- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
I3EI\ICE
aktív tag
"Az emberi szem 30fps fölött..." Jajj mennyit bosszankodtam ezeken a kinyilatkoztatásokon én is. Aki meg megfelelő játékokat megfelelő vassal tolt már 120Hz-esen, azt is tudja, hogy még 240Hz@240Fps sem lenne teljesen fölösleges legfeljebb ott már nem -feltétlen- érné meg a dupla fps a dupla hardverigényt...
-
I3EI\ICE
aktív tag
VG278HE.
Folyamatosság szempontjából tényleg lenyűgöző, de én csak annak ajánlanám, aki megengedheti magának "másodlagos" (külön gamer) monitornak. Ha jól emlékszem nem lehetett kikapcsolni rajta a lightboostot, és egy masszív négyszögjeles 144HZ-es PWM pl desktop használatnál elég kellemetlen, pláne, hogy a minimum fényereje sem épp alacsony. A színei meg iszonyat pontatlanok, még a TN kategórián belül is igen rossz színhűsége van. Persze ezen nyilván sokat segíthet egy kalibrálás, csak akkor ezt is bele kell kalkulálni...De mindezek mellett meg kell hagyni, hogy az 1ms-os válaszidőre lightboosotolt 144Hz az igen meggyőző teljesítmény, CRT-s időket idéz az olyan megszállottaknak, akik a CRT-ket is 100Hz fölött nyúzták a folyamatosságért...
-
I3EI\ICE
aktív tag
Azt nem is mondtam, hogy a catleap-pel lehet 3d-zni, sőt, még ha támogatná is, akkor sem menne az semmilyen IPS panelen lightboost nélkül. Kétlem, hogy a képminőséggel gond lenne a 120Hz miatt, de persze a motion blur nyilván nagyobb rajta, mint a lightboostos illetve a TN paneles monitorokon. Majd beszámolok, ha már hozzájutottam. Ha marad ilyen árfekvésben, amíg nekem összegyűlik rá, szinte biztos, hogy beújítok egyet. Ha beválik, futok még egy kört monitorguruéknál, hogy nem akarják-e forgalmazni. Ilyen árazás mellett szerintem szakíthatnának rajta, és legalább a magyar gamerek is vehetnének ilyet "zsákbamacska nélkül"...
-
I3EI\ICE
aktív tag
Azért ez nem olyan "van akinek sikerül" szinten megy, és nem kell extra hűtés vagy bármi különösebb felhajtás, csak megfelelő driver. A "120Hz-es IPS" esetében megadom, hogy vitatható a dolog, mert van akinek "csak 100-110" Hz-et sikerül kihozni belőle, de a "60Hz felett teljesítő wqhd" kérdésben nagyjából garantáltan helytáll a catleap. Nincs saját tapasztalatom, így nem mehetek biztosra, de a fórumokon úgy láttam, nagyon ritka, hogy ne menne legalább 100Hz-et. Ha meg az árát nézzük, szerintem igazán nem lutri, ennyit még 60Hz-esként is megérne nagyjából. De majd ha lesz saját tapasztalatom, és nem feledkezem el róla, visszatérek ide beszámolni...
-
I3EI\ICE
aktív tag
Egy kicsit rácáfolnék itt 1-2 tényszerűen előadott kijelentésre:
Blacksoft írta:
"A világ első 2560x1440-es monitorja, ami 60hz felett működik. Szerintem ez elég ahhoz, hogy olyan árat adjanak neki, amilyet csak akarnak, hiszen nincs konkurenciája."Reggie0:
"Nincs 120Hz-es ips, 144 meg plane nincs."Kb egy éve elérhető egy "overclockable" monitor, ami ugyan "noname", és nehézkes a beszerzése, ellenben az ára az utóbbi pár hónapban bődületesen sokat esett (200ezer Ft magasságáról indult). Sokan kétségbe vonják, hogy ez valóban 120Hz-en hajtja a kijelzőt, de mivel évek óta jelen van témaként a 120Hz.net-en, sok elégedett vevő kommentjét olvastam már, ezért én nagyjából biztosra veszem, hogy ez valóban egy 120Hz-es WQHD felbontású IPS paneles (valamelyik Apple monitorban is ugyanez az LG panel van) monitor.
Én már gyüjtök rá, de ha valaki "megelőzne", szívesen olvasnám a tapasztalatait. Annyit tudok, hogy a talpa rettentően labilis, de ettől eltekintve nagyon dicsérik, jó kép, szép színek és valódi 120Hz (illeve esetenként csak 110, de van aki meg 132-t is kihozott belőle).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest