- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Apple Watch
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
3D vision kompatibilis monitort keresek QHD felbontásban - mivel 4k-s megoldás gondolom nincsen. Jó lenne ez a monitor a játék mellett képszerkesztésre is? Tudom, hogy TN, de vajon ezek a modern panelek is annyira le vannak maradva az IPS-től? Ha igen, javasoljon valaki legyen kedves egy 3D vision kompatibilis ips monitort, QHD felbontással, megfizethető áron (<800EUR). (ja, és nem passzív 3D-t)
-
oneak7
tag
Sziasztok
Játékra jó választás lenne ez a monitor vagy mást ajánlatok? -
deadwing
addikt
No, a tftcentral szerint ez a monitor teljesen rendben van. PWM frekvencia pedig, 144Hz esetén 432Hz, viszont ez csak game módban aktív. Minden másnál ki van kapcsolva. Ezt könnyen le lehet tesztelni, egy hosszúkás tárgyat/botot kell gyorsan mozgatni a kijelzőtől pár centire és szépen látszik mikor van PWM és mikor nincs. A gyári PWM-je egyébként intenzitásban sehol sincs ahhoz képest, amit strobelight programmal művel. Na az villogtat keményen -144Hz-, nem mintha zavaró lenne, de olyan kontraszt vesztést okoz, hogy inkább mellőzöm a használatát. Játék közben nekem nem zavaró, hogy nincs lightboost. Kicsit ugyan smooth-os hatást kelt, de még bőven alatta van a tolerálható szintnek.
-
I3EI\ICE
aktív tag
"Az emberi szem 30fps fölött..." Jajj mennyit bosszankodtam ezeken a kinyilatkoztatásokon én is. Aki meg megfelelő játékokat megfelelő vassal tolt már 120Hz-esen, azt is tudja, hogy még 240Hz@240Fps sem lenne teljesen fölösleges legfeljebb ott már nem -feltétlen- érné meg a dupla fps a dupla hardverigényt...
-
I3EI\ICE
aktív tag
VG278HE.
Folyamatosság szempontjából tényleg lenyűgöző, de én csak annak ajánlanám, aki megengedheti magának "másodlagos" (külön gamer) monitornak. Ha jól emlékszem nem lehetett kikapcsolni rajta a lightboostot, és egy masszív négyszögjeles 144HZ-es PWM pl desktop használatnál elég kellemetlen, pláne, hogy a minimum fényereje sem épp alacsony. A színei meg iszonyat pontatlanok, még a TN kategórián belül is igen rossz színhűsége van. Persze ezen nyilván sokat segíthet egy kalibrálás, csak akkor ezt is bele kell kalkulálni...De mindezek mellett meg kell hagyni, hogy az 1ms-os válaszidőre lightboosotolt 144Hz az igen meggyőző teljesítmény, CRT-s időket idéz az olyan megszállottaknak, akik a CRT-ket is 100Hz fölött nyúzták a folyamatosságért...
-
deadwing
addikt
Szerinted elég, de úgy mondod ezt, hogy nem próbáltál 120 vagy 144Hz-es monitort. Ebben biztos vagyok.
Volt már vitám nem is egy emberrel ebben a témában, többeknek megmutattam a különbséget, alig akarták elhinni amit látnak. Itt most nem az input lagról beszélek, hanem a képfrissítési frekvenciáról.
Igazán az olyan hsz-ektől megyek a falnak mint hogy 30 fps már folyamatos a szemnek, stb...
Nos, itt egy apró dolgot mindig kifelejtenek az egyenletből. Még pedig azt, hogy a folyamatosság milyen képtartalom sebességnél kielégítő. Ha szép lassan fordulok a játékban, persze hogy annak tűnik. De mikor egy közepes sebességű körbe forgásnál kb 3-4 centinként látszik egy képkocka --DARABOS MINT AZ ÖKÖR-, no ez nekem nem hiányzik.
Bocsánat, hogy ezt mondom, de Ti el sem tudjátok képzelni, milyen az igazi folyamatos kép, gyors mozgás esetén. Tényleg csak azt a javaslatot tudom tenni, hogy nézzétek meg, próbáljátok ki. Aztán lehet véleményezni
IPS színhűségét persze egy TN sosem fogja hozni, de játékban engem ez nem igazán izgat. Fotós munkánál persze már más a helyzet.Egyébként, hogy ON is legyek, aki megvan G-sync nélkül, és jóval olcsóbbat szeretne, merem ajánlani az Asus VG278HE monitorát. Én maximálisan meg vagyok vele elégedve. Bruttó 120k körül kapható.
-
Reggie0
félisten
Nem kell lightboost a 3D-hez, az elso szeriak is anelkul mentek. Sot azokon checkerboard artifact sem volt. En sok sikert kivanok neked, majd szamolj be mit sikerult, mert azert gondolom itt tobben kivancsiak vagyunk ra. De szerintem a Tempest X270OC-t is nezd meg, mielott megrendeled a Catleapet.
-
I3EI\ICE
aktív tag
Azt nem is mondtam, hogy a catleap-pel lehet 3d-zni, sőt, még ha támogatná is, akkor sem menne az semmilyen IPS panelen lightboost nélkül. Kétlem, hogy a képminőséggel gond lenne a 120Hz miatt, de persze a motion blur nyilván nagyobb rajta, mint a lightboostos illetve a TN paneles monitorokon. Majd beszámolok, ha már hozzájutottam. Ha marad ilyen árfekvésben, amíg nekem összegyűlik rá, szinte biztos, hogy beújítok egyet. Ha beválik, futok még egy kört monitorguruéknál, hogy nem akarják-e forgalmazni. Ilyen árazás mellett szerintem szakíthatnának rajta, és legalább a magyar gamerek is vehetnének ilyet "zsákbamacska nélkül"...
-
Reggie0
félisten
Shutteres 3D-hez 120 minimum kell, de meg az is vibral. Az meg megint maskerdes, hogy egy overclockolt panelen mennyire csokken a kepminoseg. Nem veletlen nem vallalja a panel gyartoja meg az a 100Hz-et sem, mert hiaba van moddolt driver a G2G ido meg nem valtozik tole.
-
I3EI\ICE
aktív tag
Azért ez nem olyan "van akinek sikerül" szinten megy, és nem kell extra hűtés vagy bármi különösebb felhajtás, csak megfelelő driver. A "120Hz-es IPS" esetében megadom, hogy vitatható a dolog, mert van akinek "csak 100-110" Hz-et sikerül kihozni belőle, de a "60Hz felett teljesítő wqhd" kérdésben nagyjából garantáltan helytáll a catleap. Nincs saját tapasztalatom, így nem mehetek biztosra, de a fórumokon úgy láttam, nagyon ritka, hogy ne menne legalább 100Hz-et. Ha meg az árát nézzük, szerintem igazán nem lutri, ennyit még 60Hz-esként is megérne nagyjából. De majd ha lesz saját tapasztalatom, és nem feledkezem el róla, visszatérek ide beszámolni...
-
-
I3EI\ICE
aktív tag
Egy kicsit rácáfolnék itt 1-2 tényszerűen előadott kijelentésre:
Blacksoft írta:
"A világ első 2560x1440-es monitorja, ami 60hz felett működik. Szerintem ez elég ahhoz, hogy olyan árat adjanak neki, amilyet csak akarnak, hiszen nincs konkurenciája."Reggie0:
"Nincs 120Hz-es ips, 144 meg plane nincs."Kb egy éve elérhető egy "overclockable" monitor, ami ugyan "noname", és nehézkes a beszerzése, ellenben az ára az utóbbi pár hónapban bődületesen sokat esett (200ezer Ft magasságáról indult). Sokan kétségbe vonják, hogy ez valóban 120Hz-en hajtja a kijelzőt, de mivel évek óta jelen van témaként a 120Hz.net-en, sok elégedett vevő kommentjét olvastam már, ezért én nagyjából biztosra veszem, hogy ez valóban egy 120Hz-es WQHD felbontású IPS paneles (valamelyik Apple monitorban is ugyanez az LG panel van) monitor.
Én már gyüjtök rá, de ha valaki "megelőzne", szívesen olvasnám a tapasztalatait. Annyit tudok, hogy a talpa rettentően labilis, de ettől eltekintve nagyon dicsérik, jó kép, szép színek és valódi 120Hz (illeve esetenként csak 110, de van aki meg 132-t is kihozott belőle).
-
BlackSoft
addikt
Nekem nem ad nagy élményt, igaz az újabb játékokkal már nem próbáltam ki (mivel ugye nincs 3D-m, csak a monitor tudja elvileg). Filmeknél viszont szeretem, moziba is csak akkor megyek el egy filmre, ha az adott filmet 3D-ben adják (főleg IMAX).
Munkát hadjuk
3D-vel foglalkozom, próbáltam már, mert belegondoltam, hogy milyen is lehet a 3D, amit tulajdonképpen 2D-ben látok, valódi 3D-ben... Hát inkább nem
Iszonyatosan zavaró. Érdekes, meg minden, de mintha valami sci-fi lenne, nem tudok normálisan dolgozni, fél órát csináltam mindent rajta, mondhatni 2D-ben könnyebb dolgozni ilyesmivel, legalábbis nekem. Persze más lehet a helyzet, ha mondjuk alapból, amikor elkezdi valaki az ilyesmit, akkor 3D-ben csinálja, valami jó nagy monitorral, fasza Vision 2-vel, 120hz-en, és hozzászokik...
-
BlackSoft
addikt
válasz
Kronos3000 #59 üzenetére
Nekem 80-tól az igazi, de ha 60 van az sem zavar. Viszont az alatt ne legyen, mert 50 már borzasztó tud lenni.
-
Tűzkígyó
tag
válasz
rozsomák_ #38 üzenetére
Mert szeretnék egy olyan monitort, ami FPS-ekre van kihegyezve, valamint ki akarom próbálni a 3D-t is. Az ASUS-ban is bízom, hogy nagyot alkot. Idáig nem csalódtam egyik termékükben sem.
Ez lenne egyébként majd a másodlagos monitorom. Már várom, hogy kijöjjön a Dell U3415w, azt a kiemelkedő képminőség és az asztal mérete miatt szerzem be (IPS 3440x1440).
-
tntmax
aktív tag
Nem tudom hirtelen miért kezdtem reménykedni hogy egy 27" WQHD 144Hz IPS csodát fogok látni... sebaj, majd egyszer!
ui.: Ja igen, azért mert ilyenek már évek óta vannak és gondoltam történt valami érdemleges előrelépés. De nem baj, szerencsére van ezer más dolog ami leköt.. pl egy túra a hegyekben infinityK felbontással, tru(E)ye színmélységben, szubsztancia eltolásos RL fps sebességgel
-
Reggie0
félisten
válasz
BlackSoft #56 üzenetére
Hat jo noname az biztos, meg a preorder is kicsit gyanus. Az is gyanus, hogy az elerheto felbontasok es frissitesi frekvenciak kozott nincs a hirdetett 2560x1440@120Hz, hanem utolag kell szoftveresen hozzaadni. De meg mindig nem 144Hz
Viszont az ara olyan alacsony, hogy igy vakon is megerheti bevallalni.
-
Jaj nekem,már megint egy olyan monitor ami drága és középszerű.Kár ilyet csinálni.
-
Daywalker
addikt
Módosult a terv, ma megjelent a monitor az EU-ban. Ára 730 euró.
-
Cathulhu
addikt
Off: rendes freesynces IPS monitorok mikorra várhatóak? Mert a mostani sajnos döglődik, köztes monitorba meg nem akarnék egy havi minimálbért fektetni, szóval sokat már nem tudok várni
-
KAMELOT
titán
800 euroért ha vesz valaki monitort akkor elvárja, hogy minimum IPS panelos legyen.
-
SkyS1gn
félisten
Én úgyvagyok hogy inkább IPS mint százhúz hörc meg kicsit kissebb imput lag (amit nem veszel észre).
60FPS szerintem elég, de amúgy ami mostanában folyik hogy a 24 is elég meg a 30 is az szerintem is gyökérség...
-
Ubran
tag
-
BlackSoft
addikt
A linkelt tartalmat (legalábbis a 120fps-t) csak 120hz-es monitorral fogja látni. Esetleg a 60-at tudja összehasonlítani alacsonyabb értékkel. De mondjuk ott a legdrasztikusabb, a 30 és 60 közti különbség nagyon látszik, 30fps-nél egy screenshotnál látszik, hogy a 60 előrébb jár, és a 30-asból egy elmosott pacát lehet csak kivenni.
-
jocomen
aktív tag
Az én szememnek nagyon nem folyamatos a 25 fps, se a 24, se a 23,9... Szívesen néznék filmet 60 fps-el, és játszanék 120-al, vagy többel.
Engem lőttek már úgy le fix 60 fps (VSync) -nél, h szinte az orrom előtt volt az ellenfél, de az én monitoromon még nem jelent meg, én az övén meg már látszottam (visszajátszás). -
Ubran
tag
válasz
bekes.andras #33 üzenetére
1.
[link]
2.
Ne keverjuk ide az olyan jatekosokat, akik nem rendelkeznek eleg eros vassal, ahhoz, hogy kihasznaljanak egy ilyen monitort, amit meg a ROG emberei is a "Premium" jelzovel lattak el.No offense, csak unom olvasni forum utan forumon, hogy 25 Fps az mar nagyon "szmuuth".
Peace
-
Tűzkígyó
tag
Már egy hónapja félre van téve rá, ezek szerint várhatok még egy hónapot
-
BlackSoft
addikt
válasz
bekes.andras #33 üzenetére
Javíás: 23.97 FPS-től
folyamatosnem szaggatott a kép az emberi szemnekValahol 80-90 FPS körül válik folyamatossá. Viszont kb 200 FPS-ig érzékelhető különbség (bár a 80 és 200 között ezred annyi különbség érezhető, mint 60 és 120 között).
Az viszont tény, hogy nem mindenkinek megy a legújabb játék maxon (+ grafikai modok, amitől szebb lesz) 60 feletti FPS-el... Egyébként 120/144hz-nél a tearing, ami miatt használjuk (nem, nem használjuk az inputlag miatt) a V-Sync-et, játék motortól függően, 100 játékból 1-nél látható. Szóval itt nem is kell igazából V-Sync-en gondolkodni. Persze, ha valahol törik a kép, akkor jól jön nagyon is, az (majdnem) inputlag mentes G-Sync
De szerintem utóbbit a 60hz-es monitorokba kellene tenni, mert sokszor játszhatatlanok (mondjuk nekem) úgy alapból 60hz-en a játékok, pont azért mert vagy tearing (ge*i idegesítő) vagy inputlag van (talán még idegesítőbb, nem lehet irányítani semmit).
-
bekes.andras
tag
... ha abból indulunk ki, hogy már a 25 fps is folyamatos az emberi szemnek...
Az emberek elég kis százalékának van olyan gépe, ami konstans 60 fpst produkál a kedvenc játékuk esetében, az elfogadom, és alátámasztom, hogy multi esetében bizonyos játékoknál előny a magas fps, nem azért, mert lehet vele dicsekedni, hanem, mert egyébként idegesítően nem talál, pedig... De nagyjából itt meg is állt a dolog. Ha minden játék 60 fps lenne, akkor egy csomó boldog tulaj lenne, és egy csomó ideges GPU gyártó, mert beállna a piac.
Vsync mellett a 60Hz-es egér ne laggoljon már....
Részemről a dolog lezárva, nem akarom szétoffolni a topikot.
-
BlackSoft
addikt
válasz
bekes.andras #30 üzenetére
Volt már ilyened?
Az sem jó, ha csak kipróbálod... Én most, ha leveszem a frissítést 144hz-ről 60-ra, akkor laggolni fog az egerem a Windows-ban, és ez nem túlzás. Van fórumtag, aki cserélt IPS-re, és nagyon zavarta a 60hz, pedig "csak" 120hz-es monitort használt
Szóval nagyon más élmény ilyennel bármit is csinálni. Nem is kérdés, hogy a 60hz-es standard csupán átmeneti. Majd később az OLED korban (vagy valami még újabban), ahol a 240hz sem akadály, valami nagyobb lesz az alap.
-
neilszab
őstag
válasz
bekes.andras #30 üzenetére
A gyors reakción alapuló játékoknál bizony fontos a képfrissítés (FPS, szimulátor) a 60 Hz még éppen elmegy, 144 Hz-en viszont érezhető a javulás. Persze itt nem az a célcsoport, aki 30 fps-sel is vígan elvan 60-70 ms input lagos megjelenítőkön (konzol + TV), hanem a hardcore gamerek.
Ebbe nem hiszem, hogy bele kell kötni, van aki tud értékelni egy fél milliós erősítőt, van aki nem, mindenkinek más a fontos, másra költ, egy pont felett minden hobbi drága. Ami pedig a méretet illeti, minél nagyobb annál jobb, ennél a felbontásnál egy minimum 32-es megjelenítőt látnék szívesen magam előtt...
-
bekes.andras
tag
válasz
BlackSoft #29 üzenetére
... CPU, VGA, SSD/HDD, RAM, talán többet dobnak egy játék életében, mint a 144Hz-es frissítés. Szerintem az is mindegy a sok élsimító technológia mellett, hogy Full HD vagy WQHD, talán pár multi FPS esetén származhat előny a nagyobb felbontásból, de akkor életbe lép a megnövekedett CPU+VGA igény. Tehát adott kedvenc játék mennyivel nyújt nagyobb élményt ezen a monitoron, mint egy jó minőségű IPS/TN 27"-on? Esetleg a tudat, hogy ilyened játszol, de azt nem játékélménynek hívják.
-
BlackSoft
addikt
válasz
bekes.andras #28 üzenetére
"A vita elkerülése érdekében, mindenki gondolja végig, hogy egy teljes rendszer elemei mennyit adnak a játékélményhez, abban az esetben, ha magát a játékot nem minősítjük."
Az egyik felét... A másikat pedig a játék, amit most ugye külön nem minősítünk.
-
bekes.andras
tag
... hány millió ember gondolta már játék közben, hogy, jaj bárcsak lenne egy javarészt túl hype-olt monitorom, sokkal jobb lenne a játékélmény! Komolyan, a marketingesek ilyen ügyesek, vagy ennyi idióta van a világban? A 27" még érthető, elfogadom, hogy a nagyobb monitor látványosabb, de ez már a felső határ. A felbontásban lehet vitatkozni, hogy mekkora átmérőhöz mekkora felbontás illene, csak a nagy felbontásnak súlyos következményei lehetnek, mégpedig, hogy kell egy komoly VGA, és CPU is hozzá, ami megkérdőjelezi ennek az egésznek a létjogosultságát, és értelmét. Nyilván, ha valakit nem lehet kicsit lehúzni, akkor azt nagyon le kell húzni, biztos van a világban pár pénzes hülye, aki simán kifizeti az összeget, igaz, pont ugyanazokat a bugyuta játékokat játsszák, mint a többiek, csak drágábban...
Mert ugye a tartalom valahogy erősen megkopott az utóbbi években, és ugye a játékos társadalomnak elvileg ez lenne a motorja, mert ez így csak egy marketing közösség.
(A vita elkerülése érdekében, mindenki gondolja végig, hogy egy teljes rendszer elemei mennyit adnak a játékélményhez, abban az esetben, ha magát a játékot nem minősítjük.)
-
neilszab
őstag
TN panel egyáltalán nem zavar gamer monitoron, viszont ha már WQHD, akkor lehetne belőle 32-es is...
Elegem van már, hogy a TV-éknek a felbontása, a monitoroknak meg a mérete a kicsit, szegény gyerek meg nem tud min játszani...
-
bteebi
veterán
válasz
BlackSoft #22 üzenetére
"Sőt, van amikor valami még olcsóbb lesz itt kisebb boltokban, mint a gyártótól dollárban"
Azt azért nem hinném, mert jelen esetben a dollárnál a mérőszám 800, a forintnál meg saccra 180k. 180k>>800 - persze nem muszáj félreértelmeznem
. Mondjuk nem félreértelmezve is eléggé meglepőnek tartom
.
-
BlackSoft
addikt
Tudom, hogy amiatt írtál 250-et
De ugyan. 200k körül kapni lehet majd itt is rövid idő után. Sok terméknél már láttam ezt, és ez pont olyan eszköz, amitől ezt várom. Nem tudom, hogyan csinálják, de ez van... Sőt, van amikor valami még olcsóbb lesz itt kisebb boltokban, mint a gyártótól dollárban
De én leszarom, gari van, a cucc meg új. Hogy melyik bolt hogyan csal vele előtte, honnan lopja, az nem az én saram, én csak vásároló vagyok
-
BlackSoft
addikt
AOC-ot nem vennék. Olyan ZY kategória (ez nem azt jelenti, hogy feltétlen baj lenne bármivel, csak nekem az nem...)
Pivot mi a bánatnak? 16:9-nél használtam már párszor, hiszen grafikával foglalkozom, de 21:9-nél rossz lenne.
Igen DP-vel is megy, sőt DP 1.1-nél, ahol volt beépített emitter, ott működött. Elvileg DP 1.2-vel mindenhol megy.
(#16) h1mpi: $800 ~ 180,000 HUF
-
h1mpi
félisten
Oké, akkor csak szerintem drága
, ha ilyen 150-180K között lenne lehet kipróbálnék egyet.
-
bteebi
veterán
Gamer monitor = túlárazott TN
.
-
BlackSoft
addikt
Ha nem 21:9-es LG-t vennék, akkor ez jönne villámgyorsan
(#2) h1mpi: A világ első 2560x1440-es monitorja, ami 60hz felett működik. Szerintem ez elég ahhoz, hogy olyan árat adjanak neki, amilyet csak akarnak, hiszen nincs konkurenciája.
A DP sem vicc szerintem... HDMI nem kell egy monitorra! Betiltanám... Az egy multimédiás baromság, ami TV-re való. A DVI pedig már szintén elavult... Elég ha DP-ket tesznek a monitorokra, minden másnál jobb, és kisebb is. Mondjuk 2-3db-ot tehettek volna rá igazán, egy az elég kevés.
(#13) bteebi: Akinek még nem volt 120/144hz-es TN-je, az mindig ezt mondja, felesleges trollkodás szerintem minden alkalommal ilyeneket beírni. Ezerszer többet ér a 144hz, mint a 20,000fokos betekintés, meg a szebb színek.
-
Daywalker
addikt
Hidd el, a Világ nagyobb mint a nagy átlagban csóró Magyarország. Van ahol ez nem akkora pénz és simán vesznek több monitort is többféle használatra...vagy több tn-es monitort, ha úgy tetszik. Nem mindenhol övezi ekkora utálat a technológiát, főleg nem a hardcore gamerek körében.
-
h1mpi
félisten
Az ára a vicc. A mai világban már a gamerek se szívesen vesznek TN panelos monitort 250K-ért. Mindenki tudja, hogy amit nyújt az komoly és elismerésre méltó, de a G-sync-ért ennyi felárat elkérni szerintem túlzás.
Elfogadni és is elfogadnám, de megvenni Te megvennéd ennyi pénzért
?
-
jones965
Modder
Miért vicc? Nyilván ezt a monitort olyanok veszik meg, akik nem driverből akarják a G-sync-et, hanem hardveresen. Ehhez pedig ugye csak az említett szabvány csatolója felel meg.
Viszont a tudásához mérten- és nem utolsó sorban az árához-, jó lett volna a csomagban a 3D használatához szükséges eszköz(ök).
Volt szerencsém az elsők közt látni és beüzemelni ezt a monitort.
Nem mondanám rá, hogy nem fogadom el. -
Reggie0
félisten
Kivancsi vagyok, hogy a 3D Visiont hogy viszi, mert ha jol tudom az dual link-DVI csatlakozassal megy kizarolag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged