- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
I3EI\ICE
aktív tag
Azt nem is mondtam, hogy a catleap-pel lehet 3d-zni, sőt, még ha támogatná is, akkor sem menne az semmilyen IPS panelen lightboost nélkül. Kétlem, hogy a képminőséggel gond lenne a 120Hz miatt, de persze a motion blur nyilván nagyobb rajta, mint a lightboostos illetve a TN paneles monitorokon. Majd beszámolok, ha már hozzájutottam. Ha marad ilyen árfekvésben, amíg nekem összegyűlik rá, szinte biztos, hogy beújítok egyet. Ha beválik, futok még egy kört monitorguruéknál, hogy nem akarják-e forgalmazni. Ilyen árazás mellett szerintem szakíthatnának rajta, és legalább a magyar gamerek is vehetnének ilyet "zsákbamacska nélkül"...
-
I3EI\ICE
aktív tag
Azért ez nem olyan "van akinek sikerül" szinten megy, és nem kell extra hűtés vagy bármi különösebb felhajtás, csak megfelelő driver. A "120Hz-es IPS" esetében megadom, hogy vitatható a dolog, mert van akinek "csak 100-110" Hz-et sikerül kihozni belőle, de a "60Hz felett teljesítő wqhd" kérdésben nagyjából garantáltan helytáll a catleap. Nincs saját tapasztalatom, így nem mehetek biztosra, de a fórumokon úgy láttam, nagyon ritka, hogy ne menne legalább 100Hz-et. Ha meg az árát nézzük, szerintem igazán nem lutri, ennyit még 60Hz-esként is megérne nagyjából. De majd ha lesz saját tapasztalatom, és nem feledkezem el róla, visszatérek ide beszámolni...
-
BlackSoft
addikt
Nekem nem ad nagy élményt, igaz az újabb játékokkal már nem próbáltam ki (mivel ugye nincs 3D-m, csak a monitor tudja elvileg). Filmeknél viszont szeretem, moziba is csak akkor megyek el egy filmre, ha az adott filmet 3D-ben adják (főleg IMAX).
Munkát hadjuk
3D-vel foglalkozom, próbáltam már, mert belegondoltam, hogy milyen is lehet a 3D, amit tulajdonképpen 2D-ben látok, valódi 3D-ben... Hát inkább nem
Iszonyatosan zavaró. Érdekes, meg minden, de mintha valami sci-fi lenne, nem tudok normálisan dolgozni, fél órát csináltam mindent rajta, mondhatni 2D-ben könnyebb dolgozni ilyesmivel, legalábbis nekem. Persze más lehet a helyzet, ha mondjuk alapból, amikor elkezdi valaki az ilyesmit, akkor 3D-ben csinálja, valami jó nagy monitorral, fasza Vision 2-vel, 120hz-en, és hozzászokik...
-
BlackSoft
addikt
AOC-ot nem vennék. Olyan ZY kategória (ez nem azt jelenti, hogy feltétlen baj lenne bármivel, csak nekem az nem...)
Pivot mi a bánatnak? 16:9-nél használtam már párszor, hiszen grafikával foglalkozom, de 21:9-nél rossz lenne.
Igen DP-vel is megy, sőt DP 1.1-nél, ahol volt beépített emitter, ott működött. Elvileg DP 1.2-vel mindenhol megy.
(#16) h1mpi: $800 ~ 180,000 HUF
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (LH98QMCEBGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / FreeSync!
- EIZO FlexScan EV2750 fekete 27" 2560x1440 2K IPS monitor PIVOT, HDMI - több db - Made in Japan!
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Asus ROG PG248Q 24" 180Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest