- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
Új hozzászólás Aktív témák
-
deadwing
addikt
No, a tftcentral szerint ez a monitor teljesen rendben van. PWM frekvencia pedig, 144Hz esetén 432Hz, viszont ez csak game módban aktív. Minden másnál ki van kapcsolva. Ezt könnyen le lehet tesztelni, egy hosszúkás tárgyat/botot kell gyorsan mozgatni a kijelzőtől pár centire és szépen látszik mikor van PWM és mikor nincs. A gyári PWM-je egyébként intenzitásban sehol sincs ahhoz képest, amit strobelight programmal művel. Na az villogtat keményen -144Hz-, nem mintha zavaró lenne, de olyan kontraszt vesztést okoz, hogy inkább mellőzöm a használatát. Játék közben nekem nem zavaró, hogy nincs lightboost. Kicsit ugyan smooth-os hatást kelt, de még bőven alatta van a tolerálható szintnek.
-
I3EI\ICE
aktív tag
"Az emberi szem 30fps fölött..." Jajj mennyit bosszankodtam ezeken a kinyilatkoztatásokon én is. Aki meg megfelelő játékokat megfelelő vassal tolt már 120Hz-esen, azt is tudja, hogy még 240Hz@240Fps sem lenne teljesen fölösleges legfeljebb ott már nem -feltétlen- érné meg a dupla fps a dupla hardverigényt...
-
I3EI\ICE
aktív tag
VG278HE.
Folyamatosság szempontjából tényleg lenyűgöző, de én csak annak ajánlanám, aki megengedheti magának "másodlagos" (külön gamer) monitornak. Ha jól emlékszem nem lehetett kikapcsolni rajta a lightboostot, és egy masszív négyszögjeles 144HZ-es PWM pl desktop használatnál elég kellemetlen, pláne, hogy a minimum fényereje sem épp alacsony. A színei meg iszonyat pontatlanok, még a TN kategórián belül is igen rossz színhűsége van. Persze ezen nyilván sokat segíthet egy kalibrálás, csak akkor ezt is bele kell kalkulálni...De mindezek mellett meg kell hagyni, hogy az 1ms-os válaszidőre lightboosotolt 144Hz az igen meggyőző teljesítmény, CRT-s időket idéz az olyan megszállottaknak, akik a CRT-ket is 100Hz fölött nyúzták a folyamatosságért...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kedvenc zene a mai napra
- ASUS routerek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Tőzsde és gazdaság
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgatós találkozó
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- AOC Q27G4XF QHD/180HZ/0,5MS/27
- EIZO FlexScan EV2750 fekete 27" 2560x1440 2K IPS monitor PIVOT, HDMI - több db - Made in Japan!
- Monitor Lenovo ThinkVision T24i-2L
- SAMSUNG (LH98QMCEBGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is/Beszámítok!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest