Hirdetés
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
I3EI\ICE
aktív tag
Azt nem is mondtam, hogy a catleap-pel lehet 3d-zni, sőt, még ha támogatná is, akkor sem menne az semmilyen IPS panelen lightboost nélkül. Kétlem, hogy a képminőséggel gond lenne a 120Hz miatt, de persze a motion blur nyilván nagyobb rajta, mint a lightboostos illetve a TN paneles monitorokon. Majd beszámolok, ha már hozzájutottam. Ha marad ilyen árfekvésben, amíg nekem összegyűlik rá, szinte biztos, hogy beújítok egyet. Ha beválik, futok még egy kört monitorguruéknál, hogy nem akarják-e forgalmazni. Ilyen árazás mellett szerintem szakíthatnának rajta, és legalább a magyar gamerek is vehetnének ilyet "zsákbamacska nélkül"...
-
I3EI\ICE
aktív tag
Azért ez nem olyan "van akinek sikerül" szinten megy, és nem kell extra hűtés vagy bármi különösebb felhajtás, csak megfelelő driver. A "120Hz-es IPS" esetében megadom, hogy vitatható a dolog, mert van akinek "csak 100-110" Hz-et sikerül kihozni belőle, de a "60Hz felett teljesítő wqhd" kérdésben nagyjából garantáltan helytáll a catleap. Nincs saját tapasztalatom, így nem mehetek biztosra, de a fórumokon úgy láttam, nagyon ritka, hogy ne menne legalább 100Hz-et. Ha meg az árát nézzük, szerintem igazán nem lutri, ennyit még 60Hz-esként is megérne nagyjából. De majd ha lesz saját tapasztalatom, és nem feledkezem el róla, visszatérek ide beszámolni...
-
BlackSoft
addikt
Nekem nem ad nagy élményt, igaz az újabb játékokkal már nem próbáltam ki (mivel ugye nincs 3D-m, csak a monitor tudja elvileg). Filmeknél viszont szeretem, moziba is csak akkor megyek el egy filmre, ha az adott filmet 3D-ben adják (főleg IMAX).
Munkát hadjuk
3D-vel foglalkozom, próbáltam már, mert belegondoltam, hogy milyen is lehet a 3D, amit tulajdonképpen 2D-ben látok, valódi 3D-ben... Hát inkább nem
Iszonyatosan zavaró. Érdekes, meg minden, de mintha valami sci-fi lenne, nem tudok normálisan dolgozni, fél órát csináltam mindent rajta, mondhatni 2D-ben könnyebb dolgozni ilyesmivel, legalábbis nekem. Persze más lehet a helyzet, ha mondjuk alapból, amikor elkezdi valaki az ilyesmit, akkor 3D-ben csinálja, valami jó nagy monitorral, fasza Vision 2-vel, 120hz-en, és hozzászokik... -
BlackSoft
addikt
AOC-ot nem vennék. Olyan ZY kategória (ez nem azt jelenti, hogy feltétlen baj lenne bármivel, csak nekem az nem...)
Pivot mi a bánatnak? 16:9-nél használtam már párszor, hiszen grafikával foglalkozom, de 21:9-nél rossz lenne.
Igen DP-vel is megy, sőt DP 1.1-nél, ahol volt beépített emitter, ott működött. Elvileg DP 1.2-vel mindenhol megy.
(#16) h1mpi: $800 ~ 180,000 HUF

Új hozzászólás Aktív témák
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ford topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Kompakt vízhűtés
- Android játékok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- Alienware AW3423DW QD-OLED monitor - 2028. 01. 24-ig tartó ALZA jótállás
- Eladó ASUS TUF Gaming monitor, VG289Q, 28", 4K, IPS, UHD
- Lg Ultragear 32' 180hz nano ips
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
3D-vel foglalkozom, próbáltam már, mert belegondoltam, hogy milyen is lehet a 3D, amit tulajdonképpen 2D-ben látok, valódi 3D-ben... Hát inkább nem
Iszonyatosan zavaró. Érdekes, meg minden, de mintha valami sci-fi lenne, nem tudok normálisan dolgozni, fél órát csináltam mindent rajta, mondhatni 2D-ben könnyebb dolgozni ilyesmivel, legalábbis nekem. Persze más lehet a helyzet, ha mondjuk alapból, amikor elkezdi valaki az ilyesmit, akkor 3D-ben csinálja, valami jó nagy monitorral, fasza Vision 2-vel, 120hz-en, és hozzászokik...
És ez 2 éves monitor... Na de, ilyen nevű monitort, én nem vennék az biztos...
Akkor elnézést! 

Az R290 driver óta van Vision DP támogatás. A beépített IR-es monitoroknál volt szenvedés régebbi GeForce VGA-knál, de amiben nem volt beépített IR annál már régebben is ment DP-n.