- iOS alkalmazások
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
Nem kell lightboost a 3D-hez, az elso szeriak is anelkul mentek. Sot azokon checkerboard artifact sem volt. En sok sikert kivanok neked, majd szamolj be mit sikerult, mert azert gondolom itt tobben kivancsiak vagyunk ra. De szerintem a Tempest X270OC-t is nezd meg, mielott megrendeled a Catleapet.
-
Reggie0
félisten
Shutteres 3D-hez 120 minimum kell, de meg az is vibral. Az meg megint maskerdes, hogy egy overclockolt panelen mennyire csokken a kepminoseg. Nem veletlen nem vallalja a panel gyartoja meg az a 100Hz-et sem, mert hiaba van moddolt driver a G2G ido meg nem valtozik tole.
-
-
Reggie0
félisten
válasz
BlackSoft #56 üzenetére
Hat jo noname az biztos, meg a preorder is kicsit gyanus. Az is gyanus, hogy az elerheto felbontasok es frissitesi frekvenciak kozott nincs a hirdetett 2560x1440@120Hz, hanem utolag kell szoftveresen hozzaadni. De meg mindig nem 144Hz
Viszont az ara olyan alacsony, hogy igy vakon is megerheti bevallalni.
-
Reggie0
félisten
Kivancsi vagyok, hogy a 3D Visiont hogy viszi, mert ha jol tudom az dual link-DVI csatlakozassal megy kizarolag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest