Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Apple Watch
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
Új hozzászólás Aktív témák
-
deadwing
addikt
Szerinted elég, de úgy mondod ezt, hogy nem próbáltál 120 vagy 144Hz-es monitort. Ebben biztos vagyok.
Volt már vitám nem is egy emberrel ebben a témában, többeknek megmutattam a különbséget, alig akarták elhinni amit látnak. Itt most nem az input lagról beszélek, hanem a képfrissítési frekvenciáról.
Igazán az olyan hsz-ektől megyek a falnak mint hogy 30 fps már folyamatos a szemnek, stb...
Nos, itt egy apró dolgot mindig kifelejtenek az egyenletből. Még pedig azt, hogy a folyamatosság milyen képtartalom sebességnél kielégítő. Ha szép lassan fordulok a játékban, persze hogy annak tűnik. De mikor egy közepes sebességű körbe forgásnál kb 3-4 centinként látszik egy képkocka --DARABOS MINT AZ ÖKÖR-, no ez nekem nem hiányzik.
Bocsánat, hogy ezt mondom, de Ti el sem tudjátok képzelni, milyen az igazi folyamatos kép, gyors mozgás esetén. Tényleg csak azt a javaslatot tudom tenni, hogy nézzétek meg, próbáljátok ki. Aztán lehet véleményezni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
IPS színhűségét persze egy TN sosem fogja hozni, de játékban engem ez nem igazán izgat. Fotós munkánál persze már más a helyzet.Egyébként, hogy ON is legyek, aki megvan G-sync nélkül, és jóval olcsóbbat szeretne, merem ajánlani az Asus VG278HE monitorát. Én maximálisan meg vagyok vele elégedve. Bruttó 120k körül kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S27E510C LCD monitor / 1920 x 1080 / 4ms / 60hz / ivelt 4000R / VA panel / szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Eladó kishibás 31.5" HP OMEN 32c
- Eladó Samsung 32" Gaming monitor C32HG70QQUXEN hajlított, szép állapot.
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)