Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
I3EI\ICE
aktív tag
Azt nem is mondtam, hogy a catleap-pel lehet 3d-zni, sőt, még ha támogatná is, akkor sem menne az semmilyen IPS panelen lightboost nélkül. Kétlem, hogy a képminőséggel gond lenne a 120Hz miatt, de persze a motion blur nyilván nagyobb rajta, mint a lightboostos illetve a TN paneles monitorokon. Majd beszámolok, ha már hozzájutottam. Ha marad ilyen árfekvésben, amíg nekem összegyűlik rá, szinte biztos, hogy beújítok egyet. Ha beválik, futok még egy kört monitorguruéknál, hogy nem akarják-e forgalmazni. Ilyen árazás mellett szerintem szakíthatnának rajta, és legalább a magyar gamerek is vehetnének ilyet "zsákbamacska nélkül"...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- DELL P2418HZm monitor Webkamerával! 1920x1080 IPS panel állítható magasság HDMI, PIVOT
- Alienware AW3423DW QD-OLED monitor - 2028. 01. 24-ig tartó ALZA jótállás
- 12" Monitor akár Microsoft Teams / Zoom beszélgetésekhez - HP Center of Room Control TPC-I032-CRC -
- LG UltraGear OLED 27GX790A-B . 480Hz . 0.03ms . DP 2.1 . 2560x1440 - Garancia 2028.07.07.
- LG UltraGear 32GS85Q-B 2K /180hz 2év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest