre az időt 1-2 nappal, és indítsd el újra. Amikor versenyt választasz, a menedzser szabad lesz. Kiválasztod, de nem indítod el a versenyt. Játékból kilépsz, visszaállítod az időt az aktuális időpontra, és elindítod a játékot. A menedzser ott lesz, aktív és kiválasztott állapotban. Ilyenkor nyugodtan felmehetsz online egészen addig, amíg újra szükséged nem lesz a menedzser aktiválásra - ha esetleg nem lenne szabad. Ha az előreállított idő előtt újra szükséged lenne rá, akkor a jövőbeni időponthoz képest kell előreállítanod az időt, mert azt már megjegyezte...Autóvásárlási és upgrade idő csökkentése:
Megveszed az autót és rátolod az összes elérhető első szintű upgrade-et (legalábbis ha van rá elég pénzed). Kilépsz a játékból, netet kikapcsolod és előreállítod az időt a kézbesítési időig vagy az upgrade lejártáig. Elindítod a játékot. Ha megkaptad az autót és/vagy készen vannak a fejlesztések, akkor nyugodtan visszaállíthatod az időt az aktuális időre, mert ilyenkor már nem veszi el a már megszerzett javakat. Ennyire egyszerű a történet, a lényeg csak az, hogy mindegyik "időcsalás" opciónál offline legyél, mert különben egyiket sem adja meg! -
l4ci
tag
Autó akciónál ha egyszer már elérted az új hetet, akkor deaktiválódik az akció és visszaállítva az időt sem fogod már elérni, legalábbis nekem így rémlik, de majd ma este kipróbálom, rég volt már ez a Venenos akció.
Az időállításos hekk az működik autóvásárlásra is, meg tuningra is, egyedül arra kell csak figyelni, hogy a legutolsó időpontot figyeli, amikor még online voltál, tehát ha ez előttre állítod az időt, akkor nem onnan fogja számolni az időt, sőt el sem indul a számáló addig, amíg helyes idővel el nem indítod online módban.
Sőt, én még a managerekkel is szoktam időtrükközni - ha véletlenül rossz időben lőném ki a kör végén és deaktiválódik-, jól előreállítom az időt (1-2-3 nappal), aktiválom a managert, majd visszaállítom az időt az aktuális időpont, hogy ha véletlenül online felmennék, akkor ne dobjon hibát - sokszor nem indul el arra hivatkozva, hogy nincs szinkronban a server idővel.
Lányom erre azt szokta mondani, hogy "Apa, te csalsz!", szerintem meg nem, ez csak egy kis IT hack, ami egy ennyire lehúzós játékban szerintem bőven belefér az etikus kategóriába. Majd fogok fizetni 20-30k-t 1000 aranyért, amiért megvehetek vagy tuningolhatok egy autót fullra, na persze...
-
l4ci
tag
Az összes autó megvásárlása és upgrade-je kb. 100M R$, én jelenleg 98%-nál tartok, és már csak a Toyota Hybrid hiányzik, ami 1000 Gold. Eddig kerestem a játékban 6800-at, és kell még kb 3000, hogy az összes upgrade-et megvehessem, amik a magas PR követelmények miatt kellenek. (Pl. csak az Enzo upgrade-je több mint 1000 Gold...)
Tehát aranyból kb. 10000 kell a mostani 2.5.0-ás verzióhoz. -
l4ci
tag
Valóban, én is ez alapján próbáltam matekozni, de ez a táblázat több helyen is sántít. Azt állítja, hogy az arany nélküli PR szint 54.5, pedig csak 52.4. Ha ehhez hozzáadom a táblázat szerint szerezhető PR szintet, akkor csak 60.3 jön ki. Ezek szerint több helyen is hibás ez a lista. Na nem baj, majd ha elkezdem upgradelni, akkor frissítem...
-
l4ci
tag
Persze, hogy megmarad, ha nem fejezed be a versenyt, akkor mindhárom managered megmarad.
Ez amúgy érdekes, nem hittem volna, hogy ilyen "gyenge" az F40 full upgrade-del, az RR3 wiki oldal alapján gyorsulásban és "kanyarodásban" kicsit gyengébb, mint az F50, ráadásul végsebességre még gyorsabb is. Előttem írták többen is, hogy meg lehet csinálni F40-nel is a 4 körös Le Mans pályát. Elsőre nekem sem ment, F50-nel is talán harmadjára sikerült hibátlanul, de meg lehet tanulni, csak gyakorlás kérdése. Mondom mindezt több mint 200 kör után... -
l4ci
tag
Ha a célegyenesben jobb oldalt a rázókövön el tudsz húzni és az első balost nem rontod el, akkor a mezőny nagy részén már túl vagy. A következő balos-jobbos kombinációban meg már könnyű leelőzni a maradékot - nekem legalábbis. De ha az autópályára úgy érsz ki, hogy csak 2-3 autó van előtted, akkor azokat meg le tudod előzni a körforgalmakban, vagy az utolsó harmadban ahol több gyors kanyar is van. Általában még akkor sem lövöm ki és indítom újra a futamot, ha csak ötödikként fordulok rá az autópályára, mert még ilyenkor is relatív könnyű előzni a kanyarokban.
-
szmar
csendes tag
Az egészre szükség van, két-három könyvtár meg elég sok kis fájl. Az hogy a telepítés után jó legyen nagyon fontos h ne engedd csatlakozni a netre, legjobb a repülő mód. Amúgy azt a verziót használd, aminek megvan a telepitője/játszol vele, mert visszafelé szerintem nem kompatibilisek a mentések, szóval ha egyszer mentél vele 2.5tel, valszeg nem tudod 2.4re visszatenni
-
Gyurma_13
aktív tag
Hétfőn töltöttem le a régi fame számlálós frissítést. És akkor határoztam el, hogy fel sem jövök online-ra, nehogy lefrissítse magát. És azt találtam ki, hogy a hétfői 120. szintet feltornászom 50 szintel magasabbra, 170-re. És ebből 30 szint már kipipálva. Mivel a régi fame számítás szerint megy a játék offline módban, a ferraris utolsó futamból kettő után lehet egy szintet lépni, ergo két futamonként kapok aranyat. Most pl 30-at már, hogy elértem a 150. szintet.
És a 60 futam hozott 30 szintet, és kb 780 aranyat hétfő óta.
-
Kronok
tag
hát még ha nincs világítás a kocsin rendesen, jobb vagy bal elszáll, akkor igazán kalandos
ha nincs rendesen világítás Nálatok nem csinálja azt, h elkezd km-ről km-re sötétedni a kép és már alig látni a dolgokat?
ilyenkor szoktam azt csinálni, h pause, fény felé fordítom a telefont vagy másik telefon vakuval rávilágítok és kivilágosodik az egész képernyő, iPhone-ról beszélek -
sagesz93
addikt
Érdekes mód, én iphone-on meg csak az éjszakai lemanson tudok menni. Annyira fura a 60fps(vagy nem tudom mennyi, de folyik a képernyőn a játék), hogy a nappali futamon nem látom az egyenesek végén a táblát, ami alapján be tudom lőni a féktávot, éjjel viszont igen, mert az autó lámpája megvilágítja. Androidon nem volt gond(táblagép, nagy kijelző sokat segít), bár ott épphogy karcoltam a 24fpst
-
l4ci
tag
A F50 reggeli pályája többet fizet (R$ és Fame is), mint az F40 nappali.
De R$/perc és fame/perc értékben számítva még mindig az utolsó éjszakai pálya fizet a legjobban.
Az igaz, hogy az utolsót viszont F40-nel is lehet tolni, tehát lényegében tökmind1, hogy melyikkel viszed végig... -
l4ci
tag
-
Pompi
nagyúr
"Függ az autótól és a felszereltségtől a kapott összeg amúgy, vagy csak a vezetett kilométertől/időtől?"
Semmi ilyen jellegű összefüggés nincs sajnos szerintem. Pl. a Grip Friends szériában a BMW M3 GT2 ALMS Showcase-ben a 2 körös LeMans-i futam 22 750-et fizet, az F40 Showcase-ben 37 650-et, az F50 Showcase-ben 40 650-et. OK, egyik nappali másik reggeli harmadik pedig éjszakai, lehet emiatt van a majdnem 2x-es különbség?! Minden esetre elég összefüggéstelennek tűnik számomra. Nem csak ez, hanem úgy összességében, simán van, hogy 7-8 percig tart egy több körös verseny és nem ad annyit mint egy ilyen 2 körös LeMans.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Egyébként NNME-vel teljesen egyetértek, számomra is demotiváló kicsit, hogy elérhetetlennek tűnik a vége. Én is lassan 300 óránál tartok, 78%-on, 3031 összes gyűjtött arannyal. Most van 570 aranyam, addig eljátszogatok amíg megy a több száz goldos autók nélkül, aztán vége.
-
Pompi
nagyúr
-
Pompi
nagyúr
A legjobban fizető futamokat (Lirion és Kronok gyűjtése):
Endurance Kings 22 Le Mans Circuit Day Cup 10 155 700
Endurance Kings 22 Le Mans Circuit Night Cup 10 155 700
Vertex Series 22 Silverstone GP Cup 5 31 900
Accolade Open 22 Suzuka GP Cup 5 31 500
Open Sky Challenge 20 Spa Cup 5 30 300
Vertex Series 18 Spa Cup 4 30 200
Supercar Elites 20 Spa Cup 4 28 300
Vertex Series 22 Catalunya GP Cup 5 27 800
Vertex Series 19 Suzuka GP Cup 4 27 400
GT1 Grand Tour 16 Bathurst Cup 5 27 300
Zenith Series 17 Bathurst Cup 4 26 200
Supercar Elites 22 Suzuka GP Cup 4 25 900
Zenith Series 20 Silverstone GP Cup 4 25 600
Zenith Series 12 Bathurst Cup 4 25 400
Vertex Series 20 Dubai GP Cup 4 25 200Illetőleg a Classic Ferraris (F40-F50) frissítés óta:
Classic Ferrari
2. Ferrari F40 Cup 37 650 $ Fame 6 900 (2 kör)
5. Ferrari F50 Cup 40 650 $ Fame 7 400 (2 kör)
21. Cloudmusiq Battle of Maranello 83 250 $ Fame 15 200 (4 kör)Mondjuk ha csak a felénél vagy, akkor ezek jó része még nem lesz elérhető.
Az én régi gyűjtésem is használható lehet számodra:Pro/am Supercap Cup
21/1
21/2
21/3 -19eSupercar Master Series
9/3 - 18e
16/3 - 19e
21/3 - 20eAccolade Open
18/3 - 22e
19/2 - 22e
22/3 - 31eGT1
11/3 - 21e
15/3 - 20e
16/1 - 27e
21/3 - 21e
22/1 - 24e
22/2 - 22eGT3
19/3 - 21e
20/2 - 22e
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy ruhás topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- AliExpress tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged