- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
Új hozzászólás Aktív témák
-
l4ci
tag
válasz
biker492ccm #7843 üzenetére
Az autók árát még valamikor a 2.4-es verzió környékén szedték ki, hogy csak feloldás után tudd meg, hogy mennyibe kerül. Ott kezdtem el keresni és nézegetni a játék wiki oldalát, mert ott legalább minden info fent volt.
A butításról meg annyit, hogy elveimmel ellentétben tegnap mégis beadtam a derekam, mert az utolsó körben lévő Elimination másodjára sem sikerült, mert a Daytona oválon úgy elhúzott az első kettő, hogy csak harmadik lehettem. Párszor elveszítettem (el se indultam), utána már simán meglett. Annyira lebutultak, hogy a következő Endurance-on már csak 6.6 km-t kellett volna menni. Na de itt se álltam meg, itt is veszítettem még párszor (sokszor), így lement egészen 3.7 km-re. Na itt futottam egy 3.8-at a szerelő csávóval, majd kiálltam a szélére. Így aztán az utolsó 8 körös Daytona Road Course olyan könnyű lett, hogy már az első kör közepén első voltam. Sőt, az utolsó körben még a másodikat is leköröztem...
Az viszont tény, hogy Gauntletben nem lehet butítani, ott extra szívás lesz megint.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Életképes-e a Freemium koncepció egy ilyen játékban? Sokak szerint nem.
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest