Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
deadwing
addikt
No, a tftcentral szerint ez a monitor teljesen rendben van. PWM frekvencia pedig, 144Hz esetén 432Hz, viszont ez csak game módban aktív. Minden másnál ki van kapcsolva. Ezt könnyen le lehet tesztelni, egy hosszúkás tárgyat/botot kell gyorsan mozgatni a kijelzőtől pár centire és szépen látszik mikor van PWM és mikor nincs. A gyári PWM-je egyébként intenzitásban sehol sincs ahhoz képest, amit strobelight programmal művel. Na az villogtat keményen -144Hz-, nem mintha zavaró lenne, de olyan kontraszt vesztést okoz, hogy inkább mellőzöm a használatát. Játék közben nekem nem zavaró, hogy nincs lightboost. Kicsit ugyan smooth-os hatást kelt, de még bőven alatta van a tolerálható szintnek.
-
I3EI\ICE
aktív tag
"Az emberi szem 30fps fölött..." Jajj mennyit bosszankodtam ezeken a kinyilatkoztatásokon én is. Aki meg megfelelő játékokat megfelelő vassal tolt már 120Hz-esen, azt is tudja, hogy még 240Hz@240Fps sem lenne teljesen fölösleges legfeljebb ott már nem -feltétlen- érné meg a dupla fps a dupla hardverigényt...
-
I3EI\ICE
aktív tag
VG278HE.
Folyamatosság szempontjából tényleg lenyűgöző, de én csak annak ajánlanám, aki megengedheti magának "másodlagos" (külön gamer) monitornak. Ha jól emlékszem nem lehetett kikapcsolni rajta a lightboostot, és egy masszív négyszögjeles 144HZ-es PWM pl desktop használatnál elég kellemetlen, pláne, hogy a minimum fényereje sem épp alacsony. A színei meg iszonyat pontatlanok, még a TN kategórián belül is igen rossz színhűsége van. Persze ezen nyilván sokat segíthet egy kalibrálás, csak akkor ezt is bele kell kalkulálni...De mindezek mellett meg kell hagyni, hogy az 1ms-os válaszidőre lightboosotolt 144Hz az igen meggyőző teljesítmény, CRT-s időket idéz az olyan megszállottaknak, akik a CRT-ket is 100Hz fölött nyúzták a folyamatosságért...
Új hozzászólás Aktív témák
- BenQ ScreenBar Halo
- Alienware AW3423DW QD-OLED monitor - 2028. 01. 24-ig tartó ALZA jótállás
- 12" Monitor akár Microsoft Teams / Zoom beszélgetésekhez - HP Center of Room Control TPC-I032-CRC -
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest