- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
Nekem nem ad nagy élményt, igaz az újabb játékokkal már nem próbáltam ki (mivel ugye nincs 3D-m, csak a monitor tudja elvileg). Filmeknél viszont szeretem, moziba is csak akkor megyek el egy filmre, ha az adott filmet 3D-ben adják (főleg IMAX).
Munkát hadjuk
3D-vel foglalkozom, próbáltam már, mert belegondoltam, hogy milyen is lehet a 3D, amit tulajdonképpen 2D-ben látok, valódi 3D-ben... Hát inkább nem
Iszonyatosan zavaró. Érdekes, meg minden, de mintha valami sci-fi lenne, nem tudok normálisan dolgozni, fél órát csináltam mindent rajta, mondhatni 2D-ben könnyebb dolgozni ilyesmivel, legalábbis nekem. Persze más lehet a helyzet, ha mondjuk alapból, amikor elkezdi valaki az ilyesmit, akkor 3D-ben csinálja, valami jó nagy monitorral, fasza Vision 2-vel, 120hz-en, és hozzászokik...
-
BlackSoft
addikt
válasz
Kronos3000 #59 üzenetére
Nekem 80-tól az igazi, de ha 60 van az sem zavar. Viszont az alatt ne legyen, mert 50 már borzasztó tud lenni.
-
BlackSoft
addikt
A linkelt tartalmat (legalábbis a 120fps-t) csak 120hz-es monitorral fogja látni. Esetleg a 60-at tudja összehasonlítani alacsonyabb értékkel. De mondjuk ott a legdrasztikusabb, a 30 és 60 közti különbség nagyon látszik, 30fps-nél egy screenshotnál látszik, hogy a 60 előrébb jár, és a 30-asból egy elmosott pacát lehet csak kivenni.
-
BlackSoft
addikt
válasz
bekes.andras #33 üzenetére
Javíás: 23.97 FPS-től
folyamatosnem szaggatott a kép az emberi szemnekValahol 80-90 FPS körül válik folyamatossá. Viszont kb 200 FPS-ig érzékelhető különbség (bár a 80 és 200 között ezred annyi különbség érezhető, mint 60 és 120 között).
Az viszont tény, hogy nem mindenkinek megy a legújabb játék maxon (+ grafikai modok, amitől szebb lesz) 60 feletti FPS-el... Egyébként 120/144hz-nél a tearing, ami miatt használjuk (nem, nem használjuk az inputlag miatt) a V-Sync-et, játék motortól függően, 100 játékból 1-nél látható. Szóval itt nem is kell igazából V-Sync-en gondolkodni. Persze, ha valahol törik a kép, akkor jól jön nagyon is, az (majdnem) inputlag mentes G-Sync
De szerintem utóbbit a 60hz-es monitorokba kellene tenni, mert sokszor játszhatatlanok (mondjuk nekem) úgy alapból 60hz-en a játékok, pont azért mert vagy tearing (ge*i idegesítő) vagy inputlag van (talán még idegesítőbb, nem lehet irányítani semmit).
-
BlackSoft
addikt
válasz
bekes.andras #30 üzenetére
Volt már ilyened?
Az sem jó, ha csak kipróbálod... Én most, ha leveszem a frissítést 144hz-ről 60-ra, akkor laggolni fog az egerem a Windows-ban, és ez nem túlzás. Van fórumtag, aki cserélt IPS-re, és nagyon zavarta a 60hz, pedig "csak" 120hz-es monitort használt
Szóval nagyon más élmény ilyennel bármit is csinálni. Nem is kérdés, hogy a 60hz-es standard csupán átmeneti. Majd később az OLED korban (vagy valami még újabban), ahol a 240hz sem akadály, valami nagyobb lesz az alap.
-
BlackSoft
addikt
válasz
bekes.andras #28 üzenetére
"A vita elkerülése érdekében, mindenki gondolja végig, hogy egy teljes rendszer elemei mennyit adnak a játékélményhez, abban az esetben, ha magát a játékot nem minősítjük."
Az egyik felét... A másikat pedig a játék, amit most ugye külön nem minősítünk.
-
BlackSoft
addikt
Tudom, hogy amiatt írtál 250-et
De ugyan. 200k körül kapni lehet majd itt is rövid idő után. Sok terméknél már láttam ezt, és ez pont olyan eszköz, amitől ezt várom. Nem tudom, hogyan csinálják, de ez van... Sőt, van amikor valami még olcsóbb lesz itt kisebb boltokban, mint a gyártótól dollárban
De én leszarom, gari van, a cucc meg új. Hogy melyik bolt hogyan csal vele előtte, honnan lopja, az nem az én saram, én csak vásároló vagyok
-
BlackSoft
addikt
AOC-ot nem vennék. Olyan ZY kategória (ez nem azt jelenti, hogy feltétlen baj lenne bármivel, csak nekem az nem...)
Pivot mi a bánatnak? 16:9-nél használtam már párszor, hiszen grafikával foglalkozom, de 21:9-nél rossz lenne.
Igen DP-vel is megy, sőt DP 1.1-nél, ahol volt beépített emitter, ott működött. Elvileg DP 1.2-vel mindenhol megy.
(#16) h1mpi: $800 ~ 180,000 HUF
-
BlackSoft
addikt
Ha nem 21:9-es LG-t vennék, akkor ez jönne villámgyorsan
(#2) h1mpi: A világ első 2560x1440-es monitorja, ami 60hz felett működik. Szerintem ez elég ahhoz, hogy olyan árat adjanak neki, amilyet csak akarnak, hiszen nincs konkurenciája.
A DP sem vicc szerintem... HDMI nem kell egy monitorra! Betiltanám... Az egy multimédiás baromság, ami TV-re való. A DVI pedig már szintén elavult... Elég ha DP-ket tesznek a monitorokra, minden másnál jobb, és kisebb is. Mondjuk 2-3db-ot tehettek volna rá igazán, egy az elég kevés.
(#13) bteebi: Akinek még nem volt 120/144hz-es TN-je, az mindig ezt mondja, felesleges trollkodás szerintem minden alkalommal ilyeneket beírni. Ezerszer többet ér a 144hz, mint a 20,000fokos betekintés, meg a szebb színek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AOC Agon AG273QCX, 27 col, 2560x1440P (QHD), 144 Hz, Curved (hajlított) - elkelt Hiksan kollégának
- SAMSUNG (LS32B800PXUXEN) 32" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27DG502EUXEN) 27" G5 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- Eladó Acer Predator X27 UHD 4K 27" Gamer Monitor, Kalibrált, 144Hz, HDR10, IPS, G-Sync, dobozában
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest