Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Ismét összefogott az Xplora és a HMD
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
Tudom, hogy amiatt írtál 250-et
De ugyan. 200k körül kapni lehet majd itt is rövid idő után. Sok terméknél már láttam ezt, és ez pont olyan eszköz, amitől ezt várom. Nem tudom, hogyan csinálják, de ez van... Sőt, van amikor valami még olcsóbb lesz itt kisebb boltokban, mint a gyártótól dollárban
De én leszarom, gari van, a cucc meg új. Hogy melyik bolt hogyan csal vele előtte, honnan lopja, az nem az én saram, én csak vásároló vagyok 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Megette az internet felét az AI?
- Foxpost
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Építő/felújító topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Ismét összefogott az Xplora és a HMD
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Mikrotik routerek
- Jövedelem
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972, 100% Akkumulátor
- Bontatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
De ugyan. 200k körül kapni lehet majd itt is rövid idő után. Sok terméknél már láttam ezt, és ez pont olyan eszköz, amitől ezt várom. Nem tudom, hogyan csinálják, de ez van... Sőt, van amikor valami még olcsóbb lesz itt kisebb boltokban, mint a gyártótól dollárban
De én leszarom, gari van, a cucc meg új. Hogy melyik bolt hogyan csal vele előtte, honnan lopja, az nem az én saram, én csak vásároló vagyok