Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
Tudom, hogy amiatt írtál 250-et
De ugyan. 200k körül kapni lehet majd itt is rövid idő után. Sok terméknél már láttam ezt, és ez pont olyan eszköz, amitől ezt várom. Nem tudom, hogyan csinálják, de ez van... Sőt, van amikor valami még olcsóbb lesz itt kisebb boltokban, mint a gyártótól dollárban
De én leszarom, gari van, a cucc meg új. Hogy melyik bolt hogyan csal vele előtte, honnan lopja, az nem az én saram, én csak vásároló vagyok 
-
Daywalker
addikt
Hidd el, a Világ nagyobb mint a nagy átlagban csóró Magyarország. Van ahol ez nem akkora pénz és simán vesznek több monitort is többféle használatra...vagy több tn-es monitort, ha úgy tetszik. Nem mindenhol övezi ekkora utálat a technológiát, főleg nem a hardcore gamerek körében.
-
jones965
Modder
Miért vicc? Nyilván ezt a monitort olyanok veszik meg, akik nem driverből akarják a G-sync-et, hanem hardveresen. Ehhez pedig ugye csak az említett szabvány csatolója felel meg.
Viszont a tudásához mérten- és nem utolsó sorban az árához-, jó lett volna a csomagban a 3D használatához szükséges eszköz(ök).
Volt szerencsém az elsők közt látni és beüzemelni ezt a monitort.
Nem mondanám rá, hogy nem fogadom el.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Synology NAS
- Horgász topik
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Energiaital topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kedvenc zene a mai napra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Dupla Óriás Konferencia Monitor Szett - 2 x 70" -Cisco MX800 (2xCisco Imola-70FPX)
- DELL P2418HZm monitor Webkamerával! 1920x1080 IPS panel állítható magasság HDMI, PIVOT
- Lg Ultragear 32' 180hz nano ips
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- 10" Hirdető monitor - LED - Philips Color10BDL4551T Multitouch - Kamerás - Hangszórós - érzékelős
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- RTX 5080-as GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

De én leszarom, gari van, a cucc meg új. Hogy melyik bolt hogyan csal vele előtte, honnan lopja, az nem az én saram, én csak vásároló vagyok