- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
deadwing
addikt
No, a tftcentral szerint ez a monitor teljesen rendben van. PWM frekvencia pedig, 144Hz esetén 432Hz, viszont ez csak game módban aktív. Minden másnál ki van kapcsolva. Ezt könnyen le lehet tesztelni, egy hosszúkás tárgyat/botot kell gyorsan mozgatni a kijelzőtől pár centire és szépen látszik mikor van PWM és mikor nincs. A gyári PWM-je egyébként intenzitásban sehol sincs ahhoz képest, amit strobelight programmal művel. Na az villogtat keményen -144Hz-, nem mintha zavaró lenne, de olyan kontraszt vesztést okoz, hogy inkább mellőzöm a használatát. Játék közben nekem nem zavaró, hogy nincs lightboost. Kicsit ugyan smooth-os hatást kelt, de még bőven alatta van a tolerálható szintnek.
-
deadwing
addikt
Szerinted elég, de úgy mondod ezt, hogy nem próbáltál 120 vagy 144Hz-es monitort. Ebben biztos vagyok.
Volt már vitám nem is egy emberrel ebben a témában, többeknek megmutattam a különbséget, alig akarták elhinni amit látnak. Itt most nem az input lagról beszélek, hanem a képfrissítési frekvenciáról.
Igazán az olyan hsz-ektől megyek a falnak mint hogy 30 fps már folyamatos a szemnek, stb...
Nos, itt egy apró dolgot mindig kifelejtenek az egyenletből. Még pedig azt, hogy a folyamatosság milyen képtartalom sebességnél kielégítő. Ha szép lassan fordulok a játékban, persze hogy annak tűnik. De mikor egy közepes sebességű körbe forgásnál kb 3-4 centinként látszik egy képkocka --DARABOS MINT AZ ÖKÖR-, no ez nekem nem hiányzik.
Bocsánat, hogy ezt mondom, de Ti el sem tudjátok képzelni, milyen az igazi folyamatos kép, gyors mozgás esetén. Tényleg csak azt a javaslatot tudom tenni, hogy nézzétek meg, próbáljátok ki. Aztán lehet véleményezni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
IPS színhűségét persze egy TN sosem fogja hozni, de játékban engem ez nem igazán izgat. Fotós munkánál persze már más a helyzet.Egyébként, hogy ON is legyek, aki megvan G-sync nélkül, és jóval olcsóbbat szeretne, merem ajánlani az Asus VG278HE monitorát. Én maximálisan meg vagyok vele elégedve. Bruttó 120k körül kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (LS32BG850NUXEN) 32" 4K CSÚCS GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- Dell U3423WE 4K ívelt monitor
- LG UltraWide 40WP95XP ívelt 5K2K Nano IPS monitor! 72Hz / 5ms / FreeSync
- 27% SZÁMLÁVAL! LG Ultragear 38GL950G-B Gaming IPS Monitor! 3840x1600 / 175Hz / 1ms / G-Sync
- Hajlított Dell 34"-os 3k-s monitor kiárusítás!!! AkciÓÓ!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)