- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
deadwing
addikt
No, a tftcentral szerint ez a monitor teljesen rendben van. PWM frekvencia pedig, 144Hz esetén 432Hz, viszont ez csak game módban aktív. Minden másnál ki van kapcsolva. Ezt könnyen le lehet tesztelni, egy hosszúkás tárgyat/botot kell gyorsan mozgatni a kijelzőtől pár centire és szépen látszik mikor van PWM és mikor nincs. A gyári PWM-je egyébként intenzitásban sehol sincs ahhoz képest, amit strobelight programmal művel. Na az villogtat keményen -144Hz-, nem mintha zavaró lenne, de olyan kontraszt vesztést okoz, hogy inkább mellőzöm a használatát. Játék közben nekem nem zavaró, hogy nincs lightboost. Kicsit ugyan smooth-os hatást kelt, de még bőven alatta van a tolerálható szintnek.
-
I3EI\ICE
aktív tag
"Az emberi szem 30fps fölött..." Jajj mennyit bosszankodtam ezeken a kinyilatkoztatásokon én is. Aki meg megfelelő játékokat megfelelő vassal tolt már 120Hz-esen, azt is tudja, hogy még 240Hz@240Fps sem lenne teljesen fölösleges legfeljebb ott már nem -feltétlen- érné meg a dupla fps a dupla hardverigényt...
-
I3EI\ICE
aktív tag
VG278HE.
Folyamatosság szempontjából tényleg lenyűgöző, de én csak annak ajánlanám, aki megengedheti magának "másodlagos" (külön gamer) monitornak. Ha jól emlékszem nem lehetett kikapcsolni rajta a lightboostot, és egy masszív négyszögjeles 144HZ-es PWM pl desktop használatnál elég kellemetlen, pláne, hogy a minimum fényereje sem épp alacsony. A színei meg iszonyat pontatlanok, még a TN kategórián belül is igen rossz színhűsége van. Persze ezen nyilván sokat segíthet egy kalibrálás, csak akkor ezt is bele kell kalkulálni...De mindezek mellett meg kell hagyni, hogy az 1ms-os válaszidőre lightboosotolt 144Hz az igen meggyőző teljesítmény, CRT-s időket idéz az olyan megszállottaknak, akik a CRT-ket is 100Hz fölött nyúzták a folyamatosságért...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- AI tervezheti az Apple chipeket
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- OLED TV topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged